מנגה פרק 308!!!

benedek22

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה ממש שקוף!!!!!! למרות שחשבתי שהקיובי הוא אבא של סאסקה אז סבא של נארוטו כלוא בתוכו?

lgmtk

New member
../images/Emo58.gif

מזה O_O מזה הכוח הזה איך הוא נכנס אליו WTF הכל מתחרפן סאסקה יכסח את כולם וישלוט בעולם :< אה, והמנגה שולטת *O*

ben shovy

New member
חייב עזרה

אני עכשיו רואה את האנימה וכבר נמאס לי מכל הפילרים אתה יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אתה מוריד את המנגה

benedek22

New member
אסור לפרסם

לפי חוקי תפוז אז אם תפנה אלי בפרטי אני בשמחה יפנה אותך לאתרים שבהם תוכל להנות מהמנגה

ayana

New member
OMFG! |ספויילר| חנוש מסנג'ר עכשיו!!

ואוו..פשוט..ואוו סאסקה נכנס לתודעה של נארוטו, פחות מעניין אותי לדעת איך הוא עשה את זה, יותר מעניין- מה הוא הולך לעשות שם? עכשיו שהוא יודע על קיובי מה הוא יעשה? יוריד את הסייל כדי להשמד את נארוטו? יחזק אותו כדי לעזור לנארוטו או אולי להחליש אותו....... ומה יקרה לנארוטו בלי קיובי??? יוווו!!!! איזה מתח...@@

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif סאסוקה מטורף

ובטח זה עוד כח של השרינגן שהוא יכול להכנס לתודעה של אנשים. בסוף נארוטו יתלוש לו את העיניים :p

Silver Fox

New member
אממ ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

אני לא חושבת שהוא יכול להוריד את הסיל. הוא לא יודע איך.

Mugen bla

New member
אולי לימדו אותו? ../images/Emo58.gif

אני לא מבין מה הוא עשה בשנתיים וחצי האלה :| סאסוקה מסוגל לעשות צ'ידורי מכל הגוף שלו ומה נארוטו יכול לעשות ? :|

benedek22

New member
הוא יכול(ספויילר)

יש לו כמה מהלכים חדשים אל תשכח את הקיובי רמה 4 המדהים שלו!!!! ולא נראה לי שסאסקה ירצה להוריד את הסיל מהקיובי כי אז הקיובי ישתלט על נאורטו ורוב הסיכויים יחסל את סאסקה

Silver Fox

New member
אבל ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

קיובי רמה 4 זו לא טכניקה חדשה שהוא למד, זה כתוצאה מהשתלטות של הקיובי עליו. שזה לא דבר טוב, כי נארוטו אמור להשתמש בכוחות שלו עצמו ולא לסמוך על הקיובי. חשבתי שג'ראייה לימד אותו לעשות את זה בשנתיים האלה... מסתבר שלא.

lgmtk

New member
הוא יכול ../images/Emo58.gif

לאנוס את סאסקה ללא רחמים D: סתם נו, בטוח יש לו טריק :) 4 שנים ורק ראסנגן משופר? פחח :X

Silver Fox

New member
למען האמת, ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

לא ראיתי בשום מקום שיש לו רסנגאן משופר. מישהו יכול לומר לי מה פספסתי?
וזה לא 4 שנים, זה שנתיים וחצי
אבל עדיין, בהשוואה לסאסקה... אני משוכנעת שנארוטו היה כל כך שבור אחרי שסאסקה עזב, שהוא לא התאמן בכלל. הוא הסתגר כל היום בחדר שלו, זלל בונבוניירות והזיל דמעות מול אופרות סבון בפורטוגזית. ואז הוא קלט שהוא נהייה שמן וקנה חליפה חדשה בשחור, כי זה מה זה מרזה כאילו.

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif oodama rasengan

הוא השתמש בזה נגד איטאצ'י. ואני די בטוח שיש לנארוטו עוד המון ג'וטסואים שלא ראינו.

lgmtk

New member
XD ../images/Emo58.gif

היה לו ראסנגן משופר נגד אני לא זוכר מי, אבל זה היה כזה ראסנגן ענקי ובצבע כתום...נגד אחד מהאקאטסוקי. ומה הסתגר? הוא הלך להתאמן עם ג'יראיה O_ס

Silver Fox

New member
חלק נכבד מהאימון ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

היה להסתכל על בחורות באונסן ~_~

למעלה