- סאסוקה יכול להשתמש בצ'ידורי עכשיו מכל גופו. - נארוטו פותח בשיחה עם קיובי! - סאסוקה רואה את קיובי ואף 'נוגע' בו!! >> זה משתפר מרגע לרגע. גם המצב של יאמאטו לא נראה משהו.
פרק ענק, ולגמרי WTFי XD המנגה ממש משתפרת. בזמן האחרון, אני מקווה שזה ימשיך ככה. הכל כל כך לא צפוי... קיובי עם בועות~~~~ איזה מאמי! "so who do you want to kill today?" XDDD עכשיו הוא, סאסקה ונארוטו יכולים לעשות מסיבת תה ביחד.
..... או שלפחות יגלו איך לעזעזל סאסקה עשה את זה ולמה. XD יאמאטווו~ ;____; אני מקווה שהוא יהיה בסדר, המצב שלו דיי רע עכשיו. X_O
סוף כל סוף מצאתי את הפרק יווו סאסקה כזה סוס זה לא יאומן ונארוטו הכי מעפן שיש חושב פה זה הערוץ הראשון שאם הוא יאמין בכוחו אז הוא ינצח הוא לא מבין שבלי הקיובי הוא סתם ילד חלש ומסכן?????
) אני לא מבינה מה נארוטו כבר עשה בשלוש שנים האלה שהוא התאמן עם ג'ראייה. הוא לא למד שום דבר חדש, ונראה שהוא נהייה יותר חלש וסיסי (ושמן ><) ממקודם. לעומת זאת, סאסקה >_>
"That jutsu"? oodama rasengan? שימוש במגילות? נארוטו השתנה. ואני די בטוח שלא ראינו אפילו חצי מהדברים שהוא למד מג'יראיה. תנו לו זמן, the kid will shine. הוא הגיבור של הסדרה, הוא תמיד יהיה מיוחד.
תבינו נארוטו השתפר ללא ספק אבל בלי הקיובי הוא לא יכול להילחם עם סאסקה כי סאסקה כזה סוס שבאפצי הוא הוריד את יאמאטו אז תחשבו מה הוא יעשה לנארוטו בלי קיובי???
האנימה לא הגיעה לנקודה הזאת עדיין. XD וקיובי שהיה באנימה גם היה אותו הדבר במנגה לפני כן :O כך שככל הנראה הוא 'התמנייק' עם השנים. חחחחחח הוא רוצה דומיננטיות בגוף של נארוטו.
ממתי סאסקה נהייה כזה מוטציה?! מה הוא כבר למד מאורוצ'ימארו?! >_>" אוף, אני ממש רוצה שנארוטו יעשה קיובי. או שלפחות יעשה *משהו*, ולא יהיה עסוק בליפול ולעשות פרצופים מיוסרים כשסאסקה מעיף אותו על האדמה. יאמאטו ;; וכרגיל, סאקורה לא עושה שום דבר. ואני חשבתי שזה ישתנה. *אנחה* ממתי סאסקה למד להיכנס לתודעות של אנשים?! מה הוא עושה במוח של נארוטו?! קישטא, נבלה!