טופ 3

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif טופ 3 ../images/Emo58.gif

טוב, כאילו, האמת שראיתי בערך את העשר דקות האחרונות של התכנית ואני עדיין צריכה להשלים את החודש האחרון, אבל פתחתי בדיוק בזמן כדי לראות מה יעשה לאיש אשר סיימון קאוול חפץ ביקרו: הללויה, הרבה אורות, מקהלה, בומבסטיות, והפימפספוט המפומפספט ביותר בהיסטוריה של הפימפספוטינג. בחייאת רבאק. מה שכן, כשלא הסתכלתי על הבמה ורציתי למות מהייבוא של בימת האירוויזיון היישר להוליווד, דווקא היה סבבה ביצוע. שמעתי גם את קריסטל שרה את Maybe I'm Amazed אבל אני לא זוכרת מזה הרבה חוץ מזה שהיא ממש חפרה במיתרי הקול שלה כדי להוציא את הקול הזה. אולי אני גם אראה את הקטעים האחרים מתישהו. ואולי זה גם גם יהיה לפני הגמר. העונה הזו הולכת להיגמר מתישהו?

שירי111

New member
../images/Emo58.gif

לא באמת טרחתי לראות את ההופעות המלאות של קריסטל וקייסי, כי הם מעניינים אותי כמו מצב החסה בשטחים, אבל מהצצה בריקאפס בסוף הפרק, הם גם לא היו שווים את עשר הדקות שהייתי מבזבזת אם כן הייתי צופה. קריסטל צווחת כל הזמן וקייסי שר כמו כבשה. כן, כבשה. שתי ההופעות של לי היו מעולות, ולמרות שממש התרגזתי שסיימון בחר ללי את הללויה, אני מרוצה מהביצוע. שמישהו יתן לו את הניצחון כבר מחר וזהו.

XoLilMissLolaoX

New member
וואו מסכימה עם כל מילה שכתבת!!!../images/Emo58.gif

פשוט מה שחשבתי מילה במילה!
לי
היה מדהים!!! בשתי ההופעות וגם אני התעצבנתי בהתחלה שסיימון נתן לו את הללויה מאוד וגם חששתי מי זה קצת....אבל כששמעתי הוא עשה לי את הבוקר!!! פשוט מלאכי!
Lee is De 1!!!!

ר ו ח ל י

New member
זה היה גאוני ../images/Emo58.gif

הביצוע של לי לסימפל מן. ממש אהבתיי, חזק ביותר ומאוד מובינג. בהללויה העיבוד היה יותר גדול מהביצוע וזה היה טו מאץ' אבל הביצוע היה סבבה. קייסי היה משעמם בהופעה הראשונה, בהופעה השנייה הוא היה יותר טוב. אהבתי את קאמ טו מיי ווינדו של קריסטל, שמעתי אותו בכ'כ הרבה קאברים וזה היה ממש טוב. בהופעה השנייה היא ממש נתנה מעצמה והלכה עד הסוף וזה היה מעולה. קיצר העונה הולכת ללי ומשהו אחר יהיה מאוד לא מוצדק.

עזבו אתכם מההופעות. הרגע הכי טוב היה ../images/Emo58.gif

לפני ההופעה של קריסטל שקארה דיברה ואז קלטה שמצלמים אותה אז היא התחילה למחוא כפיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיבו עם כמה שהעונה הזו זבל, אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני אוהבת את כל שלושת המתמודדים קייסי מקסים ובשירים השקטים פשוט יש לו את זה לקריסטל יש קול כ"כ מדהים שלא משנה מה היא תשיר אני אסגוד לה ולי עבר תהליך ענק מההתחלה והשירים שהוא שר היום ממש הזכירו את השירים בדיסק שלו קיצר ממש לא אכפת לי מי יזכה

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

תוך כדי צפייה בתוכנית הזאת, רק התעצבנתי. יהיה לי קשה להסביר למה אבל בוא נגיד שההפקה הסבירה יפה למי שעוד לא הבין שיש מקום בגמר רק ללי וקריסטל והם לא יקבלו שום אופציה שבה גם קייסי איכשהו יגיע לשם. כל שנה זה קורה עם המועמד האנדרדוג בטופ 3 וכל שנה זה מצליח איכשהו לעצבן אותי באותה הרמה. אחרי 9 עונות כבר הייתי צריכה להתרגל. בעייני מבחינה וואקלית קייסי נשמע הכי טוב הערב. לי התרגש בשיר השני ונשמע פחות טוב וקריסטל קצת צרחה יותר מדי לדעתי. לגביי ההופעות עצמן- ההופעה השנייה של קייסי הייתה טובה מאוד, במיוחד עם סולו הגיטרה המעולה. ההופעה הראשונה של לי הייתה מדהימה, בעייני ההופעה הטובה ביותר של הערב ובחירת שיר מעולה. אצל קריסטל העדפתי את ההופעה הראשונה שלה אבל האמת שגם שם העיבוד לא היה משהו והיא לא נשמעה מדהים כל הזמן. אה, ואחרי כל זה הביצוע הטוב ביותר של הללויה בעייני הוא עדיין של ג'ייסון קסטרו.

jess r

New member
../images/Emo58.gif טופ 3! ההתרגשות! המתח! ווהו!

הפתיחה לתוכנית המפגרת הזאת נעשת מגוחכת יותר ויותר כל פעם. "נלחמים על מקומם בגמר" - בול-פאקינג-שיט. הם נראים כאילו הם רוצים לעוף משם אתמול. סיבוב ראשון קייסי - וואו. לא אכפת לו בשיט מכלום. סיימון: "זה אולי הערב החשוב ביותר בחיים שלך" - באמת? הערב הכי חשוב? לא נגיד החתונה שלו? לידת הבת או הבן הראשונים שלו? השופטים "אתה גרוע ולא השקעת מאמץ בבחירת השיר, בהופעה או בכל דבר אחר. סביר להניח שתעוף מחר". קייסי: "על הז*ן שלי". קריסטל - מפוחית
שופטים: "את בסדר גמור וכל הכבוד על המקום השני בתחרות. וול דאן! אמנם ההופעה שלך היתה קרובה לשלמות, העיבוד היה מצויין והקול שלך מחוספס ג'סט אינאף טו לגרום לזה לעבוד אבל אמרו לנו שאת מקום שני אז כתבנו כמה הערות חסרות קשר להופעה שלך מראש ואנחנו מקריאים לך אותן עכשיו." קריסטל: "לכו תז**נו בתחת ושלי דוויז יאכל חרא בזמן שילדות בנות 12 מנסות לאנוס אותו מתחת לבית שלו ואני אמכור כרטיסים להופעה שלי לאנשים שאכרה מבינים מוזיקה מה היא". לי - כאילו שהוא צריך עוד הדגשה
יווווווווווווווווו מה הקטע עם הג'קט המזדיין הזה?!??!?!?!??!?!?!??!?
ריאן: "לי! איך היה בביקור המרגש, סוחט הדמעות וההצבעות שלך בבית? רק לך מגיע לדבר על זה" לי: "היה... ו... ו... וגם... " אוי אלוהים אולי תשיר כבר?
חוסר הדיוקים שלו, חוסר העוצמה הריגשית, דיקלום המילים בצורה שמרמזת על כך שהוא קרא אותן, הבין מה הכוונה שלהן אבל לא באמת טרח להגיש את השיר ממקום אמיתי מקורי ושלו, יחד עם הזיופים האיומים האלו מעוררים בי רצון עז לזרוק עליו פסנתר. רנדי: "וואו! לא זייפת בחיים! אני כל שבוע אומר לך שאתה מזייף אבל דווקא השבוע לא זייפת בכלל! איזה קטע! תעשה לי ילד!!!" אלן: "~ דימוי שכולם יחשבו שהוא מצחיק~ יה יה, זה היה... יה... וואו... יה... יה." קארה: "חיי המין שלי בזבל ומסתבר שקריסטל לא באמת לסבית, בבקשה תעשה אותי" סיימון: "למה בחרת בשיר הזה?" לי: "זה כאילו שיר שחשבתי שכאילו אתה יודע אם אני כאילו אשיר אותו כזה כאילו אז אני ארגיש שאני שר אותו וזה כאילו השיר שאני שר ומרגיש אותו... ~כעבור שנה וחודשיים כשאני אזרחית מאושרת בתיאלנד~ וחשבתי אולי לבחור שיר 'חדש' אבל יש לי טעם מזעזע במוזיקה אז לא לקחתי את הסיכון ובחרתי משהו שבלה בלה בלה בלה" - יה רייט. אין שום מצב בעולם שהבנת חצי מהמילים של השיר הזה, אתה מכיר בערך 4 מילים בעולם. לך תפתח מילון או משהו
סיימון: "
אין לי מושג מה אמרת ונעלי הבית שלי יצאו מהאופנה בזמן שחפרת אבל אמרו לי לפמפם אותך אז - מחצת אותם! טוב אחי!" ריאן: "אוקי חברים, אם אתם רוצים להצביע ללי חייגו לקווים היחידים שיהיו פתוחים ולא נחבל בהם! אוי, לי ניפנפת? מה זה הניפנוף הזה?" לי: "אני מנפנף ניפנוף מלא משמעות, אתה יודע, כשאני עולה לבמה ומנפנף, אני מרגיש כאילו נולדתי לנפנף. אנשים בבית - זה בשבילכם!" ~שוט של מישהי בקהל עם סיכת "בחרו בלי - תצילו את העולם! לי - לעתיד טוב יותר וגורי חתולים!" סיבוב שני קייסי - רנדי: "אנחנו חושבים שזה כיוון טוב בשבילו בזמן שהוא עוזב את התוכנית" קארה: "הוא צריך להתפש - אה, להראות את הצד הפגיע שלו לקהל, ולמרות שרוב המעריצות של לי הן ילדות בנות 2 וחצי אנחנו אוהבים להציג את קייסי כחביב הבנות כי זה מוריד מערכו כמוזיקאי" הופעה מעולה של קייסי. אמנם אווירת ה"אין לי סיכוי להגיע לגמר אז אני לא משקיע" השתלטה על חצי מהשיר אבל זה היה מקסים בכל זאת. רנדי: "הבחירה הראשונה היתה לטעמי לא משהו אבל הבחירה הזאת שאני בחרתי לך - מעולה אח שלי, מעולה". אלן: "~בדיחה על הומואים~" קארה: "אהבתי את ההופעה כל כך והיא גרמה לי להרגיש דברים שאסור להגיד בשידור חיי, לא כי זה סוטה או משהו, פשוט כי אסור לנו להחמיא לך יותר מידי". סיימון: "אני לא מבין במוזיקה ואין לי מושג מי זה ג'ון מאייר כי הוא לא חתום בחברה שלי והוא לא נקבה עם קול גדול\ אדם למברט אז לא אהבתי, ועגשיו אני אסיח את דעת הצופים מההופעה שלך ואתחיל לריב עם קארה". קייסי: "על הז*ן שלי. ולי דיוויז - ככה שרים אנשים שמבינים על מה הם שרים. ואני חתיך יותר וגיטריסט יותר טוב. ולא מזייף. ויש לי טעם טוב יותר במוזיקה, אני מצחיק יותר ואוצר המילים שלי עשיר יותר. גו פאק אנדרו גרסיה". אני רק רוצה לציין, בשיא הכנות, שהפרצוף של קייסי שריאן מקריא את המספרים היה שובר לב
קריסטל - אוקי אוקי בואו נעצור שניה ואני חייבת להגיד משהו בשיא ברצינות על ההופעה הזאת. המדרגות - מיותר. העיבוד - למה? אבל הכי חשוב והציק לי בטירוף במהלך כל השיר - המילים. אני... אני לא מבינה את זה. זאת בחירה מאוד מאוד מוזרה של קריסטל לשיר את השיר כמו שהוא ולא לשנות את ה"גבר" בשיר ל"אישה" או לפחות "גירל" שיותר מתאים לקצב אם כי פחות מתאים לקריסטל כי... היא לא ממש ילדה. אבל כשהתגברתי על שלושת אלו אני חייבת להודות שהביצוע הזה עשה לי מה שאף ביצוע אחר בטופ 3 ובעצם אף ביצוע שלה העונה לא הצליח לעשות לי - הוא אשכרה ריגש אותי.
לי -
ריאן: "סיימון למה בחרת בשיר הזה ללי חוץ מהעובדה שאתה הולך להרוויח עליו מלא כסף?" סיימון: "כבר שמענו את השיר הזה ואני עצלן אז הלכתי על זה. אה וגם כאילו ברור שבגלל שלי הוא אדיר ואף פעם לא נשמע את השיר כמו שלי יעשה אותו! כי לי אדיר! והוא הולך לעשות עם זה משהו כל כך יוצא דופן! לאונרד כהן והשירה בעלת העומק הריגשי שלו? ג'ף באקלי עם העיבוד הגאוני? אינספור סינגר-סונגרייטרס עם גירסאות מקוריות כאלו ואחרות? מתמודדי איידול בעבר שזכו ל'מומנט' עם השיר הזה? נהה, כל אלו יתגמדו בהשוואה לביצוע המדהים שלי הולך לתת לשיר הזה." ~לי בחולצה לבנה עם עניבה!~ ~לי מזייף!~ ~מקהלה מאחורה תמיד מצילה את המצב!~ במאי: "אוקי צלמים בחזרה לעבודה, לי על הבמה! אני רוצה קלואזאפים מרגשים רצוי בזמן שהוא מזייף העיניים שלו יסיחו את דעתם של האנשים מהזיוף, ועכשיו יש קטע שנשמע מרגש תנו לי מסך מפוצל, ו... וויד שוט של הקהל מנופף ידיים לא בקצב, ולסיום תנו לי מצלמה מסתובבת סופר דופר מגניבה!" רנדי: "ווהו!" אלן: "מה שהוא אמר!" (ג'י, באמת?
) קארה: אין לי שום דבר מתוחכם להגיד על מה שהיא אמרה. אני חסרת מילים. אני מאמינה שדבריה מדברים בשם עצמם, לכן כל מה שנותר לי הוא לצטט אותה, מילה במילה, לפחות כמה שאני אספיק בלי להקיא באמצע: "Lee, You are what the show is all about - Somebody who starts in one place, and ends up here tonight, in an incredible epic moment. You are the heart of the show this season, and You just OWNED the entire night. It was YOUR night!" סיימון הוסיף "אתה בנאדם מדהים" לביקורת שלו. ריאן: "מחר בנוסף לתוצאות הצפויות הבאנו את ג'סטין ביבר בשביל באמת לחרב את הערב ואת כל התוכנית בעצם ולהזכיר למתמודדים שלנו שלא משנה כמה הם יעבדו קשה בסוף ילדים בני 13 ימכרו פי 70 יותר דיסקים מהם! בבקשה תצביעו לפני שאתם מתאבדים".
תעירו אותי כשקריס אלן יופיע בגמר

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אהבתי את התמצות שלך בנוגע להופעה הראשונה של לי, לגביי מה שקרה לפני עם ריאן ומה שקרה אחרי. אני חושבת שאם לי ינצח, הראיונות אחרי הניצחון יהיו לא כל כך כיפיים.

Bleed for Me

New member
נראה לי שלא משנה מי ינצח../images/Emo58.gif

ככה או ככה הראיונות אחרי התוכנית יהיו על הפנים..אף אחד מהם לא ממש יותר לדבר...

jess r

New member
אבל רק המחשבה

על הראיון של לי באיידולטרי... אוך... אני לא יודעת איך מייקל סליזק יעמוד בזה.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב שאת לא הבן אדם הכי מצחיק אבר אבר אברררררר

תגובה מלאה מושקעת וממורמרת לתגובה שלך תבוא אחרי שאטרח לצפות בתוכנית

Mikey Weiss

New member
אוי, תבורכי

חמש ועשרה בבוקר עכשיו. התעוררתי לשעון מעורר כי חייבת לסיים משהו, ובפניקה מוחלטת כי אני לא מצליחה לא לחלום על דברים שלא קשורים לדאגות שלי בלילה. לצחוק זה בדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו. (והתכנית של המוזיקה יוונית ברדיו ירושלים שמשודרת ברגעים אלו ממש).

jess r

New member
איזה מגניב!

מצאתי באינטרנט
לי תמיד כשאני צריכה לקום לצבא למחרת יש סיוטים. באופן קבוע. ואת כל השעה וחצי לפני שאני קמה אני מעבירה בלהתעורר כל רבע שעה.

Mikey Weiss

New member
השעה השנייה של התכנית אמורה להיות ספיישל

של האלבום החי החדש של הזמר ההוא שהגיע לארץ לפני שבוע ששמתי מיליון קליפים שלו. שונאת להתעורר בפניקה, שונאת. אבל קדימה, אני יכולה להתרכז לשעה וחצי ולסיים את הדבר המרגיז הזה בזמן.

Mikey Weiss

New member
ואגב, התכנית הרגילה היא ביום שבת

ואז משמיעים דברים חדשים ומגניבים כמו שאני שמה בלינקים של היוטיוב. היום הם הלכו על כיוון קצת יותר טרדישינל.

Mikey Weiss

New member
3 עד 5, כמו היום

הציעו לי לתרום מהידע שלי על טלוויזיה יוונית לתכנית

למעלה