עונה 3 פרק 2

neurotica

New member
רציתי לכתוב את זה בהודעה הקודמת

אבל חשבתי על זה, וזה הגיוני שהוא ירגיש ככה במקום שהוא היה בו בעונה הראשונה/תחילת שניה. זה לא באמת הגיוני שזה היה נכון.

../images/Emo58.gifמה יהיה?

שנשנה את השם של הסדרה למופע של רייצ'ל וקורט וזהו?
תודה לאל על שלבי וברט
ואהבתי את קו העלילה של שלבי-פאק-קווין-בת'. למה רק 3 שירים?!?!?! ועוד כאלה מעפנים
סוף סוף קווין חזרה לבלונד
ובריטני ליו"ר מועצת התלמידים!
מקווה שהעונה משתפרת בהמשך כי על סמך 2 הפרקים הראשונים לא אהבתי....

neurotica

New member
לא שאני נגד ההצעה שלך ../images/Emo58.gif

אבל דווקא חשבתי שהפעם תהיה מרוצה כי פאק לא רק קיבל קו עלילה, אלא גם קו עלילה ממש ממש מוצלח.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifגם אני הייתי בטוחה שתאהב../images/Emo2.gif

העלילה של פאק הייתה ממש ממש טובה!! וחוצמזה זה לא המופע של קורט ורייצ'ל.. זה בליין אנד דה פיפס=) חחח סתם, אבל תמיד זה סבב סביב קורט ורייצ'ל, מה חדש.

YourStarDust

New member
מהמהמהמה../images/Emo58.gif

לא רק שכמו שאמרו פה, פאק קיבל קו עלילה שגם כולל אשכרה טקסט... גם דמויות כמו וויל ופין, שנאת ליבנו, נדחקו החוצה. יותר מזה? רק בקטע של השירים צריך להיות שינוי קל... אבל בינתיים הכיוון הוא נחמד. זה שיש עלילה כבר מעודד אותי

sweet shir

New member
וואו נסחפתן ברמות על חח ../images/Emo58.gif

אפשר לחשוב! שקורט יתגבר ויבין שבליין יותר מתאים ממנו לתפקיד. והוא גם השלים עם זה שהוא נשנשון ורדרד עם נצנצים. אז מה הקטע? סוף מ פ ג ר. + אף אחד לא מתעלל בקורט. הוא ילד גדול והוא צריך להתמודד עם המציאות. שיהיה חזק! ההתפרצות של שוסטר על קווין היתה אדירה! כל הכבוד. :) בהתחלה אהבתי את הקו עלילה עם שלבי, קווין ופאק. אבל עכשיו זה קצת נהרס לי. מקווה שאני אוהב בסוף! או שלפחות יצא מזה קווין/פאק חח זה גם ממש מפגר שבליין ג'וניור. כי בעונה הקודמת הוורבלרז אמרו שהוא "our junior member", אז הוא שנתיים ג'וניור ברצף? מה גם שהוא נראה הרבה יותר מבוגר מקורט. קיצר מפגרXD השיר של קורט היה ממש מוצלח! חוץ מהחרבות התקועות שלו חח היו ממש לא קשורות. וכמובן שגם השיר של בליין היה טוב.. אכן יש לו נוכחות בימתית אדירה. "This is toned down. In the original the unicorn was riding you." סנטנה רצחה אותי
וגם בורט שהוא אמר "You sing like Diana Ross and you dress like you own a magic chocolate factory" מלך
בגדול, היה יותר טוב מהפרק הקודם. אבל עדיין יש מקום לשיפור. למשל - שבליין יתלבש יותר כמו מה שהוא לבש בחזרה של הריקוד! D:

shaharory

New member
החולצה של בליין בקטע שאמרת באמת הייתה יפה :)

כחול נייבי
. פסים
. דארן
.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifאממ..

הייתה עלילה!! חלקה אפילו היה נסבל!
היו רק שלושה שירים! אף אחד מהם לא היה של קייטי פרי או ליידי גאגא! מדהים!
אל תדאגו, יש לי לא מעט דברים רעים גם להגיד על הפרק הסביר מינוס הזה..
מתכננת פוסט.
אבל יאיי לשלבי ורייצ'ל..!!
זה לא היה גרוע!
[שלא כמו שלבי וקווין.
] שחר -
"התחת של דארן" אכן אי אפשר היה להתעלם מהקלוז-אפ שהוא זכה לו.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

שלבי חזרה. ממש שמחתי לראות אותה. אבל... שלא יהרסו את מה שהיה איתה בעונה 1. הייתי בטוחה שהיא באה כדיי לשכנע את קווין לשמור את התינוקת, אבל אהבתי שבסוף היא אימצה אותה. אני שמחה שקווין חזרה לגלי קלאב, אבל אני לא חושבת שאני אוהב את העלילה שלה עם עניין המשמורת. לפני שהיא חזרה לגלי קלאב חשבתי שכשהיא תחזור זה יהיה טוב כנגד סו, לא ציפיתי שסו תגיד שזו התמכרות או משהו כזה. זה נראה לי קצת הזוי. השירים לא הכי התלהיבו אותי, למרות שכל מי ששר כן הדהים אותי- הם מוכשרים (פשוט לא הסגנון שלי. חוץ מהשיר של דארן אולי. וגם את השאר אהבתי, אבל הרבה פחות). האמת היא שאני גם לא הכי מתלהבת מכשרון הריקוד של מייק. זה כמו השירה של ארטי מבחינתי- אני חייבת להודות שאני חושבת שהוא ממש ממש ממש מוכשר, אבל לא מתחברת לסגנון. עיצבן אותי כשצחקו ככה על קורט. התלהבתי מרומיאו ויולי הואז... גם רייצ'ל צחקה? זה עיצבן אותי. הנחתי שלא כל הזמן הם יהיו חברים חמודים, אבל בכל זאת זה העציב אותי. הריב של קורט ובריטני גם העציב אותי... אבל הקטע של בריטני עם סנטנה היה חמוד ולפחות בסוף זה הסתדר. הפרק דיי איכזב אותי, אבל דווקא דיי חיבבתי את הראשון (וגם את זה לא שנאתי...) ובעונה הקודמת ממש התאכזבתי וחשבתי שהעונה תהיה פחות טובה ובסוף העדפתי אותה בהרבה על הראשונה (בעיקר בזכות דארן כריס).

neurotica

New member
Jim's Gleecap

אני מסכימה איתי לגבי הכל חוץ מהפיהוק בנוגע לקו עלילה של קווין ובנוגע לזה ששלבי צריכה לעזוב. אני מרוצה מכל מה שקורה שם. אבל כל ההערות שלו לגבי קליין נכונות לחלוטין, זה כאילו שהמחקר שלו נעשה בטמבלר. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sLOkr0MzMog (אני ממש מקווה שהקישור יעבוד כי זה נעשה מהפלאפון)

y a m i girl

New member
בדיוק באתי לפרסם!|מדוזה|../images/Emo82.gif

הוא גדולגדולגדול! אני לא מסכימה עם מה שהוא אמר על שלבי ועל הקו עלילה של קווין גם כן, אבל רוב מה שהוא אמר אני מסכימה לחלוטין! וסוףסוף מישהו אומר את מה שחשבתי על ביסט! ובקשר למה שכתבת "זה כאילו שהמחקר שלו נעשה בטמבלר", לדעתי הוא עשה, יש לו טמבלר, יש לו טוויטר, הוא יודע בדיוק מה הפאנדום חושב, כי הוא לגמרי חלק ממנו!

Ayelet 363

New member
תודה על הקישור + ../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתו חוץ מהחלק על שלבי... אבל גם פה, אני מסכימה חלקית- כבר עכשיו אני חוששת שהרסו לי את איך שזה נגמר איתה בעונה הראשונה. אני חושבת שהעלילה שלה נגמרה טוב בעונה הראשונה ונראה לי שמפה רק יהרסו את זה.

neurotica

New member
זה אמנם נכון, הם נוטים להרוס

אבל גם זה שכל העונה השנייה קווין נהגה כאילו היא מעולם לא היתה בהריון וכאילו שלא מעניין אותה בכלל שיש תינוקת פרי בטנה בעולם - זה כבר הרס את הסיום של העונה הראשונה.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

זה לא שאני נגד זה שהם יקחו סיכונים, זה פשוט שאהבתי את איך שנגמר הסיפור של שלבי, וכרגע נראה לי שהכיוון שהם הולכים בו הוא לא משהו שאוהב באותה המידה (למרות שאני כן אוהבת את זה שהי ארוצה לשפר את המצב של קווין, ולדעתי מה שיקרה עומד להיות מעניין).

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

זה לא חשוב כמו להתייחס לעובדה שהיא ילדה, אבל שמחתי שהזכירו גם את החברות שהייתה לה עם מרסדס.

shaharory

New member
הקטע על ביסט כל כך נכון!!!

שלא לדבר על קליין. אבל ביסט! מה עשו לה??

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif פרק חלבי ביותר../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שהשתעממתי. ועוד ציפיתי מכל התגובות פה להתלהב מהפרק... -הקטע עם סו - איבד כל טעם ממזמן - היוניקורן של בריטני- קצת אדיוטי תסלחו לי ממש מתאים לסידרה של ערוץ דיסני. -אני חולה על קורט. אבל קצת נסחפו - כל הפרק עליו - מיסטר שו מסרים ברמות כשהוא רוקד.
בע - עדינה מדהימה, הביצוע שלה עם ליה היה חלש קצת - אני לא מאמינה שנצטרך לסבול עכשיו את הסיפור עם קווין והתינוקת - איזה סיוט זה נראה לי קו עלילה כזה מופרך ולא מעניין. -לא היה שומדבר מעניין הפרק או מרגש...ממש סתם קראתי שוב את מה שכתבתי ויצאתי ממש שלילית
מניעשה! לא אהבתי את הפרק בכלל. מקווה שיהיה יותר טוב בהמשך

R e f a e l a

New member
../images/Emo207.gif השרשור של המפגש פורום לא עולה קופץ

כשמקפיצים אותו. אז..... 9 רוצים בטוח 1 מתלבטת בגלל הגיל ו-1 מתנגדת באופן עקרוני. נראה לי שזה מספיק. יש אנשים שמתכוונים לבוא בטח, אבל לא רשמו עדיין או לא ראו, או שיזמינו עוד אנשים. לדעתי יש לזה פוטנציאל, ושווה להפגש ולהכיר. צריך רק לקבוע תאריך. ושזה יהיה עובדה קיימת, והמפגש יתקיים.

למעלה