מנגה פרק 308!!!

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif מנגה פרק 308!!!

- סאסוקה יכול להשתמש בצ'ידורי עכשיו מכל גופו. - נארוטו פותח בשיחה עם קיובי! - סאסוקה רואה את קיובי ואף 'נוגע' בו!! >> זה משתפר מרגע לרגע. גם המצב של יאמאטו לא נראה משהו.

Riku FanBoy

New member
בגרות ארורה במתטמיקה ואי היכולת

שלי לשלוט בנושא >< זה מונע מימני מלפרסם את המאנגה >< אני מסכים עם הבחור שמעליי P:

לוניד

New member
../images/Emo58.gif WTF

פרק ענק, ולגמרי WTFי XD המנגה ממש משתפרת. בזמן האחרון, אני מקווה שזה ימשיך ככה. הכל כל כך לא צפוי... קיובי עם בועות~~~~ איזה מאמי! "so who do you want to kill today?" XDDD עכשיו הוא, סאסקה ונארוטו יכולים לעשות מסיבת תה ביחד.
..... או שלפחות יגלו איך לעזעזל סאסקה עשה את זה ולמה. XD יאמאטווו~ ;____; אני מקווה שהוא יהיה בסדר, המצב שלו דיי רע עכשיו. X_O

Hikaru

New member
YAMATOWNED. XDDD

כן, זה בהחלט ההיילייט של הפרק :O סאסוקה הפך לאל תוך פרק אחד >_>

benedek22

New member
אוףףףף

אני מת כבר לקרוא את הפרק ולא מוצא איפה להוריד!!!!!!!!

benedek22

New member
יששששש(ספויילר)

סוף כל סוף מצאתי את הפרק יווו סאסקה כזה סוס זה לא יאומן ונארוטו הכי מעפן שיש חושב פה זה הערוץ הראשון שאם הוא יאמין בכוחו אז הוא ינצח הוא לא מבין שבלי הקיובי הוא סתם ילד חלש ומסכן?????

Silver Fox

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

(ואו, זו היתה כותרת עם הרבה אייקונים
) אני לא מבינה מה נארוטו כבר עשה בשלוש שנים האלה שהוא התאמן עם ג'ראייה. הוא לא למד שום דבר חדש, ונראה שהוא נהייה יותר חלש וסיסי (ושמן ><) ממקודם. לעומת זאת, סאסקה >_>

Hikaru

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo58.gif

"That jutsu"? oodama rasengan? שימוש במגילות? נארוטו השתנה. ואני די בטוח שלא ראינו אפילו חצי מהדברים שהוא למד מג'יראיה. תנו לו זמן, the kid will shine. הוא הגיבור של הסדרה, הוא תמיד יהיה מיוחד.

oridistor

New member
ואחרי הכל... יאמאטו אמר את זה

הוא אמר שהכח האמיתי של נארוטו הוא לא בקיובי, אלא בעצמו, ונאררוטו פשוט צריך להבין את זה.

benedek22

New member
יאמאטו הוא סתם חרטטן

תבינו נארוטו השתפר ללא ספק אבל בלי הקיובי הוא לא יכול להילחם עם סאסקה כי סאסקה כזה סוס שבאפצי הוא הוריד את יאמאטו אז תחשבו מה הוא יעשה לנארוטו בלי קיובי???

Hikaru

New member
../images/Emo58.gif

תקראי את הפרקים שלפני היציאה לכפר החול. ג'יראיה מזהיר את נארוטו לא להשתמש ב'הג'וטסו הזה'.

Silver Fox

New member
אוו. ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

*סקרנית* אבל, הוא לא התכוון לזה שהוא הופך לקיובי?

Silver Fox

New member
חמוד? ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

הוא ממש מכוער עם הבועות האלה. ובאנימה הוא הרבה פחות מניאק.

Hikaru

New member
מז"א הרבה פחות מניאק? :O

האנימה לא הגיעה לנקודה הזאת עדיין. XD וקיובי שהיה באנימה גם היה אותו הדבר במנגה לפני כן :O כך שככל הנראה הוא 'התמנייק' עם השנים. חחחחחח הוא רוצה דומיננטיות בגוף של נארוטו.

Silver Fox

New member
לוידעת... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

לא זכור לי שבאנימה הוא מדבר אליו ככה. "הוא רוצה דומיננטיות בגוף של נארוטו..." לא נשמע טוב

Silver Fox

New member
XDDDD ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

ממתי סאסקה נהייה כזה מוטציה?! מה הוא כבר למד מאורוצ'ימארו?! >_>" אוף, אני ממש רוצה שנארוטו יעשה קיובי. או שלפחות יעשה *משהו*, ולא יהיה עסוק בליפול ולעשות פרצופים מיוסרים כשסאסקה מעיף אותו על האדמה. יאמאטו ;; וכרגיל, סאקורה לא עושה שום דבר. ואני חשבתי שזה ישתנה. *אנחה* ממתי סאסקה למד להיכנס לתודעות של אנשים?! מה הוא עושה במוח של נארוטו?! קישטא, נבלה!
אני רוצה את הפרק הבא O_O

למעלה