מנגה פרק 308!!!

Hikaru

New member
כשאמרתי 26 פרקים

כללתי גם את זה. קאקאשי גאידן = 6 פרקי מנגה = בערך 2\3 פרקי אנימה. ואני אישית לא הייתי רוצה קאקאשי גאידן ואחר כך עוד פילרים. זה צריך להיות לפני הקפיצה. לדעתי יש משמעות גם לכל הקטע עם אוביטו והחבורה של קאקאשי, יש שם משהו שאולי חשוב לעתיד הסדרה. אני חושב שזה חשוב שזה יבוא לפני הטיימסקיפ.

Riku FanBoy

New member
אני מסכים

במאנגה כפי שהיא עכשיו, הראו שלקאקאשי יש סוג של מאנגקיו... לפי דעתי, קאקאשי גיידן בא להראות קשר ישיר בין זה לזה. לא יודע למה, אבל אני מרגיש שיש קשר גדול... קאקאשי - קיבל את עין השארינגאן מחבר לשבט האוצ'יהא, ויש לו סוג של מאנגקיו שהוא פיתח. סאסקה - בן לשבט ההאוצ'יהא, אין לו מאנגקיו, למרות שהוא מנסה להשיג אחד. לא יודע מה איתכם, אבל אני רואה סוג של קשר בינהם...

benedek22

New member
לדעתי

לסאסקה יש כבר סוג של מאנגיקיו מהאימונים עם אורוצימארו

Silver Fox

New member
קאקאשי גיידן ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

היא ממילא לפני הקפיצה. ולמה רק 26 פרקים? שכחתם איך הם מושכים את זה באנימה? בטח יתקעו המון פלאשבקים וחזרות... אני משוכנעת שהסאגה של גאארה לבדה תארך 20 ומשהו פרקים, ועד אז המנגה תתקדם קצת.

Hikaru

New member
לכן אמרתי שזה יהיה 2 *או* 3 פרקים.

אתם באמת רוצים קאקאשי גאידן ואז שוב פילרים? מה הקטע? גם ככה מי שיראה את זה לא ירגיש שזה 'לא פילר' בכלל כי זה לא קשור לעלילה. וזה סתם ידפוק את הסדר הכרונולוגי כי מן הסתם הפילרים ימשיכו מעונת הפילרים הקודמת. קאקאשי גאידן לא קשורה למה שבא לפניה, או למה שבא אחריה (עד כמה שאנחנו יודעים עכשיו, יכול להיות שזה יתברר אחרת מאוחר יותר).. לכן מתאים לטיימסקיפ לבוא אחרי זה. לשים את הטיימסקיפ אחרי הפילרים זה יהיה גרוע! מה, ירשמו 'כעבור שנתיים וחצי'? אם יש קפיצה אחרי הקאקאשי גאידן זה הרבה יותר 'יפה' בראש. כי חלק 2 לא קשור לחלק 1, והקאקאשי גאידן מפריד.

Silver Fox

New member
זה מה שאמרתי >< ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

כלומר, לשים את הקאקאשי גאיידן לפני הטיימסקיפ. אבל זו קצת בעיה... באנימה הכל הולך ממש לאט, ומעבר בין המון פרקי פילרים לקפיצת זמן של שנתיים וחצי - זה יהיה פשוט הלם בשביל הצופים, והקאקאשי גאיידן היא סאגת מעבר קצרה מדי כדי לרכך את ההלם. אם הם רוצים מעבר חלק יותר - או שיאריכו את הקאקאשי גאיידן (ע"י תקיעת המון פלאשבקים וחזרות
) או שיוסיפו לפני ואחרי כמה פרקים שמתארים את ההכנות של נארוטו לדרך, או משהו. כן, אני יודעת שזה רעיון מטומטם, אבל אי אפשר לקפוץ תוך 2-3 פרקים בזמן - כמו שאמרתי, זה הלם לצופים.

Riku FanBoy

New member
רק אני רואה דוגמא של ברק במבנה של

ההודעות? XD זה מזכיר לי את פוקימון... מצטער שזה אוף טופיק... עכשיו שהמאנגה תתקדם הרבה ואז שייגמרו הפילרים...

למעלה