עונה 3 פרק 2

אם אני באה, וזה די בטוח

אז אני באה עם חברה
שלא קשורה לפה אבל היא אוהבת גלי, אולי ככה היא תבוא לפה... אז זה יוצא לך כבר 10 D:

תודה לאל על הבלוגים שלך איילת!

כבר אני מצפה להם יותר מהפרק
ומסכים עם הכל נראלי

YourStarDust

New member
דווקא נחמד ../images/Emo58.gif

אני דווקא ממש מרוצה שהסדרה תופסת עלילה. זאת הייתה הטענה המרכזית בעונה הקודמת, ורואים את השיפור המשמעותי. יש קווי עלילה מעניינים במיוחד - קווין חוזרת למסלול, פאק חוזר לתודעה. פין וויל נדחקים החוצה, טינה ומייק פתאום מדברים. בפרק הראשון התמקדו יפה בסנטנה, הפעם יותר בבריטני. יש קצת אובר רייצ'ל ובמיוחד קורט, אבל בינתיים זה לא מעיק, אלא דווקא נחמד ועדיין בטעם. אני רק מקווה להתמקדות אמיתית גם במרסדס שנדחקה חזק לאורך כל העונה הקודמת... השירים היו ב-סדר... לא יותר מזה. הכי יפה היה של שלבי ורייצ'ל, גם בליין נתן שואו. את של קורט הרבה פחות אהבתי, במיוחד בגלל כל קטעי הכיביכול דיבור באמצע שהוציאו את השיר מהמומנטום שלו, אבל כנראה ככה השיר הזה באמת. אני דווקא מרוצה מהסיום, אני דיי בטוחה שהוא יגיד כן, או בהתחלה יגיד לא ואז כן. לא באמת חשבתם שיביאו את בליין ולא תהיה בנייה של המערכת יחסים שלהם? שזה כולל ריבים ואולי אפילו פרידה זמנית. הולך להיות מעניין
אני נהנתי מהפרק!

boopy 1

New member
לקח לי זמן..אבל ראיתי!

ואהבתי! ממש אהבתי! האמת שנגמרו לי האנרגיות במהלך הפרק...כל כך הרבה עליות ומורדות אז אני רק אציין את נקודות האור של הפרק הזה: *פאק! הוא האבא הכי חמוד בהיסטוריה! אהבתי שהוא אמר לקוין שלא אכפת לו ממנה ושאכפת לו רק מבת'! * קווין! או יותר נכון דיאנה! היא הוכיחה שהיא שחקנית מעולה! היא הצליחה לרגש אותי, להכעיס אותי, להעציב אותי, לשמח ובעיקר לעניין אותי! * קורט ובליין... כל התחרות על התפקיד הראשי...היה צפוי אבל אהבתי! דברים שהציקו לי: * פין! אבל הוא תמיד מציק... * למה אמה וביסט מלהקות?? *הכרזות של בירטני (אמנם היא עצמה הייתה מלכה אמיתית...אבל הכרזות...) * והכי הכי מציק בעולם...איפה סנטנה?!?!?!?!?!?!?! זהו סכה"כ היה פרק מהמם! הלוואי שיהיו עוד הרבה כאלה (ובבקשה שסנטנה תהיה חלק מהם!)

למעלה