התוכנית הכי טובה שראיתי של איידול
לפני שמישהו יתקוף,זאת דעתי וזהו. היו שעתיים נפלאות,היה קשה למצוא מישהו שממש אפשר להגיד נוראי או משעמם בטירוף.כולם היו מעל הממוצע הרגיל שלהם לדעתי. ביקורת קצת יותר מפורטת: מנדיסה-מדהימה!!!זה היה פשוט נפלא,השיער שלה נראה מעולה,השמלה יפיפיה וזאת באמת הייתה הופעה סקסית לחלוטין.היא נשמעה מדהים וגרמה ממש להקשיב לכל מילה שלה.מעולה. באקי-לא רע בכלל,בחירת שיר טובה.הקול שלו מאוד מיוחד מבחינת הטון.השיר התאים לו אבל היה חסר קצת וואו.למרות זאת אני לא חושבת שהוא יעוף.הוא חמוד ומופיע נחמד ביותר,ממש גדל מהופעה להופעה. פריס-כשראיתי שזה מה שהיא הולכת לשיר ממש שמחתי כי דמיינתי בראש איזה מדהים היא תישמע.אבל אז הגיע העיבוד ההזוי הזה ככה שהמוזיקה ממש החביאה את הקול שלה והיא נשמעה רגילה לחלוטין,ממש לא מיוחדת. ציפיתי ליותר עומק. חבל שלא היה איזה קטע רק שלה עם הפסנתר לפחות בהתחלה. כריס-מעולה.ריגש אותי,גרם לי להקשיב לכל מילה ובאמת להתחיל לחבב את השיר.לא אוהבת את הגרסה המקורית של השיר. היה מצויין,הוא נשמע מעולה, הופיע מעולה ונראה מדהים. רק לא אהבתי שסיימון חש את הצורך לרדת על באקי בהערות לכריס,לא יפה. קת'רין-היא נראתה מדהים,שמלה יפיפיה.יש לה קול טוב והשיר שהיא בחרה בדיוק היא. אני אישית מתקשה להתחבר לסגנון שלה,משהו שם מפסיק לעבוד לי אחרי מקסימום דקה.אבל היא טובה מאוד ומי שאוהב את הסגנון יאהב אותה בוודאי. טיילור-חמוד!!!זה היה באמת חביב מאוד.הוא הופיע מאוד יפה,נראה טוב. הכל היה במקום,הוא ליד הנגן התאים בצורה מדהימה,הריקודים שלו,הכל.חביב ביותר. ליסה-שיפור משבוע שעבר אבל משהו שם נראה נורא מאולץ,היא נראית מתאמצת לחייך ולהיות חביבה.היא יודעת לשיר,אין ספק אבל היא לא ממש יודעת להלהיב או לבחור שירים מתאימים.חבל עליה בגלל הקול הנפלא אבל אולי היא עוד צריכה עוד כמה שנים לגדול קצת והיא תשתפר. אליוט-יפה מאוד.השירים שהוא בוחר אף פעם לא מתחברים לי מבחינת הסגנון, אבל הם תמיד מתאימים לו. ראו שהוא באמת למד מבארי מנילו והרגיש יותר את השיר,כל הכבוד לו, הופעה טובה. אגב,נראה טוב יותר מכרגיל. קווין-היה טוב מאוד לדעתי.הקול שלו ממש עבד טוב עם השיר הזה,הוא גם למד הרבה מבארי מנילו ובאמת גרם לי להאמין לו לכל מילה. נהניתי מאוד. קלי-חזרה לחרפון הכללי שלה,זה בהחלט הולם אותה והיא משתגעת יפה על הבמה כשהיא לוקחת שירים קצביים יותר ולא כמו בשבוע שעבר.בהחלט שיפור גדול מההופעה הקודמת שלה, לא ההופעה הכי טובה אבל בהחלט לא רע. לא היו הרבה זיופים והקול שלה נשמע בסדר גמור רוב הזמן.נחמד. אייס-השיר התאים לו,הוא נראה מעולה בחולצה הזאת, התלתל שהיה תקוע לו בעין היה נחמד ביותר והוסיף לקסם הבוי בנדי שלו. הוא שר נחמד ביותר עד הפאלסטו.אז הידיים שלי קפצו לאוזניים.מצטערת,לא אוהבת אותו צורח, וכן, זה נשמע סתם כמו צרחה. בוטום 3 ממש קשה לי לחשוב כי באמת שכולם פה היו טובים מאוד. הכי טובים-מנדיסה ללא ספק יצאה מלכה וכריס נשאר מלך. חלשים יותר מכולם-אייס וליסה. עם זאת בבוטום 3 אני מהמרת על ליסה,פריס ואולי קווין. למרות שאני לא חושבת שלקווין מגיע השבוע.ממש לא. אגב,הרבה איידולים לשעבר היו היום-קונסטנטין,ג'סמין וגם כרמן רסמוסן (עונה 2).נחמד.