פרומו לפרק 19

Pumpkin Mania

New member
תשמעי

לפי מה שאידאל היופי מציב היום- רזה זה יפה. שמנה- לא. את רואה את הרזון בצורה שהוא תמיד היה שלך, אבל יש אנשים(אחמ כמוני) שהיו הורגים רק בשביל ה"מתנה"(במרכאות כפולות ומכופלות) הזאת. אין לך מושג בכמה קנאה אפשר להסתכל בבנות רזות כמו מקלות אוכלות מה שבא להן ומתלוננות שהן שמנות. אין לך מושג מה זה לחייך אליהן ולומר להן שהן חיות בסרט ושהן בכלל לא שמנות. אבל, אני מבינה אותך. זה מה שאת מכירה. אני לא יכולה להעמיד את עצמי בסיטואציה שלך כי בחיים לא הייתי כמוך. עדיין ה-"כיף"? הבושה הזאת בלהיות שמנה, היא תחושה מעיקה. נגיד קחי שיעורי ספורט בבית ספר, הכי פשוט- כשילדה שמנה רואה את כל הבנות הרזות האלה רצות כמו איילות בלי להזיע טיפה- זה גורם לה להרגיש רע עם עצמה. כל הדברים האלה באים מהחדרת האידאל ששמן זה רע, צריך להתבייש בכך ולהסתתר. ושוב, יש לך את כל הזכות להרגיש איך שבא לך, רק מציינת כמה עובדות.

Bell J

New member
אוקי, אני חייבת להגיב על זה.

תראי, זה לא שאני לא אוכלת ואומרת שאני משמינה ו"אוי! טיפת המים שכרגע שתיתי הוסיפה לי מיליארד קלוריות!" (כן אני יודעת שאין קלוריות במים, אבל זה לדגומה). אני אוכלת מסודר, זה הכל (זה והגנים התימנים, אבל זה כבר משהו אחד). אני לא חושבת שהאידיאל היום הוא עדיין רזה זה יפה ושמנה זה מכוער, אני חושבת שזה השתנה. זה שנשים ממשיכות לנסות עם דיאטות במקום לקבל את זה שהן שמנות, היי זו לא "אשמתי" כביכול. תראי, אני רזה, לא מקלון, אבל רזה. ולראות מישהי מתביישת באיך שהיא נראית כשהיא רזה או אולי יותר שמנה ממני באיזה שני קילו או משהו כזה, זה דיי עצוב. אנשים לא מצליחים לקבל את עצמם כי החברה הגבוהה (של הדוגמניות וכל זה) מציגה לך את "אידיאל היופי" שאת רוצה לשאוף אליו, אבל לפעמים האידיאל זה כל כך עלוב (See בר רפאלי) שאנשים ימשיכו לנסות להתחקות אחריו. החברה הכי טובה שלי עושה דיאטה חצי בריאה. לגוף אולי היא בריאה, כי היא לא אוכלת דברים משמינים ומטוגנים וכל מיני כאלו, אבל לנפש היא לא אוכלת. אם היא תראה עוגת שוקולד היא תהיה בסדר גמור רק מלהריח את העוגה ולא לאכול אותה. זה שנשים מלאות לא מקבלות את זה שהן יפייפיות גם בלי להיות רזות, אי אפשר לעשות שום דבר נגד זה. אבל אם את רוצה להרגיש יפה מאשר להרגיש בריאה בנפש (שלדעתי יותר חשוב מבריאות הגוף מבחינה מסוימת, כי בריאות הנפש משפיעה על בריאות הגוף) אל תפילי את זה על הרזות שמתות ברגעים אלו להיות יותר מלאות ולא להיות עם הרזון המחריד הזה (לא רזון-אנורקס, אלא רזון סביר. כמו של גל גדות למשל, היא לא כזו שמנה וגם לא כזו רזה), כי נכון שאני יכולה לאכול כמה שבא לי ואיך שבא לי ואני לעולם לא אשמין, אבל להסתכל על נשים שהם כן שמנות ולראות את זה שהן לא מקבלות את זה שהן כאלו, זה פשוט אבסוד! את יפייפה איך שאת, אף אחד לא צריך להשתנות - תתמודד עם מה שיש ואל תנסה לשנות משהו שמתאים לך. גם אם רזון יתאים יותר, לפעמים הוא מכער את האדם (ראי את הפרק האחרון בגלי עם קווין).

mich223

New member
אררג!תפוזבל

תראי,את אומרת שביראות הנפש חשובה,אז אם אתה שמן ולא טוב לך אם זה- לא יותר טוב פשוט לנסות להרזות? וחוץ מזה שלהיות שמן זה גם לא ממש בריא,ולא בכושר וכו'. וקווין מהממת.שקט!

Bell J

New member
אבל אם את לא מקבלת את עצמך, מה זה בדיוק עוזר?

בסדר, תרזי. אבל ברגע שאת נכנסת לזה רק כדי להרזות ולהרגיש יפה (AKA קווין) ולא בשביל להיות בכושר טוב, אז את מפספסת פה חתיכת פואנטה. אני לא אומרת לאנשים: "היי תישארו שמנים כי זה מי שאתם!" אני אומרת שקודם כל לאהוב את עצמך (כי אחרת לא יאהבו אותך) ואז לחשוב על הבריאות של הגוף שלך והכל. אם את מסתכלת במראה ורואה שיש לך ציצי קטן ותקחי כדורים בשביל זה או תעשי ניתוח, את מפספסת פואנטה. את הולכת "משפרת" את עצמך בשביל הסביבה. תסבירי לי מה להיות רזה יעזור לך? להשיג בחור? לא. עובדה שיש בחורים שאוהבים שמנות (ולא, לא רוב הבחורים אוהבים רזות). להרגיש "שייכת"? שייכת לאיפה? לבית הספר שנמשך 12 שנה ובסופו של דבר מסתיים? לצבא שבכל מקרה כולם מעלים שמה? לאן? לחברות הרזות שלך שלא אכפת להן בשיט איך את נראית, העיקר איך הן נראות? כל עוד לא תהיי שלמה עם מה שיש לך לפני הכל, אף אחד לא יקבל אותך. תאמיני לי, אני רואה את זה בבית ספר שלי: בכיתה אחת יש ילדה לא מקבלת את זה שהיא שמנה וכולן רזות אז היא בקושי אוכלת. מה נעשה עם זה? אף אחד לא שם עליה ומי שכן נחמד אליה אבל לא ממש חבר נפש שלה. מצד שני בכיתה אחרת יש ילדה ששלמה עם עצמה שהיא שמנה ואוהבת את זה בטירוף - עובדה שהיא נשואה (אל תשאלו, אין לי כוח להסביר) והבחור חתיך. בנוגע לקווין, כן היא מאממת!! אבל ריקה. כמו שלורן אמרה, אף אחד לא ירצה להידמות לה.

mich223

New member
לא בחורים ולא חברות,

זה פשוט לעצמי. כמו שpumpkin Mania כתבה למעלה,לדוגמא בשיעורי ספורט. קצת לא נעים,לא חושבת? אפילו אם להיות שמן זה יפה והכל,לראות שומנים מרקדים להם להנאתם זה לא בדיוק מחזה מלבב. ואפילו כל מיני דברים קטנים,לדוג' בגדים. אני לא נחשבת שמנה,סתם יש לי בטן,אבל הבטן הזאת מקטינה לי בהרבה את הסוגים של הבגדים שאוכל ללבוש. ברור שזה לא כזה נורא,אבל כל עוד זה לא נעים-לא משנה מאיזו סיבה,אין שום סיבה שלא לעשות עם זה משהו. אם אם את שמנה ומרגישה טוב עם עצמך- לא אני ולא אף אחד יגיד לך שזה לא טוב ולא יפה,כי שוב,זה רק להרגשה הפנימית שלך.

Mooa-Numi

New member
לא קבועה אבל עוקבת לפעמים

היוש. קיצר, בחורות שחורות שגרות במדינות מערביות במערכת יחסים סבוכה עם השיער שלהן, והטיפול שלהן בו הוא מתמיד. זה כי השיער שלהן הוא בדרך כלל יבש מאוד ומקורזל, וזה מאוד לא תואם לאידיאל היופי המערבי שהוא שיער חלק, ונעים, ומבריק, ובכלל השיער משמש נדבך מרכזי בהגדרה של יופי (עד כדי כך שנשים דתיות מאוד מכסות את השיער כי הוא סמל לעוצמת הפיתוי הנשי). בכל אופן הן מוציאות מלא כסף על תכשירים ומספרות ושזירות והחלקות. אני כן ציפיתי שמרסדס תתייחס למשקל שלה, אבל יכול להיות שהיא לא רצתה להתייחס לזה (ובצדק) או שזה באמת נושא שמעסיק אותה.

sweet shir

New member
איילינושש! אני אעשה לך ילדים ../images/Emo23.gif

ומרוב אהבה אני מגיבה לך פעמיים למרות שנמחקה לי ההודעה! עד כדי כך. + חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עליךךך בעקרון אני מסכימה איתך לגבי החולצות. אבל אני בוחרת שלא להתעמק בזה, כי כ"כ אהבתי את החולצה של קורט (ואת השיער של קורט), שאני לא אתן לזה למרמר אותי D: ולגבי צבא ההומואים שסנטנה ודייב הקימו, קודם כול לול גדול! ודבר שני, גרם לי להרגיש ממש טוב עם עצמי לגבי הכומתת בקו"ם שלי. מסתבר יש כומתות מכוערות יותר.

PunK RocK 1o1

New member
בואי ותפשטי, משקית תשש ../images/Emo8.gif

אוי קורט היה מהמם
ואת יודעת שקל למרמר אותי
חחחחחח הצבא היה הומואי, אבל המדים היו סופר הומואיםםםם! ohhh karofsky's super gayyy checking out sam's bootyyy!

sweet shir

New member
זה 'בואי ונתפשט'. י'אגואיסטית ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה גאוניייייייייי! ואחרי המדים האלו הוא עוד מתפדח להצטרף לP-FLAG? חוסר הגיון. ודי, קורט צריך תמיד להשאיר את השיער מורם וללבוש בגדים של בנים!

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחח אופסיקק

חחחחחחחחחחחח קארופסקי הזה.. דווקא חיבבתי אותו הפעם
ולשיר שירים נמוכים אוי אוי אוי אויייי הוא היה מהמם בBTW
לא סתם הוא המועדף של ריאן מרפי
אחרי הופעה כזאת מגיע לו!!

sweet shir

New member
האמת שכן, קצת התחשק לי ללטף לו את הראש.

חח פיצוי הולם אחרי ה4 וחצי דקות של שעמום טהור

Bell J

New member
אני היחידה שרצתה לקפוץ עליו בשיר שלו?

הוא היה כ"כ מתוק שהייתי בשוק שהם רק עמדו ומחאו כפיים ולא קפצו עליו!

sweet shir

New member
בשיר של ה4.5 דקות? שקלתי להריץ את היס מקסXD

התפשרתי על לדבר עם חברה שלי עד שזה יגמר חח

sondheims Dot

New member
להריץ?? על AIWNSG??

זה היה החלק הכי אהוב עלי בכל הפרק!! כריס קולפר בסולו, קלאסיקת ברודווי, בימוי מוצלח והרבה רגשות.... היה מושלם!! גלי הפכה להיות פופית מדי. בעונה השני זה נראה כאילו בחית השירים של ראיין מרפי שאובה אך ורק מגלגל"צ... אני מתגעגעת לגיוון של העונה הראשונה, שחידשה שירים ישנים. וכן, גם ברודווי

למעלה