עונה 3 פרק 2

mich223

New member
לא רוצה,אני רוצה לראות עכשיו!

קראתי עכשיו ספויילר שיפי כתבה ויש לי דמעות בעיניים. פאקפאקפאק אוף

פרק חמוד ../images/Emo58.gif

מעט מדי שירים גברי האמל
היו כ"כ הרבה ציטוטים טובים בפרק שאני כבר לא זוכרת. בליין ג'וניור זה עדיין מעצבן, ההופעה של קורט הייתה פשוט מדהימה, וטוב באמת שראיין מרפי לא תופר את הדמות ממש על כריס. אני אומרת שמעכשיו צריך להציף את כריס קולפר ברעיונות לשירים שאנחנו רוצים לשמוע את הדמויות מבצעות, ולסמוך על זה שהוא יגרום לזה לקרות. פאק ובת' - בחור צעיר ונאה עם ילדה קטנה זה סקסי
מחנה ריקודים, גדול! קורי באמת רקדן גרוע, ונחמד שמישהו סופסוף הכיר בזה שקורט לא באמת יודע לרקוד. בריטני הייתה כזאת חמודה! (סיכום הפרק הכי לא ברור ו/או כרונולוגי אוור)

../images/Emo58.gif OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG ../images/Emo58.gif

מה הולך פה?!?!?!?
טוב היה פרק מ-ע-ו-ל-ה! אבל... הסוף!? WTF?! מה הולך פה?! אני כולי כזה, say NO NO NO NO NO!!!!!!!!! ו... משהו שממש ממש ממש הצחיק אותי תשימו לב, כשבליין שר, אז השרירים של דארן בידיים ממש בולטים ואני כזה, זהו, דארן הרס את תדמית הגיי
מי שלא מבין על מה אני מדברת, שיראה שוב את השיר שלו
השירים היו מדהימים + קורט!! אני הייתי בפרצוף כמו של אמה
של בליין
ואדינה... או מי גד! היא שרה ממש ממש ממש יפה, ותמיד מפתיע אותי [לא בדיוק אבל אין לי דימוי אחר] כמה שרייצ'ל והיא דומות... בדרך כלל בסדרות לא משקיעים כל כך בדימיון בין ההורים לילדים אבל שם... הן ממש דומות!! לסיום... I'm a unicorn!!

לא חשוב, שניהם מצחיק ../images/Emo6.gif

בעיקר התגובה של פין על זה. כאילו מין... עזוב אותי אני לא יודע משהו אחר

5ifi

New member
היי, ז שהוא גיי

לא אומר שהוא לא גברי. הומואים הם לאו דווקא לא שריריים או משהו כזה. יש לי דוגמאות אבל הם אנשים עתיקים, אז אני לא יודעת עד כמה זה ישמע לך מוכר... אבל, זוכרת את התוכנית הזאת 'סוף הדרך'? אז היה שם בחור בשם חצב, הוא היה הומו והיו לו שרירים של מתאבק. סתם דוגמא.

לא לא לא לא לזה התכוונתי

אני יודעת שיש כאלה אבל בקטע כזה של כאילו... כשאתה יודע שהוא לא גיי, אז זה נראה ככה. לא אמרתי שאין הומאים עם שרירים...

R e f a e l a

New member
וגם

מישהי בטמבלר העלתה חלקי סרטונים מהריקוד של סנטנה ובליין ב it's not unusual והם באמת יותר מדי סקסיים ביחד יחסית לשני שחקנים שמגלמים דמויות הומולסביות P-:

R e f a e l a

New member
זה יותר מזה |ספוילר- לא באמת|

הדימיון ביניהן מורגש בעוד מקומות- גם בחוץ משווים את אדינה קצת לברברה סטרייסנד ולא רק את ליה מישל, ותכלס take me or leave me, הביצוע של רייצ'ל ומרסדס מבוצע במקור (לפחות לפי הסרט, אם אני לא טועה גם במחזמר של רנט) ע"י אדינה מנזל ועוד אפריקאית אמריקאית P-:

Rawsome

New member
../images/Emo58.gif אז בסוף ראיתי על הבוקר...

ואני ברגשות מעורבים. טוב.
- אז אני שונאת את בליין-אני-מושלם-אנדרסון >< כן, אני יודעת שאני מאוד במיעוט. אבל הרעיון של בליין במקינלי הוא גרוע. הרעיון שהוא ג'וניור גרוע. אני שונאת את כל הדמויות הסואו-קולד מושלמות האלה >< וזה שהוא לא באמת היה צריך ללכת לבוטי קאמפ, אבל הוא כ"כ ענו וצנוע בקשר ליכולות הריקוד שלו. >< אוח. והוא לבוש נורא.
- פאק! מושלם! הדמות הזאת מפלסת את דרכה לטופ 3 שלי
הציור!! הוא פשוט מושלם! PUCKING AMAZING! - קווין! לא החלטתי לגמרי על דעתי בקשר אליה אבל כל העניין מעניין... וחשבתי שאני אשנא את שוסטר על מה שהוא יצעק עליה, אבל THE GUY HAS A POINT. - קורט.
הרס אותי. זה כאילו ראיין מרפי לא מסוגל פיזית שקורט יהיה שמח יותר מפרק. אז זהו, נמאס לי שהוא עצוב. נמאס לי שהוא כ"כ נחמד לכולם ולא מקבל כלום בחזרה. מה שכן... אהבתי את קורטני. אהבתי את הביצוע של איים דה גרייטסט סטאר. ותראו, אני לגמרי ה-NUMBER OME SHIPPER של כריסטופר פול קולפר/חרבות סאי, אבל מה היה הקשר?
- סצנת HUMMEL MEN. גם כשהם רבים אני מאוהבת בהם.
- רייצ'ל יצאה כלבה (ראו "כ"כ נחמד לכולם ולא מקבל כלום בחזרה") -שוגר.
- הסוף.
יש גם ציטוטים והכל, אבל אני אראה כבר עם כתוביות ואוסיף.

Rawsome

New member
../images/Emo58.gif אה ועוד משהואים

- גיי גיי גיי גיי, קורט האמל הומו
- מה היה הקטע של הסלואומושן+קולזאפ בריקוד של שו ומייק? זה כאילו מנקודת המבט של קורט ובליין או מה?

neurotica

New member
הולי שיט. יש לי הרבה רגשות. ../images/Emo58.gif

קודם כל היו 2 דמויות שעשו את הפרק הזה ושמו את כל השאר בכיס הקטן: פאק ובריטני. בנפרד, כמובן. פאק ממש הצליח לרגש אותי בכל הסיפור עם בת'. כאילו, איך אתה מצליח גם להיות כ"כ טיפשון וכ"כ בוגר ומקסים בו זמנית? ובסוף כששלבי הראתה לקווין את התמונה שלו עם בת' - היו לי דמעות בעיניים. ובריטני פשוט היתה מקסימה. כל הקטע עם היוניקורנס היה פשוט מקסים. אין לי תיאור אחר. גם סנטנה היתה מקסימה.
מה שכן אני לא מבינה איך המאפרים / מלבישים של גלי גורמים לדבר מהמם כמו הת'ר מוריס להראות רע, אבלל הם בהחלט הצליחו. היא כל הזמן נראית עייפה. ואני מקווה שלכולם ברור שבסופו של דבר לא היא ולא קורט ינצחו, כי ככה הדברים עובדים בסדרה הזו. הממ אני מבינה שכותבי הסדרה עדיין שואפים לגרום לכולם לשנוא את קווין. באמת שלרגע, כשהיא בכתה אחרי שהיא ראתה את הטלפון, ואולי גם קצת כשהיא חיבקה את מרסדס חזרה, חשבתי שאולי, הנה, היא באמת התבגרה (היי, מי היה מאמין ששוסטר יגיד משהו חכם). אבל לא, יש מזימה. אוף אתכם. כמה זמן כבר אפשר יהיה להאשים את ההנהגות ההזויה שלה על postpartum depression (אני חושבת שבעברית זה דכאון אחרי לידה)? ולגבי קליין - וול, RIB, תמותו. (זה בנוגע לזה שהוא אעלק ג'וניור) אני חייבת לציין שלקראת סוף הפרק התחלתי לבדוק כל הזמן כמה זמן נשאר כי השיר של בליין פשוט לא הגיע, ולא נראה לי הגיוני שזה יהיה שיר הסיום. לא חשבתי שהם יצליחו לסגור את כל ההקשר העלילתי סביב השיר בדקות שנשארו, וצדקתי. מחכים לשבוע הבא.
ולכל מי שחושש לגבי המערכת יחסים של קליין, תראו תמונה מהפרק הבא (וכן, זה
): http://29.media.tumblr.com/tumblr_ls7r4xeUeN1qehxc3o1_500.jpg (אין בהודעה זו התייחסות להופעה של קורט כי עדיין לא החלטתי אם זה באמת קרה או שזה היה חלום ממש טוב.)

A TotalGleek

New member
לא בא לי לבאס אבל .. ../images/Emo58.gif לפרקים הבאים !

בפרק 5 (כנראה) תגיע דמות חדשה בשם סבאסטיאן (והוא חתיך , מאוד) שהוא אמור להיות מדלטון ויהיה איתו, עם קורט ועם בליין - LOVE TRIANGLE . אומרים שהוא ההפך הגמור של קורט ,ושהוא מין סנטאנה רק בן . וזה 100% נכון . וזה 100% שאני הקליין SHIPPER היחידה שאוהבת את הרעיון של זה ..
תחפשו בטוויטר GRANT GUSTIN ותראו שהוא צייץ על זה שהוא בגלי והוא גם "עוקב" אחרי כריס ודארן .

neurotica

New member
כן, ראיתי שדיברו על זה בטמבלר ../images/Emo58.gif

זה נשמע מעניין. וזה גם די משעשע שפתאום מתגלים יותר ויותר הומואים.

mich223

New member
../images/Emo58.gif

"ואני ההומו היחיד בבית ספר הזה..בעיר הזאת"

למעלה