מנגה פרק 308!!!

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo58.gifהמממ..=.=

זב פרק מסובך....לא הבנתי כמה דברים: למה תמיד מישו תריך להגן על סאקורה?לא הראו שהיא חזקה מספיק?מה?זה היה רק חד פעמי? ולמה אין קרב ממש שהוא בין שווים...אני מתכוונת: נארוטו וסאסקה אמורים להיות באותה רמה ואז יהיה קרב מרוח על מיליון פרקים ואלוי אפילו ספרים אבלע הוא יהיה מעניין מספיק כדי שכדאי יהיה להמשיך לקרוא..XP.... ואני לא ממש דואגת יאמאטו..סאקורה תרפא אותו וזהו...הוא ילך ויקפצץ לו מסביב...>.<

aslm0

New member
זה בגלל שSakura sucks וזה משהו

שאנשים בהתחלה היו צריכים לדעת

Silver Fox

New member
זה הייעוד של סאקורה ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

היא רק יודעת להרביץ ממש חזק ולרפא את עצמה. אני לא חושבת שזה יעזור לה מול סאסקה - מבט אחד ממנו והיא הופכת לשלולית חמאה מבעבעת על הרצפה. הקרב בין נארוטו לסאסקה בטח יהיה מעפן... כי נארוטו לא יוכל לעשות שומדבר בזמן שסאסקה מראה לנו עד כמה שהוא נהייה מוטציה. ובין מכה למכה יהיו הרבה נאומים ופלאשבקים (הם לא היו חברי ילדות גאדאמאט!!!!@#$1111111!@$!@$%) אבלאבלאבל יאמאטו מאגניב ;;

benedek22

New member
אני יודע למה!!!!

זה הכל מסתדר לי עכשיו למה נארוטו כזה חלש ומעפן כי אם אתם רואים את הפילרים הוא בכלל לא מתאמן הוא רק עסוק במשימות מעפנות אז לא פלא שהוא סתם חלשלוש

Riku FanBoy

New member
למה ללכלך?! ../images/Emo58.gif

סאקורה עד לקפיצת זמן היא דמות מאוסה, מעצבנת וחסרת תועלת כל שהיא, נכון. אבל זה כבר לא ככה.. וכנ"ל גם לגבי סאסקה. היא לא דבק אליו כמו שהיא הייתה לפני קפיצת הזמן. והיא הרבה יותר יעילה. אני מאמין שיאמאטו ראה שסאסקה ברמה הרבה יותר גבוהה מימנה ולכן הוא רצה להגן עליה, או שתמיד קיימת האפשרות של מה שהופיע בפלאשבאק של סאקורה לגבי האימונים שלה. היא נינג'ה רפואית, אסור לה להפגע, אם היא נפגעת סיכויי ההשרדות של הקבוצה ממש ממש קטנים ולכן היא חייבת לא להפגע ולהמנע מקרב בכל עת. ולגבי היכולות של נארוטו... הקיובי המצליח להשתלט על נארוטו ולשלוט בו לזמן ארוך בגלל שנארוטו גדל והתחזק מספיק בשביל לעמוד בכך לאורך יותר זמן. הסעיף של התחזק זה בזכות האימונים שלו עם ג'יראיה. ואני משוכנע ללא צל של ספק שלנארוטו יש עוד הרבה יותר מה להראות ממה שראינו עד עכשיו. הפעם הראשונה שראיתי שנארוטו ממש ממש התחזק הייתה כשהצוות של נארוטו, סאקורה וקאקאשי הלכו לכפר החול ונארוטו חסם את האגרוף של צ'יו-בה, שהיא נינג'ה מעל לרמת ג'ונין רגיל. בגלל זה אני בטוח שנארוטו עוד יפתיע אותנו בגדול. אבל לא כרגע. כרגע, אני הולך עם התחזית שלי שלש מישהו או משהו יפריע והקרב יסתיים מהר.

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo58.gifאבלע טזונדה לא הסבירה לה...

שהיא צריכה להגן על עצמה במיוחד ולא להסתמך על אחרים?היא לא כעסה על מה שהיא אמרה?...אומשו?0.0 בעע...אני לא מבינה את זה...כי היא נלחמה נגד ההוא...וניצחה אותו איכשהו גם שם היא הייתה בסכנה אבל אנשים לא קפצו וחטפו חרב במקומה...

Silver Fox

New member
היי, ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

לא התכוונתי ללכלך. אני חושבת שסאקורה התפתחה מאוד ונהייתה דמות נהדרת, אבל לפי מה שקורה עכשיו לא נראה שהיא הולכת לקחת חלק בקרב הזה. אני מודה שלנצח את סאסורי זה טוב ויפה וגם מאוד קשה, ושהיא הפגינה נגדו יכולות מדהימות, אבל המבחן האמיתי שלה הוא לעמוד מול סאסקה. גם אם היא תחטוף, שלפחות תהיה לה ההזדמנות לנסות לתקוף אותו בלי שמישהו יקפוץ להגן עליה. אל תשכח שזה לא כזה נורא אם היא תיפגע - היא יכולה לרפא את עצמה וגם יש לה את יכולת ההתמודדות עם גנג'וטסו הגבוהה ביותר. וכמו שסאקורה קינומוטו אמרה מתחתיי - טסונאדה בעצמה אמרה לה שנינג'ה רפואית או לא רפואית, היא צריכה להילחם ולא להסתתר מאחורי מישהו, מחכה שהוא ייפצע כדי שהיא תוכל לרוץ אליו ולטפל בו. אני כבר מחכה שנארוטו יעשה משהו... נכון שכמעט לא ראינו אותו נלחם (מה הוא עשה נגד דייאדרה? חשף שיניים והיה קיובי כועס. זה הכל), אבל לפחות מבחינת אופי - האובססיה שלו לסאסקה עולה לי על העצבים. זה כאילו שהוא וסאקורה החליפו תפקידים (למרות שסאקורה בוגרת ולא צורחת כמו אידיוט
)

benedek22

New member
אבל עכשיו

נארוטו לא יכול להילחם אל תשכחו שהגוף שלו עוד גמור מהשימוש בקיובי 4 מול אורוצימארו

Silver Fox

New member
../images/Emo58.gif מעלי! ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

בבקשה, שים אזהרה של ספוילר כשאתה מדבר ככה על אירועים מהמנגה.

Riku FanBoy

New member
עכשיו זה די מיותר..

השרשור התכווץ וכולו מסומן בספויילר... אבל עד שיוחלט אחרת, צריך לציין ספויילר. אלה החוקים...

Silver Fox

New member
מזתומרת ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

"התכווץ וסומן בספויילר"? איפה? מה?

benedek22

New member
תשים לב;

כל הנושא הפך לכותרת אחת בעמוד הפורום שהיא מסומנת בספויילר לכן מפה מסתמן שכל הנושאים פה ספויילרים למרות שזה מצחיק כי בהודעה רשום את כל הספויילרים ובגלל שזה התכווץ רואים את זה גם אם לא רוצים

ARA SAMA

New member
לדעתי הם מחכים עם הקפיצה בזמן

באנימה עד שלמדובב של נארוטו ישתנה הקול >.<

Riku FanBoy

New member
מדובבת, לנארוטו יש מדובבת.

קוראים לה טאקאוצ'י ג'ונקו Takeuchu Junko והיא בת 28, הקול שלה כבר לא ישתנה "^^

Riku FanBoy

New member
"^^ מתמטיקה מעוות לי את הקריאה..

קבל תיקון: היא בת 32 שנת לידה: 1972

Hikaru

New member
קבל תיקון, כתבת Takeuchu

Takeuchi.
והם מחכים עם הטיימסקיפ כי אם הם יתחילו עכשיו עם העלילה של המנגה, תהיה להם עלילה רק ל-26 פרקים סולידים. וזה קצת.

benedek22

New member
נכון אז

נמשיך לסבול פרקים גרועים לפחות אנחנו קוראים את המנגה אז אין לנו בעיות

לא חובה ../images/Emo58.gif

הם יכולים לפחות לעשות את סיפור העין של קקאשי...ואחר כך להמשיך עם עוד קצת פילרים, שזה יהיה מאוזן. הסיפור של קקאשי לא קשור למה שקורה עכשיו במנגה.

benedek22

New member
קאקאשי גיידן (ספויילר)

נכון ויש שמועות שתחילת העונה הבא שעדין תיהיה פילרים תתחיל בקאקאשי גיידן

למעלה