פרק מדהים !! ../images/Emo58.gif
ציפיתי לפרק סופר גרוע והיה פרק מעולה ! סוף סוף יש עלילה ! סוף סוף זה לא הכל רק רייצ'ל ! ציטוטים- "whats the capital of ohio ? " "O" -Miss hagberg to brittany . "Do you even know who the president is? " "Will.I.Am"-Miss hagberg to brittany . "That the best glee club win" "We Will"-Mister schue to shelby . "kurt hummel homo"-kurt (משום מה זה הצחיק אותי .. ) "Finn , you look like your'e stepping on bees"-Mike "I'm a junior .. " FUCK YOU RYAN MURPHY !! fdgjkle.rf. "Apparently napoleon wasn't just a dessert, he was a real dude !"-Puck "I got permission from the women herself- miss Rachel Berry"-Kurt "I want a 'Tony' that excites my lady parts "-Beist "In the original the unicorn was riding you"-santana "You sing like dianna ross and dress like you own a magic chocolate factory"-Burt ".... And watch project runway .. " - אומייגאד !! הייתי מכורה לתוכנית הזאת פעם ! נקודות חשובות - - courage והתמונה של בליין עדיין בלוקר של קורט
- בסצנה שקווין והסקאנקס דוחפות מישהי לשירותים רציתי לצעוק- "Look , a pretty girl !! " - אמרתי את זה כבר פעם אחת ואגיד זאת שוב - דיאנה אגרון שחקנית מ-ד-ה-י-מ-ה . במיוחד בפרק הזה ! -הסצנה שסו מצלמת את קווין -
-הלוקר של קווין
-בת' היא אחת התינוקות הכי מתוקות שראיתי !! - CLOWN PIG !! רשמית התאהבתי בפאק . * הידעתם? בראד פאלצ'אק צייץ שהוא ודיאנה אגרון ציירו את ה- CLOWN PIG ! - כריסטופר . פול . קולפר . SAI . SWORDS . - וואט איז אייר ????.
- אומייגאד המסטיק על הנעל של ביסססססססססססט !\ -ברומיאו ויוליה צחקתי כל כך חזק !! כריס והקולות שהוא מוציא ..
- הבלייזר/ז'קט שקורט לבש - הדבר הכי יפה שהוא לבש אי פעם בתולדות גלי !\ - בשיר של בליין .. מה שארטי עושה עם הידיים .. LOL I LOVE YOU KEVIN
-כל הפרק הייתי על סף דמעות - כשפאק פגש את בת',כשבריטני נעלבה מקורט והכי הכי - כשקווין ראתה את בת' ופאק . בקטע הזה איבדתי את זה . באמת שבכיתי .
* מי זאת שאמרה שקווין / דיאנה לא יודעת לבכות ?
השירים - - את רוב השיר של רייצ'ל ושלבי העברתי . נמאס. לי. מרייצ'ל . - השיר של קורט- היה לי קשה להתרכז כי בכל זאת .. כריס עושה אקרובטיקה ..
אבל בכל זאת אהבתי ממש ! - השיר של בליין - לקח לי זמן לאהוב אותו ועכשיו אני מתה עליו ! מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות שעון מעורר של דארן שיעיר אותי כל בוקר ?? * כשאני חושבת על זה ,גלי זאת הסדרה היחידה שאני אוהבת בה את כ-ל הדמויות . כן,אפילו רייצ'ל . בכל דמות יש משהו שאני אוהבת ,אפילו כשהן ממש רעות .