דעתי..
מנדיסה- לא התלהבתי ממנה. אני לא אוהבת את הטון הנמוך שלה וגם לא את הצעקות שלה
. הייתי רוצה שהיא תיקח שיר שקט ותשיר אותו בצורה נורמלית. עד עכשיו היא לא ריגשה אותי ולא עשתה לי את זה. באקי- מתה על הבחור הזה. הופעה טובה אבל בחירת שיר פחות טובה. הוא היה צריך לבחור שיר שיותר יראה את הקול שלו. אני מקווה שהוא עדיין יהיה בסביבה שבוע הבא כדי לבצע אולי שיר יותר רציני. פריס- הייתה מעולה היום. סיימון צדק כשאמר שהסגנון הזה מתאים לה. היא חייבת לבחור שירים שיאתגרו אותה מבחינה קולית כי יש לה קול ממש מיוחד. כריס- הופעה טובה אבל כמו שמתן אמר- זה לא חוכמה לעשות כל שבוע את מה שאתה עושה הכי טובה. נמאס. בנוסף- סיימון פשוט הרגיז אותי היום- מה הקטע לרדת על באקי ובכך לשבח את כריס. אתה רוצה- תחמיא לכריס אבל סתם לחפש תירוץ לפגוע בבאקי? לא לעניין. ק'תרין- אני שמחה לראות שאני לא היחידה פה שלא מתחברת אליה. אז כן- היא שרה טוב, הייתה לה הופעה טובה מאוד, היא נראת נפלא אבל- היא פשוט לא עושה לי את זה, ויש לי תחושה שאם פה לא מתחברים אליה אז גם באמריקה יש כמה מיליונים שלא מתחברים. ולכן למרות שהיא פייבוריטית לדעתי היא לא תזכה. טיילור- לא נראה שאי פעם אני יחשוב שהופעה שלו הייתה לא טובה. אני מודה, אני די סובייקטיבית כשזה מגיע לטיילור. מסתמן כפייבוריט העיקרי שלי העונה. ליסה- אני אומרת את זה בצער רב אבל- כנראה שהיא תעוף מחר. ממש ממש חבל לי עליה. מבחינה אובייקטיבית (אם יש כזה דבר) יש לה את הקול הכי טוב מבין כל המתמודדים. יש לה כישרון עצום אבל לצערי היא לא הפגינה אותו בצורה הכי יעילה והיא לא יצרה קשר עם הקהל. גם הפעם היא הייתה מאוד מפוזרת ומבחינה קולית לא הראתה את מה שיש לה. אבל מי יודע אולי היא בכל זאת תישאר. אליוט- ממש אהבתי אבל השאלה היא- האם הקהל יצר איתו קשר או לא. אני לא בטוחה שיש לו עדר מעריצים שמצביע לו כל שבוע ולכן הוא קצת בסכנה. בכל מקרה- הופעה מעולה. קווין- ראיתי חלקית אבל ממה שראיתי- דווקא אהבתי. יש משהו באנדרדוגיות שלו שמאוד גורם להתחבר אליו. מבחינה קולית- הכי חלש מבין המתמודדים. קלי- הופעה מעולה וסוף סוף היא מראה שגם מבחינה קולית היא יכולה לספק את הסחורה. אני מקווה שעכשיו משבוע לשבוע היא רק תשתפר ותבחר בתבונה שירים שגם מראים את האישיות שלה וגם את הקול שלה. אייס- נחמד ביותר. לא התלהבתי במיוחד אבל ימנע ממנו להגיע לבוטום שלוש. אני מבחינתי עדיין מחכה להופעה ממנו שתפיל אותי מהריצפה ואני כן חושבת שהוא מסוגל לזה. בוטום שלוש שלי: מנדיסה, ליסה ו..קשה לי להחליט. אני אישית לא אוהבת במיוחד את קתרין וכריס ולכן אין לי בעיה שהם יעופו אבל אני יודעת שמבחינה אובייקטיבית הם כן טובים. דילמה. בוטום שלוש: ליסה, באקי ואליוט.