עונה 3 פרק 2

../images/Emo58.gifעונה 3 פרק 2../images/Emo70.gif

שם הפרק: I AM UNICORN הביצועים שצפויים להיות בפרק: "Something's Coming" שישיר אותו בליין. "Somewhere" שישירו אותו רייצ'ל ושלבי שחוזרת להתארח בסדרה. "I'm the Greatest Star" שישיר אותו קורט. כל מה שקשור לפרק אתם מוזמנים לשרשר לכאן, ושתהיה לכולנו צפייה נעימה

מה?! מיני ../images/Emo58.gif

מה זאת הקמצנות שירים?! :< באסה >< ו... אוף נו... אני יחכה עד מחר כדי לראות את זה
מחר ב11/ 12 בבוקר אני על הרגליים [בערך] רואה את הפרק D:

R e f a e l a

New member
../images/Emo6.gifהציטוט הכי טוב מטמבלר ../images/Emo58.gif

Somewhere Santana is weeping about Beth not being a lizard baby.

Twilight Girll

New member
טוב אני הולכת לגלות אם בא לי לרצוח את ריאן מר

מרפי* או לא... בואו כולנו נקווה שלאאאאא :)

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אומייגאד. אומייגאד. טוב ההודעה הקודמת נכתבה בדיוק כשבליין אמר שהוא ג'וניור ואז בקושי הצלחתי להתרכז.. אבל כשחזרתי לזה.. טוב, אי אפשר להכחיש שהפרק היה מעולה הייתי ככה בסוף
פאק!! {ופאאאאאאאאק הכריזמה הבימתית של דארן פשוט מחשמלת!!! אני רוצה להיות בברודווי. אני ממש ממש רוצה. אוף לעזאזל עם זה.
איך הוא יהיה שם ואני לא אראה את זה?!). something's coming היה פשוט .. וואו. ממש ממש וואו. והחיוכים של קורט תוך כדי. והסוף!$#^$#7 בכלל כל הפרק היה כל כך טוב. היה ממש טוב. אז למה?! בשביל מה להרוס אותו???? למה עד שיוצא להם פרק כזה הם צריכים פשוט להכניס את הפרט הזה ולהרוס הכל!! זה פשוט מתסכל. אוף. יואו. עצבים איתם. לא יודעת כבר מה לחשוב. :S

5ifi

New member
אני אגיד לך מה-

להרוג את האקס-וורבלר!!!! אני באנרגיות שליליות בתחילת שנה, זה לא טוב.

Twilight Girll

New member
אממ ../images/Emo58.gif

טוב, שיהרגו אותו בסוף העונה.... רק שלא ימשיך במקינלי כשקורט בקולג'. לא רוצה. לא. פשוט לא.

Twilight Girll

New member
למרות ש../images/Emo58.gif

מה בליין עשה בדיוק? הוא לא לקח את התפקיד (בינתיים) הוא בטח שלא קפץ עליו.. הוא החבר הכי טוב בעולם. מה לעשות שהוא יותר מתאים לתפקיד מקורט..זה גם החלום שלו, לא רק של קורט. (למרות שיש לריאן משהו עם להתעלל בקורט, זה כבר לא קשור לבליין
) טוב מה לעזאזל אני עושה כאן יש לי שיעור פסיכו'.

5ifi

New member
תודה רבה, תפוז. |פריקינספוילר|

אבל למה תמיד כשלראיין מתחשק להתעלל בקורט הוא משתמש בבליין? ואני לא צריכה שהוא ייקח את התפקיד, הספיקו לי עשרת השניות שהוא התלבט וקורט יצא מהחדר בדמעות. די. להתעללות. בקורט. האמל.
וגם כל הקטע עם בריטני- בסוף היא תנצח ואז לקורט לא יהיו מספיק פעיליות אחרי הלימודים והוא לא יתקבל לקולג' ועולמי ייחרב עלי. אני רואה שחורות, אני פולניה, מצטערת.

Twilight Girll

New member
אני חושבת שמכל האנשים (ספויל

ש'התעללו' בקורט בפרק הזה את רייצל צריך להרוג אם כבר...

למעלה