פרומו לפרק 19

PunK RocK 1o1

New member
עכשיו שיר תרד עליי לנצח ../images/Emo58.gif

חחחח אני מכירה את שיר, ואני קוראת פה תמיד. רק רציתי להגיב על התגובות שלכם לפרומו ושיר אל תצחקי על החתימה העתיקה שלי!! שיר זהו סגרי
.. אומנם אומרים שקליין ARE STRONGER THEN EVER, עדיין אמרו שיהיו באמפס און דה ראוד. אז הגיוני שעניין הסאם אחד מהם. לא חושבת שיוציאו את סאם מהארון כי יש בקאסט הזה כבר יותר מדיי גייז אפילו בשביל RM (וזה בא מFAG HAG רצינית זה הרבה שנים) חח העיקר כשקורט יצא הוא אמר על זה שהוא ההומו היחיד באוהיו חחח מה שכן, אני איתכם בזה ששילוב סאם/קורט הזוי רצח וחסר כל הסבר הגיוני. כן, קורט גם פורמר צ'יריו אז יכול להיות שהתכוונו אליו בכתבה. קיצר לא יודעת, אבל אומרים שקליין ביחד אז HURRY!
אם כבר ענייני גייז נושאינו, רציתי להגיד כמה מילים על הפרק גם: החולצה של קורט הייתה חזקה מדיי לכל הבולשיט שהלך שם בחולצות (עלאק אבו-ארבע ועיניים חומות). ממש חזקה ואולי אפילו מיותר כי הלכו שם כ"כ הרבה שטויות שההתעסקות בנושא ההומואסקסואליות היה כבר כמעט.. מעליבה שמשווים (לקבל את זה שיש לך עיניים חומות לאמממ זה שאתה הומו הממ הממ. מעליב). והורידו את הקטע על גייז (בשיר) בפרק שהתסעק המון בזהות מינית. FAIL. -_- היו שמים לקווין/פאק TEENAGE MOM/DAD (למרות שהם לא BTW ושל פאק דיי רמז, אבל זה מספיק חזק). היו שמים ללורן/מרסדס על זה שהם BIG AND LOVIN' IT בדיוק כמו שקורט גיי ומת על זה ולא שקר כלשהו כמו באד אטיטוד. משהו חזק לא יודעת התאכזבתי קשות מכמה שהחולצות היו LAME ושל קורט הייתה חזקה ממש. בלי קשר BTW היה מהמם ברמות אחרות
ותגידו מה שתגידו סנטנה וקארופסקי זה פשוט שלוף מהחיים. אוח, כמה כאלו יש בעולם. לבכות. באמת. אבל היא מהממת והוא נעשה נורמלי ויש להם את המדים הכי הומואים בעולם לצבא הזה שלהם
ותנו לי שתי שניות של בליין לאב (שיר יודעת שאני צריכה את זה כמו אוויר לנשימה
): בליין
ביי לכםםם ונתראה בשמחות ואומנם אני מתעצלת לכתוב פה, אבל תמיד שמחר לקרוא

PunK RocK 1o1

New member
אה וריממבר ../images/Emo58.gif

שדארן מצלם איתם, בימים אלו ממש, בניו יורק. דארן בניו יורק=בליין בניו יורק. simple as that.
oh, blaine, you drive me insane

neurotica

New member
רק דארן אמר שהוא לא שם בשביל הצילומים

לא נראה לי שהוא בכלל משתתף בפרק האחרון. אבל
(יכול להיות שהגזמתי עם האנטרים) הוא כן יהיה בprom עם קורט. אז כל הקטע עם סאם זה סתם. אני קצת מופתעת אפילו מכמה שאנשים לוקחים את זה ברצינות. לי זה היה ברור מהשניה הראשונה שזה סתם קטע שנועד להוציא את פין ורייצ'ל מפגרים. ששום דבר לא באמת קורה בין קורט לסאם. במיוחד אם מראים את זה בפרומו. ועוד יותר במיוחד אם לפרק קוראים RUMORS.

../images/Emo58.gifמממ לגבי החולצות

נכון שכשחושבים על זה באופן מילולי "עיניים חומות" באמת מתקטן לעומת "אוהב בנים", אבל כשחושבים מעבר בעצם מבינים שהכוונה של טינה פה היא לצאת נגד המוסכמות שרק למי שיש "עיניים כחולות" ו"בלונדיני" נחשב לבן אדם יפה, וכל השאר לא. ולכן אני חושב שזה מסר גם מאוד חשוב שיש הרבה הגדרות ליופי, ופשוט צריך לדעת לקבל את כולם, אבל יותר חשוב לקבל ולאהוב קודם כל את עצמך- וזה באמת היה המסר של הפרק. חוץ מזה, ברוכה הבאה ויהיה נחמד לראות אותך מגיבה פה יותר ולא רק קוראת סמויה

neurotica

New member
אהבתי את ההסבר שלך. ../images/Emo45.gif

אתה יכול למצוא כזה גם לחולצות של ארטי ומרסדס?

Pumpkin Mania

New member
של מרסדס

NO WEAVE זה אומר שהיא לא הופכת את השיער- ויחד איתו את האפיון שלה כאישה שחורה- למה שהוא באמת, ומה שהיא נולדה איתו. אני מתחברת אליה בטירוף, בתור אחת שבתהליך מתקדם של גמילה ממחליקים, ששרפו לי את השיער עד השורש ובכלל השיער שלי אפילו לא מתולתל. צריך לקבל את מה שנולדים איתו. ארטי, אולי בגלל שיורדים על משקפופרים, אבל הסטיגמה הזאת כבר לא תופסת כי המשקפי גיק שיק האלה שולטים גם על פחות חנונים ובכלל משקפיים היום זה מקובל על הרבה מאוד אנשים. אז זה קצת פחות... וגם לא נראה לי שהיה להם משהו אחר.. כי הוא הרי לא נולד נכה...

neurotica

New member
אבל זה פשוט.. שטחי.

אני מתנצלת מראש אם אני פוגעת במישהו, מה שלא אמור לקרות כלל כי אני סוג של נופלת לשתי הקטגוריות בעצמי. אבל זה שהיא לא מעצבת את השיער שלה (או עושה לו weave כמו כל אישה שחורה אחרת) וזה שלארטי יש משקפיים, זה לא בדיוק באותה רמה כמו הOCD של אמה, או ההומוסקסואליות של קורט וסנטנה או אפילו העבר הפחות יפה של קווין. אפילו החולצה של פאק היתה פחות שטחית מזה. אני מבינה את המשמעות של החולצות שלהם, אבל אני מנסה למצוא את העומק. בדיוק כמו ששהם מצא איזה עומק שלא ראיתי בחולצה של טינה. אבל אני נאלצת להגיע למסקנה שפשוט אין.

אבל הנושא עצמו הכללי כן נוגע לכולם

וזה כן יכול להתלבש גם על מרסדס וארטי. כמו שתמר ציינה כל העניין של המשקפיים אולי היום כבר פחות נחשב למכוער כמו בעבר, אבל זאת עובדה שכן אנשים שמצטלמים במגזינים ונחשבים ליפים- לא מצטלמים עם משקפיים, ומשתדלים להסתיר אותם ע"י עדשות או ניתוחי לייזר. ברור לי ש-OCD של אמה, והנטיות המיניות של קורט וסנטנה יותר חזקות מנושא כמו משקפיים, אבל ככה הדמויות בסדרה. מה היה אפשר כבר לכתוב על ארטי? אם היו כותבים על הנכות זה היה קצת בעייתי כי הוא לא נולד עם זה. אז כמו שאמרתי הנושא הכללי היה להתמודד ולאהוב את עצמך עם מה שנולדת, וראיין טיפל בזה יפה בסה"כ לדעתי, במסגרת ובמגבלות שיש לכל דמות. הרי לא ציפינו שהוא ימציא משהו לארטי פתאום משום מקום....

אם כבר הסבר

אני אשמח לדעת (או שאולי אני לא רוצה לדעת
) מה הקטע של החולצה של וויל כאילו WTF זה אפילו לא מצחיק בכלל.

Bell J

New member
תפוז עולה לי על העצבים ../images/Emo46.gif

אין לו רק סנטר, יש לו פנים. הבנאדם לא כזה משהו, אני לא מבינה למה כל דמות מבוגרת מתאהבת בו!

5ifi

New member
באט צ'ין זה סנטר-תחת...

זה לא בולט, זאת הגומה בסנטר. שגורמת לו להיראות כמו טוסיק... אני אישית ציפיתי לחולצת 'מן-הור'... או לפחות לגרוש טרי... אבל מצד שני- הוא הרי לא נולד כזה... וסנטר תחת זו אכן תכונה מולדת!

PunK RocK 1o1

New member
פאק סוג של רמז על מאן-הור

הוא נולד ככה? לא חח בגלל זה חשבתי שאפשר להוסיף דברים יותר משמעותיים שלא BTW כגון TEENAGE MOM או CAN'T WALK

Pumpkin Mania

New member
פאק זה רמז על זה שהוא DICK

נו יעני בעונה הראשונה הוא היה דיי זבל לאנשים למרות כמה קטעים מרגשים. אבל לדעתי הכוונה שהוא DICK, יעני חושב ופועל עם איבר מינו <:

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחח ברור

אבל זה שהוא חושב עם הDICK שלו גם קשור לזה שיש לו ילד(/ה?).. ועדיין הוא לא נולד עם זה חחח זה אממ מתפתח עם הבגרות (?)

5ifi

New member
אני חושבת שהוא נולד עם זה...

if yo know what i mean....

למעלה