פרומו לפרק 19

אז זה כמו שתגידי שמרסדס נולדה בלי שיער

שוב לא צריך להגזים, אבל זה כן סוג של דבר מולד.

PunK RocK 1o1

New member
למה לא להמציא?

המציאו את לוסי פאקינג קבוסי לפרק.. ואת העיניים הכחולות/חומות של טינה חחח אם כבר, אז כבר. א. יכלו להמציא דברים יותר משמעותיים חחח ולא עיניים כחולות .. יאללה קווין מהממת מלידה חחח יש גם כאלו ב. היו ממציאים לכולם. וכל זה כדי לא לגמד את עניין ההומוסקסואליות וOCD. אם אנחנו כבר רציניים אז עד הסוף חח אבל אני חייבת להודות שנורא הרגיז אותי גם שלא לורן ולא מרסדס דיברו על המשקל כאילו מישהו מרגיש את הelephant in the room? כל הפואנטה היא there's nothing wrong with loving who you are חחח והן בהחלט שתי דמויות ממש, אבל ממש מעוררות השראה והזדהות בכמה שהן שמנות, יפות, מוצלחות (אחת שרה מדהים והשניה גרמה לבחור הכי סקסי בבי"ס -ובעולם-
לחזר בה עד זוב דם ועכשיו חבר שלה) וגאות בזה. חשבתי שידברו על זה ולא רק על דברים מטופשים/כמה שהם מסכנים. במיוחד אם לורן כבר מתמודדת לPQ בתור שמנה וגאה בעצמה. לא יודעת אולי אני ביקורתית מדיי חחח אבל הרגשתי זילזול ענק בנושאים נורא כבדים וקשים להמון אנשים. אני בטוחה שאני אשוב לכתוב פה מתישהו

לגבי לורן ומרסדס

אני חושב שלא התייחסו למשקל שלהן בגלל שלא מפריע להן בכלל הקטע הזה. בייחוד לורן שממש אוהבת את איך שנראית, ושוב אנחנו חוזרים למשימה שהוטלה עליהם וזה למצוא משהו שהם לא אוהבים בעצמם, ככה שזה לא ממש נראלי רלוונטי...

PunK RocK 1o1

New member
אז באותה מידה

ממתי קורט לא אוהב את זה שהוא חובב בנים מושבע? לא יודעת הייתה חסרה לי היציבות בחולצות חח maybe it's just me ובנוסף, להגיד שהמשקל לא הפריע להן בשום שלב בחיים שלהן זה להתייפייף לדעתי חחח כאילו טינה מתבכיינת על עיינים חומות והן בחיים לא הרגישו רע עם זה שהן שמנות. ושלא תבינו לא נכוון, אני הכי תומכת בזה שהן גאות בעצמן, אבל שוב זה גם חלק מהשיר לאהוב את עצמך גם אם אתה לא מושלם כמו דיאנה אגרון (מהממת
)

אני לא יודע אם זה לא הפריע להן בחיים

התכוונתי לאותה נקודה... תראי למצוא פאקים תמיד אפשר, אבל כמו שאמרתי זה היה הרעיון הכללי וקשה היה להם כנראה למצוא לכל דמות ודמות משהו שיהיה חזק ועוצמתי במידה שווה, אז יש דמויות שהמסרים על החולצות שלהן יותר חזקות, אצל אחרות יותר משעשעות, ואצל הנותרות פשוט פאקים שאולי לך נראים פשוטים אבל גם הם מפריעים לפעמים לבן אדם עצמו.

mich223

New member
למרסדס מאוד הפריע,

היה בערך פרק שלם שהוקדש לזה שהיא מנסה לעשות דיאטה. (וחוץ מזה,בכנות,אין בת שלא מפריע לה להיות שמנה)

mich223

New member
כן ../images/Emo3.gif

אבל זה לא באמת משנה, פשוט זה כן הפריע לה,לפחות בעבר.

נו בדיוק אז תקראי את ההודעה שלי

עם הכותרת "אני לא יודע אם זה לא הפריע להן בחיים"

Mooa-Numi

New member
../images/Emo45.gif

והיא גם ירדה במשקל מאז העונה הראשונה (לפחות השחקנית), וגם משקל עודף מגיע בדרך כלל עם המון בעיות רפואיות. יותר לכיוון של לורן זייסיס, גם אם את שלמה עם עצמך זה עדיין לא בריא לך (כמו לחיות ולפטח אוסידי) אפילו אם היו כותבים משהו הומוריסטי על זה, מן 'אישיות גדולה', לי זה מאוד צרם (פיל בחדר זו הגדרה מדויקת)

Bell J

New member
מממ, לא את לא.

למה כולם חושבים שלהיות רזה זה כיף? זה ממש לא כיף!

mich223

New member
כי פשוט זה יותר כיף מלהיות שמנה!

טוב אני לא כזאת שמנה שיש לי זכות לדבר, אבל בכל זאת.

5ifi

New member
חייבת להסכים.

אין לי בעיית משקל לשום כיוון- אבל גם רזון קיצוני הוא לא בריא ולא יפה. הירואין שיק זה לגמרי 2009

למעלה