../images/Emo58.gif
שלבי חזרה. ממש שמחתי לראות אותה. אבל... שלא יהרסו את מה שהיה איתה בעונה 1. הייתי בטוחה שהיא באה כדיי לשכנע את קווין לשמור את התינוקת, אבל אהבתי שבסוף היא אימצה אותה. אני שמחה שקווין חזרה לגלי קלאב, אבל אני לא חושבת שאני אוהב את העלילה שלה עם עניין המשמורת. לפני שהיא חזרה לגלי קלאב חשבתי שכשהיא תחזור זה יהיה טוב כנגד סו, לא ציפיתי שסו תגיד שזו התמכרות או משהו כזה. זה נראה לי קצת הזוי. השירים לא הכי התלהיבו אותי, למרות שכל מי ששר כן הדהים אותי- הם מוכשרים (פשוט לא הסגנון שלי. חוץ מהשיר של דארן אולי. וגם את השאר אהבתי, אבל הרבה פחות). האמת היא שאני גם לא הכי מתלהבת מכשרון הריקוד של מייק. זה כמו השירה של ארטי מבחינתי- אני חייבת להודות שאני חושבת שהוא ממש ממש ממש מוכשר, אבל לא מתחברת לסגנון. עיצבן אותי כשצחקו ככה על קורט. התלהבתי מרומיאו ויולי הואז... גם רייצ'ל צחקה? זה עיצבן אותי. הנחתי שלא כל הזמן הם יהיו חברים חמודים, אבל בכל זאת זה העציב אותי. הריב של קורט ובריטני גם העציב אותי... אבל הקטע של בריטני עם סנטנה היה חמוד ולפחות בסוף זה הסתדר. הפרק דיי איכזב אותי, אבל דווקא דיי חיבבתי את הראשון (וגם את זה לא שנאתי...) ובעונה הקודמת ממש התאכזבתי וחשבתי שהעונה תהיה פחות טובה ובסוף העדפתי אותה בהרבה על הראשונה (בעיקר בזכות דארן כריס).