טופ 3

../images/Emo58.gifפיינל 3../images/Emo70.gif

בסה"כ דווקא נהניתי מהערב, והיו הופעות סבבה. קייסי- שני הביצועים היו חביבים פלוס, והביצוע השני היה טוב יותר בעיניי. קריסטל- הביצוע הראשון שלה היה הכי טוב בעיניי בכל הערב, פשוט עם גיטרה ומפוחית (הזכיר לי את מאיה רוטמן
). הביצוע השני היה גם טוב מאוד, ובחירה מצוינת של אלן! לי- שני ביצועים מעולים! בעיניי הוא באמת התעלה על עצמו ועל שני המתמודדים האחרים.

jess r

New member
בטח../images/Emo58.gif

קריסטל ''Come to My Window'' של Melissa Etheridge. ''Maybe I'm Amazed'' של מקרטני
לי ''Simple Man'' של Lynyrd Skynyrd. הללויה
קייסי ''Ok, It's Alright With Me'' של Eric Hutchinson. "Daughters" של ג'ון מאייר.

היה פרק יפה.. יחסית לכל העונה....../images/Emo58.gif

גמר צפוי - שמחה שכך היה, חשבתי שיפתיעו אותו וקריסטל לא תהיה בגמר

naama59

New member
טופ 3 (../images/Emo58.gif לתוצאות?)

ג'ס סיכמה את הכל מצויין, אז אני אסכם בקצרה: קייסי- את השיר הראשון לא ראיתי אבל הבנתי שלא פיספסתי יותר מידי. את השיר השני דווקא אהבתי
למרות שזה לא לגמריי בין האהובים עליי מהשירים של ג'ון מאייר, אני שמחה שעושים שירים שלו וזו בחירה שמתאימה לו מאוד. הוא נשמע טוב, העיבוד לא היה קופי, ובכלל הוא הרבה יותר טוב בשקטים. וסיימון. "למה לא הכנסתם וואו לשיר?" מה בידיוק הוא ציפה משיר של ג'ון מאייר? להקת כינורות, פיינליסט שלבוש בלבן, מקהלה ועיבוד שיותר גדול מהשיר? ושיפסיק עם הלכלוכי ג'ון מאייר.
קריסטל - השיר הראשון היה נחמד אבל בתור בחירת המתמודדים סוף סוף יש להם אפשרות לבחור הרבה יותר שירים ולדעתי היה פוטנציאל גדול יותר בבחירה עצמה. השיר השני
מתה על השיר הזה. היה לי קצת מוזר שגם בהופעה וגם בסטודיו היא לא שינתה את המן לוומן או גירל אבל השיר עצמו אדיר, וממש אהבתי את הביצוע. קריסטל לניצחון. לי - השיר הראשון התאים לו, והיה ביצוע לא רע בכלל. והשיר השני, הוא הרי ההופעה הגדולה ביותר בהיסטוריה של הטלוויזיה! לא. אני מחבבת את לי, אפילו אחרי שבוע שעבר, אבל היו כל כך הרבה דברים ששנאתי בהופעה הזו. * ההתלהבות של סיימון. גם אם מסתבר בסוף שאין לו את הזכויות על השיר. "הגירסה של לי תהיה מיוחדת מכל דבר אחר" כאילו אין איזו גירסה של ג'ף באקלי, וכמו שאמרו פה, של אלפי אחרים. * העיבוד שהיה יותר גדול מהשיר. * כל המקהלה הזו שנכנסה באמצע, הכינורות, וכל הניסיונות הממש מגוכחים להפוך את זה לרגע איידולי. רגעים איידולים קורים בגלל מבצעים מוצלחים, בחירות טובות של שירים והופעה טובה. בשבילי זה לא תאורה וכינורות. * וכל הבלאגן הזה, בשביל ביצוע ווקאלי מאוד סביר של לי. לא משהו ששווה כל כך הרבה הייפ והשקעה. מבחינתי, קריסטל לניצחון. את לי חיבבתי לאורך כל העונה, והוא נתן כמה ביצועים טובים, אבל לדעתי לקריסטל מגיע יותר ממנו. אמרו פה כבר לפניי, דיויד קוק זכה כבר - לא צריך עוד קופי פחות מוצלח. קריסטל היא מוזיקאית יותר מוצלחת ממנו, ומגיע לה רק על זה שהיא סחבה את העונה המסכנה הזו על הגב. היא נתנה ביצועים אחידים (שאיפשהו העונה קצת מיציתי לפעמים) אבל דווקא הפרק הזה גרם לי יותר להתחבר אלייה. מבחינת אמריקה, זו שאלה טובה. נראה שאמריקה מחבבת את קריסטל ושהיא זו שסחבה את העונה מבחינת הרבה מאוד אנשים. אבל לדעתי חסר בה משהו כדי להיות אמריקן איידול. לדעתי אלה לא חסרונות, אלא משהו שקהל מצפה לראות: היא לא האיידול המלוקק, סיפור סינדרלה או מתמודד רגשן במיוחד שקל להתחבר אליו. היא מוזיקאית שבאה ונשארה באותה רמה. להרבה צופים לדעתי חשובה ההתפתחות, והרגש (ולדעתי חלק יישכחו לה את ההופעה בשבוע של איידול גיבס באק) ולדעתי פה לי יותר מתאים מבחינת הזוכה האיידולי. הוא עבר סוג של התפתחות (לדעתי הוא עדיין נשאר לא מתקשר עם הקהל), אבל הוא צבר חתיכת מומנטום, הוא הראה דמעות לקהל, יש לו סוג של מסע והוא גם הפייבוריט. אבל אמריקה גם בחרה כנגד כל הסיכויים בקוק על ארצ'י, אז זה הכל פתוח ותלוי איך תהיה האווירה בפרק ההופעות. אבל עכשיו, לי צבר מומנטום אדיר ותלוי מה הוא ייעשה עם זה. ובכלל, לא יודעת אם הזכייה בכלל תועיל לקריסטל ולתדמית "האיכותית". אני לא יודעת אם ההפקה הגדולה של איידול תוכל להפיק אלבום כנה לאומנית כמוהה, ולא תחבר אותה עם קארה כדי לכתוב להיטי רדיו. מהבחינה הזו לי לדעתי הרבה יותר מסחרי ממנה. אז... בילבלתי כבר את עצמי. מקווה לניצחון של קריסטל, אבל אני מחבבת גם את לי, אז לא ממש אכפת לי. כמו מכל העונה. לא אכפת.

l TearDrop l

New member
נו

אני רגילה שאת רושמת את השירים שהם ביצעו ואז יש לי זמן להיזכר מה היה בתוכנית! בכל מקרה, קייסי היה די משעמם למרות ג'ון מאייר אבל נראה טוב [אבל מישהו חיבר לו סנטר כפול ממש מוזר], לי היה משעמם תחת ולא האמנתי שדחפו מקהלה לביצוע שלו כדי לעזור לו ליצור רגע
, וקריסטל היתה דווקא ממש סבבה! את הביצוע השני שלה ממש אהבתי ובהתחשב בזה שהמראה של הגמר צפוי לגמרי לפחות אחד מהם יתחיל ממקום חיובי אצלי
אני לא זוכרת אם ביצוע אחד שלהם לפחות הופך לסטודיו, אבל אם כן נראה לי שאני אבדוק את הגרסה של קייסי לאחד מהשירים שהוא יבחר ואת קריסטל דפנטלי, דווקא ממש הפתיעה אותי לטובה השופטים מתישים אותי כל כך שאני כבר לא צריכה מיוט כדי להפסיק לשמוע אותם ממלמלים קראפ למוות, אז עבר דווקא סבבה ולא מכעיס יחסית לתגובה הרגילה שלי בטופ 3

Bleed for Me

New member
איפה זה היה בעונה 7..

שרציתי את כל הביצועים של הטופ 3?!?! (נו רק את של קוק אבל את שלוש ההופעת..)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

SHTRUDIDI

New member
נכון!

כל כך קיוויתי שיהיה סטודיו לבחירה של סיימון לקוקי ובמקום זה קיבלנו את I Don't Wanna Miss A Thing.

Mikey Weiss

New member
כי הם כל כך לא מעניינים אף אחד שצריך לתת

לקהל אקסטרה בונוסים. לא הורדתי סטודיו כבר איזה חודש. יש משהו שהאייפוד שלי עשוי לרצות?

naama59

New member
הממ

השיר הראשון של לי וקריסטל נקטע לי באמצע ככה שאני צריכה להשיג מחדש. את הראשון של קייסי לא שמעתי ואני גם לא מתכננת לשמוע. השני שלו דווקא לא רע. הוא עשה קצת שינויים. נחמד כזה, לא מפיל מהכיסא. מחווה נחמדה לג'ון מאייר וזהו. :) Maybe I'm Amazed ממש טוב. בהתחלה חסרה לי העוצמה שהייתה בהופעה עצמה, אבל נהנתי להקשיב לזה. אבל אני מתה על השיר הזה אז אני קצת משוחדת. (רק מוזר לי שהיא עדיין השאירה את זה כMan). הללויה של לי חביב. הוא בדרך כלל יותר חזק בסטודיו מאשר בלייב. כל ההתחלה הרבה יותר עדינה. רק הורג אותי שיוצא לו "הלליילוייה" כזה. ומהקטע שהתופים נכנסים לא אהבתי כל כך.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאוף הסטרט אובר הזה

יצא לי באמצע. טוב לי יכול לקפוץ לי [חה! מצלול], אני לא הולכת לראות את הביצוע שלו ביוטיוב גם אם הוא היה טרנדינג טופיק וגם אם זה כבר 70 שנה בראשי של יוטיוב. אני שונאת את ההתלהבות עדר הזו פיכ

למעלה