PunK RocK 1o1
New member
עכשיו שיר תרד עליי לנצח ../images/Emo58.gif
חחחח אני מכירה את שיר, ואני קוראת פה תמיד. רק רציתי להגיב על התגובות שלכם לפרומו ושיר אל תצחקי על החתימה העתיקה שלי!! שיר זהו סגרי
.. אומנם אומרים שקליין ARE STRONGER THEN EVER, עדיין אמרו שיהיו באמפס און דה ראוד. אז הגיוני שעניין הסאם אחד מהם. לא חושבת שיוציאו את סאם מהארון כי יש בקאסט הזה כבר יותר מדיי גייז אפילו בשביל RM (וזה בא מFAG HAG רצינית זה הרבה שנים) חח העיקר כשקורט יצא הוא אמר על זה שהוא ההומו היחיד באוהיו חחח מה שכן, אני איתכם בזה ששילוב סאם/קורט הזוי רצח וחסר כל הסבר הגיוני. כן, קורט גם פורמר צ'יריו אז יכול להיות שהתכוונו אליו בכתבה. קיצר לא יודעת, אבל אומרים שקליין ביחד אז HURRY!
אם כבר ענייני גייז נושאינו, רציתי להגיד כמה מילים על הפרק גם: החולצה של קורט הייתה חזקה מדיי לכל הבולשיט שהלך שם בחולצות (עלאק אבו-ארבע ועיניים חומות). ממש חזקה ואולי אפילו מיותר כי הלכו שם כ"כ הרבה שטויות שההתעסקות בנושא ההומואסקסואליות היה כבר כמעט.. מעליבה שמשווים (לקבל את זה שיש לך עיניים חומות לאמממ זה שאתה הומו הממ הממ. מעליב). והורידו את הקטע על גייז (בשיר) בפרק שהתסעק המון בזהות מינית. FAIL. -_- היו שמים לקווין/פאק TEENAGE MOM/DAD (למרות שהם לא BTW ושל פאק דיי רמז, אבל זה מספיק חזק). היו שמים ללורן/מרסדס על זה שהם BIG AND LOVIN' IT בדיוק כמו שקורט גיי ומת על זה ולא שקר כלשהו כמו באד אטיטוד. משהו חזק לא יודעת התאכזבתי קשות מכמה שהחולצות היו LAME ושל קורט הייתה חזקה ממש. בלי קשר BTW היה מהמם ברמות אחרות
ותגידו מה שתגידו סנטנה וקארופסקי זה פשוט שלוף מהחיים. אוח, כמה כאלו יש בעולם. לבכות. באמת. אבל היא מהממת והוא נעשה נורמלי ויש להם את המדים הכי הומואים בעולם לצבא הזה שלהם
ותנו לי שתי שניות של בליין לאב (שיר יודעת שאני צריכה את זה כמו אוויר לנשימה
): בליין
ביי לכםםם ונתראה בשמחות ואומנם אני מתעצלת לכתוב פה, אבל תמיד שמחר לקרוא
חחחח אני מכירה את שיר, ואני קוראת פה תמיד. רק רציתי להגיב על התגובות שלכם לפרומו ושיר אל תצחקי על החתימה העתיקה שלי!! שיר זהו סגרי