עונה 3 פרק 2

mich223

New member
אני רוצה לבכות בגללכן

כמו סתומה אני קוראת ספויילרים,ומהזה להתעלל בקורט?!?! מנסגר עם ריאן מרפי הזה?! שימות.

אני לא יודעת כמה הוא מתעלל בקורט ../images/Emo58.gif

מהפרק האחרון אני מתחילה לקבל את הרושם שכריס כותב את התפקיד של עצמו (ע"ע ההופעה עם הפיגומים והסאי, השיחה עם אבא שלו שמציע לו 'לכתוב תפקידים לעצמו' וכו'...)

5ifi

New member
../images/Emo58.gif מאארררדדדדד

אני שונאת אותך, בליין אנדרסון!!!!!! אני שונאת את ראיין מרפי. למה קשה לו לראות את קורט שמח ליותר מפרק אחד? קללה על ראשו. מעבר לזה אני אציין שקווין הייתה מהממת, ופאק היה כזה נסיך. ושמישו יקנה לשלבי נעליים אחרות, היא בקושי זזה על העקבים האלו, דאמ. ובסוף נאום התוכחה של מיסטר שוסטר- מחאתי לו כפיים. מתחסד אך נכון. וכמובן- brittany, you are a genius. וקורט מושלם. (כל מי שהתרגש מזה שסופסוף הוא עושה סאי סוורדס עם סאי סוורדס אמיתיות, שייתן לי כיף במפגשפורום!) תמות, ראיין מרפי, תמות.

5ifi

New member
../images/Emo58.gif פחחחחחח ../images/Emo6.gif

רק בצפייה שנייה קלטתי שבשקית ההפתעות לבוחרים של קורט בריטני שמה בובה של טינקי ווינקי!!! חשבתי שזאת בדיחה של הבית שלי שהוא הטלטאבי ההומו!
הומייגאד, אני דומעת...

TwilightFan

New member
אם אני לא טועה

בסין אסרו לשדר את הטלטאביז כי טינקי ווינקי נחשב הומו (כי הצבע שלו סגול ויש לו תיק קסום וכל זה...). והיה על זה ממש בלאגן פעם.. שזו תוכנית לא חינוכית וכאלה דברים. ככה שאתם לא היחידים שצוחקים על זה

hodaya96

New member
../images/Emo58.gif

עצרתי באמצע הפרק בשביל להגיד את זה.. אני הולכת לבכות ממש.. מי האידיוטטט שעשה את בליין ג'ויניור??????????????????????????????????????????????.

shaharory

New member
טוב יש לי הרבה מה להגיד! ../images/Emo58.gif

כתבתי 2 עמודים וחצי במחברת תוך כדי: • החיקוי של מייק לאיך שקורט רוקד חחח הייתי בטוחה שהוא יעשה עם היד כמו בסינגל ליידיז • ארטי על דסטין: סו האנסום...
• שבליין מבקש להצטרף ♥ אני שמחה להודיע שיש לו תכונת אישיות!!! הוא ביישן ולא בטוח בעצמו!! (זה מאוד חשוד בהתחשב בכל הסולואים שלו בעונה 2, אבל נגיד..) • NO H8 yes kurt חחחחח • גיי גיי גיי גיי גיי
זה הזכיר לי את הקטע בלימה בין (או ברדסטיקס בעצם?) עם מרסדס בליין וקורט. אך סצנה מושלמת זאת הייתה • איזה חמוד פאק! • הריקוד בהילוך איטי שמייק יוצא בין הידיים של שוסטר מתתי חחחח • המתיחות של קליין אומייגאד!!!! • התחת של דארן •למה ג'וניור למההה ורציתי לראות אותם רוקדים משהו יותר מעניין. זה הולך להימשך הבוטי קמפ הזה נראה לכם? • kurt, jazz hands! חח • אהבתי ששו צעק על קווין • איזה חמוד פאק 2! אבל שיקצרו לו את השיער מה זה! • חחחח קורט! i've got permition from the woman herself- miss rachel berry חחח • אומייגאד השיר של קורט. נראה לי שזה הסטאנט המדובר, אני לא רואה אותו עושה משהו יותר מסוכן מזה בפרק הבא. מלך! • המסטיק בנעל של ביסט חח • שיואו ביסט עברת כל גבול!! קורט- טו מאץ' אוף אה ליידי? טוב את טו מאץ' אוף אה מן! ולא היית רוצה שיגידו לך את זה נכון? נכון. התעצבנתי ואני אוהבת אותה בדרך כלל! • אוקיי טייטס. תודה גרילד צ'יזוס!!!! כל הסצנה הזאת היתה ממש מגניבה, למרות הצביטה בלב בסוף =\ • פינצ'ללללל התגעגעתי חחח אל תרביצו לי. רק שלא יהיה יותר מדיי. בכלל אני בגעגועים לפין ובא לי שהוא ישיר גם אם זה אולי יהיה מזעזע. • ברט!
• הא הא רו הא הא חחחחחח • טוב לא ציפיתי שזה מה שקווין תעשה. מעניין דווקא. כאילו התוכנית שלה • מעניין מה שו בא להגיד לקורט • מה זה הסוף הזה?!? זה הרגיש כמו טלנובלה. טוב ולסיכום: הייתה סוג של בניית דמויות! התרשמתי לטובה בסך הכל! אבל לא הייתה שום התקדמות עם סנטנה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחח טלנובלה ../images/Emo58.gif

ממתי הם מסיימים ככה פרק באמצ? הייתי בטוחה שהפרק נחתך לי באמצע או משהו
אבל זה חזק דווקא. אהבתי!

sweet shir

New member
לגמרי טלנובלה ../images/Emo6.gif

ודווקא פחות, יש לדארן תחת ענקי.XD

A TotalGleek

New member
פרק מדהים !! ../images/Emo58.gif

ציפיתי לפרק סופר גרוע והיה פרק מעולה ! סוף סוף יש עלילה ! סוף סוף זה לא הכל רק רייצ'ל ! ציטוטים- "whats the capital of ohio ? " "O" -Miss hagberg to brittany . "Do you even know who the president is? " "Will.I.Am"-Miss hagberg to brittany . "That the best glee club win" "We Will"-Mister schue to shelby . "kurt hummel homo"-kurt (משום מה זה הצחיק אותי .. ) "Finn , you look like your'e stepping on bees"-Mike "I'm a junior .. " FUCK YOU RYAN MURPHY !! fdgjkle.rf. "Apparently napoleon wasn't just a dessert, he was a real dude !"-Puck "I got permission from the women herself- miss Rachel Berry"-Kurt "I want a 'Tony' that excites my lady parts "-Beist "In the original the unicorn was riding you"-santana "You sing like dianna ross and dress like you own a magic chocolate factory"-Burt ".... And watch project runway .. " - אומייגאד !! הייתי מכורה לתוכנית הזאת פעם ! נקודות חשובות - - courage והתמונה של בליין עדיין בלוקר של קורט
- בסצנה שקווין והסקאנקס דוחפות מישהי לשירותים רציתי לצעוק- "Look , a pretty girl !! " - אמרתי את זה כבר פעם אחת ואגיד זאת שוב - דיאנה אגרון שחקנית מ-ד-ה-י-מ-ה . במיוחד בפרק הזה ! -הסצנה שסו מצלמת את קווין -
-הלוקר של קווין
-בת' היא אחת התינוקות הכי מתוקות שראיתי !! - CLOWN PIG !! רשמית התאהבתי בפאק . * הידעתם? בראד פאלצ'אק צייץ שהוא ודיאנה אגרון ציירו את ה- CLOWN PIG ! - כריסטופר . פול . קולפר . SAI . SWORDS . - וואט איז אייר ????.
- אומייגאד המסטיק על הנעל של ביסססססססססססט !\ -ברומיאו ויוליה צחקתי כל כך חזק !! כריס והקולות שהוא מוציא ..
- הבלייזר/ז'קט שקורט לבש - הדבר הכי יפה שהוא לבש אי פעם בתולדות גלי !\ - בשיר של בליין .. מה שארטי עושה עם הידיים .. LOL I LOVE YOU KEVIN
-כל הפרק הייתי על סף דמעות - כשפאק פגש את בת',כשבריטני נעלבה מקורט והכי הכי - כשקווין ראתה את בת' ופאק . בקטע הזה איבדתי את זה . באמת שבכיתי .
* מי זאת שאמרה שקווין / דיאנה לא יודעת לבכות ?
השירים - - את רוב השיר של רייצ'ל ושלבי העברתי . נמאס. לי. מרייצ'ל . - השיר של קורט- היה לי קשה להתרכז כי בכל זאת .. כריס עושה אקרובטיקה ..
אבל בכל זאת אהבתי ממש ! - השיר של בליין - לקח לי זמן לאהוב אותו ועכשיו אני מתה עליו ! מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות שעון מעורר של דארן שיעיר אותי כל בוקר ?? * כשאני חושבת על זה ,גלי זאת הסדרה היחידה שאני אוהבת בה את כ-ל הדמויות . כן,אפילו רייצ'ל . בכל דמות יש משהו שאני אוהבת ,אפילו כשהן ממש רעות .

למעלה