טופ 3

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזו קרועה!!!!

בכלל לא צפיתי עדיין, אבל הרסת אותי

../images/Emo58.gif

1-בחירה אישית. 2-בחירת השופטים. קייסי1-שיר חמוד, ביצוע סביר.8. קייסי2- לא ביצוע טוב. היה אפשר לעשות ממנו הרבה יותר.8. קריסטל1- מ פ ו ח י ת
היא פשוט טובה.9. קריסטל2-(איזו סתומה קארה, עם מחיאות הכפיים
)- וואו! יש לה קול מדהים, ובתווים הגבוהים-וואו! השיר בסדר, אבל הביצוע שלה
- 9.5. לי1-אוף, איזה עילג
, ואני מצטערת- אבל ללכת עם הגיטרה על הבמה לא ממש נקרא להופיע... אבל הביצוע עצמו היה די טוב. 9. לי2- למה? למה??? המקהלה היתה בחירה מעולה, והשיר עצמו מצוין, אבל העיבוד, והשירה...
- לא אהבתי.6.

עוד שבוע נגמר ^^../images/Emo58.gif

קייסי: שיר 1 - שיר סתמי לחלוטין. הוא לא עשה משהו מדהים והוא אפילו לא היה גרוע. סתם סתמי. יאללה, שיעוף כבר. שיר 2 - כמעט נרדמתי. אני נשמעת כמו תקליט שבור, אבל יאללה, שיעוף כבר. קריסטל: שיר 1 - ג'ניס OUT, קריסטל IN. אין עליה, מעולה. תענוג לשמוע אותה בכל סגנון וכל שיר. שיר 2 - איזה קול!!!! כבר אין לי מילים טובות בשביל לתאר אותה ^^ השילוב שלה עם המוזיקה של פול זה אחד הדברים... איי איי. ואהבתי שהיא לא שינתה את המילים כדי שיתאימו לה בתור אישה. לי: שיר 1 - שיר טוב בפוטנציה אבל ביצוע גרוע. בקצב הזה עוד קייסי יעלה לגמר
מקווה שלא, אני מעדיפה את לי ביום גרוע מאשר את קייסי אבר. שיר 2 - נו, באמת, מקהלה? איזה לא מתאים זה לסגנון שלו... קצת פלצני מידי לערב שהוא לא הגמר. חוץ מזה היה ביצוע ממש יפה מצידו של לי. אני מאוד מקווה שהוא וקריסטל יעלו לגמר, יהיה מעניין. ד"א, קארה כ"כ מעצבנת שבא לי להקיא ממנה!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifכ"כ איתך לגבי קארה!!!

וגם אני אוהבת שלא משנים מילים כדי להתאים לגבר/אשה
יאיי, איך כתבתי הודעה נוספת ללא ספוילר בשרשור הזה

t r e c o o l

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אז אחרי הפסקה דיי ארוכה שלא ראיתי, חזרתי לראות מה המצב. כ"כ הזוי שזאת השלישיה
חח מההתחלה קלעתי רק לקריסטל, קיוויתי ששיבון ואנדרו (הוא דוש בדיוק כמו לי, והקול שלו הרבה יותר מיוחד ויפה, רק מה לעשות שהוא לא כ"כ יפה, לפי דעתי פספוס העונה) יגיעו איתה(
) קריסטל היתה מעולה, ומאוד אהבתי את השיר הראשון, ההופעה והביצוע היו מעולים
ככה אני אוהבת אותה, עושה לי פלשבקים לבובי מגי האדיר
את ההופעה השניה פחות אהבתי, זה לא מתאים לה, אבל הביצוע היה מעולה, מתה מתה מתה על הקול שלה. לקייסי אני לא מוכנה לתת צ'אנס. לי, אי אפשר לטעות עם הללויה, לא משנה מי ישיר אותו, זה תמיד ישמע טוב ומרגש, לגבי השיר השני
באמת שניסיתי לתת לו צ'אנס, אבל הקול שלו לא מספיק טוב, וההופעות משעממות, הוא מאוד יפה וחמוד, אבל זה פשוט לא זה. מי שלדעתי צריך לזכות היא קריסטל, מי שיזכה זה כ"כ קייסי.

Bleed for Me

New member
אני רק חייבת לומר..../images/Emo58.gif

והעונה לא הגבתי על ההופעות כי לא התלהבתי מהעונה ולא הרגשתי צורך לחפור על הופעות שלא ממש עניינו אותי אבל רק רציתי לכתוב על ההופעה האחרונה של לי, הללויה.. וואו..ולא וואו טוב, וואו של אלוהים מה נסגר עם הפימפום המטורף הזה?! ההופעה הייתה בסדר, הווקלים לא להיט, זה לא כזה ריגש (רק הדמעות שלו בעיניים המיסו אותי קצת..) ואני אוהבת את לי, באמת, ולקח לי המון זמן להתחבר אליו כי כשרואים את לי ישר חושבים על קוק ודיוויד תמיד יהיה יותר טוב מלי (נשמע יותר טוב, אישיות יותר מעניינת, נראה יותר טוב..) אז לקח לי זמן להתחבר ללי ואני כן אוהבת אותו והוא חמוד והכל אבל אלוהים, נו מה אמריקה כזאת מפגרת שמאכילים לה את לי בכפית?! אז נכון, אני כן רוצה שלי יקח רק כי כבר ממש נמאס לי מקריסטל אבל מדהים אותי איך פימפמו את קריסטל כל העונה ואז לקראת הסוף פשוט זרקו אותה לכלבים ואיידול (כמו שג'ים קנטיאלו אמר:) "משחקים בצעצוע החדש שלהם" (מעניין אותי למה?..אני לא יודעת מה עוד זוכה רוקר הרבה פחות טוב מהרוקר הקודם יתן להם..) מצחיק הביקורות של השופטים לביצוע הזה, ממש הגזמה, זה היה נראה כאילו המפיקים כתבו לכל אחד "ביקורת" לומר ללי, הכל כדי שהוא יהיה בגמר ויקח.. אז כן, אני כן רוצה שלי יקח, כבר הרבה לפני שהמכונת המשומנת הייטב הזאת שנקראת איידול החליטו שהם רוצים שלי יקח, אבל באמת, מה נסגר עם רמת הפימפום, תרגעו, זה נהיה פאתטי ומגעיל.. בקיצור..סורי על החפירה..חחחח

jess r

New member
../images/Emo45.gif נראה לי../images/Emo58.gif

כי הוא הכי מתאים לקהל היעד של התוכנית הזאת (את יודעת, הוא יכול להוציא אלבום עם רוק לילדות בנות 12 סטייל, אפילו שממה ששמעתי לפני איידול זה בכלל לא הסיגנון שלו). מה שהכי מעצבן בפימפום יתר זה שזה מוריד למתמודדים האחרים של החשק. קייסי היה לגמרי "למי אכפת" כל התוכנית וקריסטל היתה סוג של אאוט אוף איט רוב התוכנית, נראתה לא מרוכזת כזאת, ואני אוהבת שהמתמודדים בתוכנית נלחמים על הגמר עד הרגע האחרון ונותנים 100% וזה לא קרה בתוכנית, אפילו לא ללי שאמנם השקיע אבל נראה לי שבשילוב עם ה... נקרא לזה רוגע
הטבעי שלו והידיעה שהוא כניראה לוקח את זה גם לא ממש "דפק הופעה".

Mikey Weiss

New member
זה מה שאני לא מבינה... ../images/Emo58.gif

זה לא שקוק וקריס אלן היו כאלו הצלחות מטורפות, אז אחד שיעשה עוד פחות? מה עשינו בזה? לפחות תביאו את הזוכה הרוקרית הראשונה או משהו ותאשימו את המכירות הנמוכות בזה שהקהל עוד לא מוכן לזה, אבל לפחות יהיה לכם תירוץ. לא שאיכפת לי מי מהם יזכה, כן?

Mikey Weiss

New member
קוק הוא האיידול האהוב עליי אוור

אבל הוא עדיין לא הצלחה בינלאומית או אפילו אמריקאית היסטרית, מיינד יו, עם כל אהבתי אליו.

../images/Emo58.gif

זה נראה לי די ברור- מעונה 6, הם נופלים כל פעם עם הזוכה- בעונה 6 מלינדה היתה פייבוריטית ברורה של סיימון והיא אפילו לא הגיעה לגמר, בעונה 7 לא היה חסר הרבה שסיימון יקח פונפונים ויעודד את ארצ'י, בעונה 8 לא ספרו את קריס בכלל, ועכשיו בעונה 9 הם רוצים להראות שהם יודעים לזהות 'כוכב' כשהם רואים אותו- רק מה לעשות שללי אין סטאר קוולטי? הוא חמוד, ויש לו קול מצוין, אבל כמו שכבר אמרת- דיוויד קוק לוקח אותו בכל הרמות. מצד שני, זה ידוע שבנות נוער נוהגות לסמס בטירוף לפייבוריטים שלהם , ככה שאולי יש סיכוי שהוא יזכה- אז עונה שלמה פמפמו את קריסטל (ובצדק, כי היא מעולה), ועכשיו הגיע הזמן להראות שעדיין יש להם את הטאץ'

למעלה