טופ 3

Mikey Weiss

New member
מהקבוצה בפייסבוק

המגיש של התכנית (גדל חצי ביוון חצי בישראל) גם מעדכן שם על גריק איידול, והגבתי מספיק כדי שהוא יבין כמה אני יודעת. הוא היה בעד פולינה באקס פקטור, אגב. בינתיים אני מובילה, אני חושבת.

jess r

New member
מי זאת פולינה?

אני זוכרת רק את סטוורוס, את חבר שלך ואת הפקאצה בגלל התופים הוורודים
טוב נו גם את 48 שעות. אה ורגע מה הוא רצה, שתדברי בתוכנית? והסכמת?

jess r

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אההה!
אין לי מושג מי זאת אבל היא הרגע ליטפה את חבר שלך

Mikey Weiss

New member
יש לי ידיד שהוא ידיד של פולינה והוא ממש

התעצבן שאת לא זוכרת מי היא. הוא לא מבין איך אפשר לראות את התכנית ולא לזכור מי היא. צחקתי עליו חצי שעה עכשיו. למרות שמה אני יודעת, בטח אני אחנוק את מי שלא זוכר את ניקי מהתכנית. (האמת היא שזה לא נכון - בגלל שכל כך השתדלו לעשות אותו אנטי פייבוריט אז הרבה אנשים לא זוכרים אותו משם, ושואלים כל הזמן על הסינגל שלו מי זה. שזה דווקא טוב לו - הוא לא סובל כל כך מהסטיגמה של להיות מזוהה עם התכנית). והיא נשואה, אז אני מרשה לה. שימי לב כמה הוא נראה מבוהל מכל העניין, לעומת זאת.

Mikey Weiss

New member
והסינגל הראשון מתוך האלבום הזה שסיפרתי

עליו הוא עכשיו. מתה על השיר הזה.

Bleed for Me

New member
../images/Emo6.gif סיכום מעולה!!../images/Emo47.gif

חייבת לומר לך שאם התוכנית הייתה מילה במילה מהתסריט שאת כתבת פה, אשכרה היינו נהנים!
*מחכה בקוצר רוח לסיכום שלך על הגמר שבוע הבא*...

jess r

New member
אני בספק

אם הוא יהיה שווה משהו, אני כותבת ככה רק כשאני מאוד מאוד עצבנית ושבוע הבא מסתמן כשבוע טוב, אם כי לכי תדעי עם הצבא הזה...

jess r

New member
וואו, מישהו מקדיש למשהו שכתבתי משהו ../images/Emo9.gif

Mikey Weiss

New member
שרתי את זה במשך כל הפסקה האחרונה שלך

אני אפילו מעריצה את הסיכום שלך יותר כי עם העונה הזו מ-מ-ש אין לי עצבים להיות יצירתית. או עצבים יצירתיים, אחד מהשניים. ספיקינג אוף וויץ', יש סיבוב חדש של גריק איידול. אני אלך למצוא לאיפה לנצל"ש. שם דווקא יש לי כמה עצבים להוציא.

YoungFlattop

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת שלא נותר דבר להוסיף אחרי זה

למעלה