פרומו לפרק 19

../images/Emo58.gifפרומו לפרק 19

http://www.youtube.com/watch?v=7aHJdNuPQPE אז הפרק הולך להיקרא: Rumours והולך לעסוק כמובן בשמועות. הפרק יחזיר אלינו את אפריל שגם תבצע שיר במהלך הפרק. גם סו חוזרת (ונראלי שהפעם היא חוזרת לעצמה כמו שאהבנו אותה פעם
). חוץ מזה, כנראה שהפרק יתמקד בעיקר בשירים של הלהקה Fleetwood Mac. נקווה לפרק טוב

../images/Emo58.gifוחדשות לגבי ג'סי

הוא כנראה יחזור לפרק 20 והוא הולך לבצע (חכו לזה) את רולינג אין דה דיפ של אדל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מחכה לזה כי זה אחד ה-שירים שלה ופשוט בגלל שזאת אדל

@$&$*&#$&^#$@*&../images/Emo58.gif

ישששש אני אוהבת את השיר הזה והוא יהיה גאוני בביצוע של ג'ונתן גרוף #@&^#@*#@&^&^%$#$@$#@&#$@

y a m i girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אוקי, אני לא מאמינההההה שהם הולכים לחשוב שקורט בוגד בבליין, נראה לכם?! אני מקווה שסו תיהיה פחות מעצבנת מבתקופה האחרונה למי אכפת שאפריל דמות מעצבנת, אני כ"כ אוהבת את קריסטין שזה שווה את זה. אני בעיקר מקווה להרבה קליין
אבל זה לא מפתיע אפרחד. ושג'סי יחזור כברררררר!

neurotica

New member
good ol' sue

כמה טוב שחזרת. ואיך זה שכל פעם שהמצב בין וויל לאמה משתפר הם מביאים את אפריל? אפשר לא למחזר? וקורט וסאם.. יה רייט. תודה על הלינק !

naama59

New member
אהבתי שהכותרת

של הפרק היא בעצם השם של אותו אלבום של פליטווד מאק שממנו לקוח Go Your Own Way. כנראה שזה איכשהו ייקשר את הפרק לנושא

naama59

New member
איזה הזויים הם

פרק מחווה לפליטווד מק? טוב נו. הרשימת שירים לא נשמעת משהו מלהיב כל כך אבל נראה

5ifi

New member
היי! ../images/Emo58.gif

אני מכירה את השיר ההוא שרייצ'ל שרה! הוא יפה! וסו נראית טו-אוב! חחח דייויד בואי... ענק.... הההה!!! מה קורה שם עם סם?!!?! באד בוי, קורט, באאאד, באאאאד בוי!

Bell J

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif LOL סו!

תעשו לי טובה, סאם/קורט (למרות שפנטזיה של אחת החברה שלי כרגע ממש התממשה, אבל ספפה)? ברצינות... מעניין בשביל מה הוא נפגש עם סאם. אני בתהייה אם זה בשביל משהו לבליין, ואם רייצ'ל ופין יראו את התמונות לבליין ואם הם יראו, מה יקרה *עיניים נוצצות ברשע* (תפוז צריכים לעשות אייקון כזה). חוץ מהקליין, לא נראה לי שיהיה משהו מעניין בפרק.

5ifi

New member
סליחה? ../images/Emo58.gif

מה עם התחפושת של דיידויד בואי?!
ומגה-לייק על האייקון העתידי של תפוז.... לגמרי צריך להיות אחד כזה!

Bell J

New member
התחפושת של סו?

כי אין לי *מושג* מי זה דיידויד בואי...

5ifi

New member
את רצינית?

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Bowie בואנה... מריפרוף בוויקיפדיה מסתבר שגם אני לא מכירה אותו עד כדי כך... הייתי בטוחה שהוא הומו!
שיירגיע עם האיפור אם הוא רוצה שנפסיק לחשוד...

Bell J

New member
שומעת רק פאנק ורוק ^^" (להקות)

שירי גליי התחלתי לשמוע רק השנה :3 (למרות שעד היום אני לא יכולה לקחת את סול סיסטר ברצינות XD)

עדיין קצת מוזר שאפילו לא שמעת עליו

אני גם לא ממש מת על הסגנון שלו אבל הוא ממש מוכר...

Bell J

New member
לא מתעסקת בזמרים יחידים.

אולי שמעתי עליו בעבר או משהו ואני לא זוכרת.

למעלה