התוכנית היום:

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

"חתול נדרס מיילל" חח אהבתי.. באמת ירד לי מאייס

omrimayo

New member
כריס היה מדהים,

מקורי, מעניין, מהפנט, כריזמטי. אליל! השופטים כבר נמאס לומר שהוא הכי טוב EVER :p אז כל שבוע הם נותנים מחמאה אחרת, השבוע זה שהוא הכי אמיץ ולא מתפשר. מלך!

ששוניקו

New member
בזבוז מוחלט של שעתים, תוכנית משעממת

לאף אחד לא היה משהו חדש ומעניין להציע כולם היו בנאלים, קלי היחידה שעניינה אותי עוד איכשהו. היה עדיף לראות 'דבר אליה', קולנוע במיטבו.

Juliann

New member
טוב אז ככה [מגילתי השבועית] חח

התלהבתי:
כריס- אז נכון שהוא קצת רימה את הנושא [שוב] אז נכון שהוא לא זז מהצד הרוקרי שלו.. אבל מה לעשות, אני נהנתי. אייס- הרבה הרבה יותר טוב מההופעה של שבוע שעבר. והיום גיליתי באייס משהו חדש הוא יכול לעשות BELTING! להבליט תווים שהם לא פאלסטו והוא אשכרה נשמע בזה יותר טוב מאשר הארכותתתת תווים שלו שנשמעות לעיתים רועדות... הפאלסטו היה מושלם היום. הבלטינג מעולה. ודווקא הוא נראה פחות טוב. השיער זוועתי והחולצה עם כל התכשיטים פיכסה! והתנועות שלו מתחילות להיות דומות לתנועת הזרוע הקבועה של אנתוני פדרוב חחחח טוב ירדתי עליו מספיק. לזכותו יאמר שבקליפ שהוא מדבר ונראה טבעי- הוא פי מיליון יותר יפה. הסטייליסטים האלה אסון מהלך. גם את קליפיקלר הם הרסו בעעע קתרין- נו מושלמת מה יש להגיד בכלל. הכל בה מושלם. שירים שדי משעממים אבל עם הקול שלה והיופי שלה הכל עובד. סבבוש:
מנדיסה- אני אוהבת את הקול דיווה הענק שלה אבל זה אותו סגנון כל שבוע זה מתחיל לשעמם. קלי- הסוף היה מדהים. ההתחלה קצת מונוטונית כזאת... נחמד:
פאריס- ממש התלבשה בהתאם לתקופה.. אהבתי... אבל אני פשוט לא בקטע של הסגנון שלה רוב הזמן. באקי- באקי כפרות... אני מחבבת את הבנאדם למרות שאני בקושי מבינה מה הוא פאקינג אומר! הוא פשוט לייקאבל... שר נחמד מופיע נחמד. ובסך הכל נחמד חח אליוט- כן אני יודעת אני אמורה לפחות לחבב אותו הוא בכל זאת חצי ישראלי [בערך!] אבל הוא משעמם אותי אני מסוגלת להירדם בהופעות שלו. הוא שר טוב אבל אין לו את זה וזהו. לא מבינה מה הקטע:
טיילור- בשבועות קודמים הוא בידר אותי. היום גם זה לא. ליסה- שיר מעפן... נראתה מעפן... היא ממש מבוזבזת... שתחזור לוויטני זה הדבר היחיד שהיא כנראה יודעת לשיר! קווין- אתה עדיין פה????

SHTRUDIDI

New member
התוכנית הכי טובה שראיתי של איידול

לפני שמישהו יתקוף,זאת דעתי וזהו. היו שעתיים נפלאות,היה קשה למצוא מישהו שממש אפשר להגיד נוראי או משעמם בטירוף.כולם היו מעל הממוצע הרגיל שלהם לדעתי. ביקורת קצת יותר מפורטת: מנדיסה-מדהימה!!!זה היה פשוט נפלא,השיער שלה נראה מעולה,השמלה יפיפיה וזאת באמת הייתה הופעה סקסית לחלוטין.היא נשמעה מדהים וגרמה ממש להקשיב לכל מילה שלה.מעולה. באקי-לא רע בכלל,בחירת שיר טובה.הקול שלו מאוד מיוחד מבחינת הטון.השיר התאים לו אבל היה חסר קצת וואו.למרות זאת אני לא חושבת שהוא יעוף.הוא חמוד ומופיע נחמד ביותר,ממש גדל מהופעה להופעה. פריס-כשראיתי שזה מה שהיא הולכת לשיר ממש שמחתי כי דמיינתי בראש איזה מדהים היא תישמע.אבל אז הגיע העיבוד ההזוי הזה ככה שהמוזיקה ממש החביאה את הקול שלה והיא נשמעה רגילה לחלוטין,ממש לא מיוחדת. ציפיתי ליותר עומק. חבל שלא היה איזה קטע רק שלה עם הפסנתר לפחות בהתחלה. כריס-מעולה.ריגש אותי,גרם לי להקשיב לכל מילה ובאמת להתחיל לחבב את השיר.לא אוהבת את הגרסה המקורית של השיר. היה מצויין,הוא נשמע מעולה, הופיע מעולה ונראה מדהים. רק לא אהבתי שסיימון חש את הצורך לרדת על באקי בהערות לכריס,לא יפה. קת'רין-היא נראתה מדהים,שמלה יפיפיה.יש לה קול טוב והשיר שהיא בחרה בדיוק היא. אני אישית מתקשה להתחבר לסגנון שלה,משהו שם מפסיק לעבוד לי אחרי מקסימום דקה.אבל היא טובה מאוד ומי שאוהב את הסגנון יאהב אותה בוודאי. טיילור-חמוד!!!זה היה באמת חביב מאוד.הוא הופיע מאוד יפה,נראה טוב. הכל היה במקום,הוא ליד הנגן התאים בצורה מדהימה,הריקודים שלו,הכל.חביב ביותר. ליסה-שיפור משבוע שעבר אבל משהו שם נראה נורא מאולץ,היא נראית מתאמצת לחייך ולהיות חביבה.היא יודעת לשיר,אין ספק אבל היא לא ממש יודעת להלהיב או לבחור שירים מתאימים.חבל עליה בגלל הקול הנפלא אבל אולי היא עוד צריכה עוד כמה שנים לגדול קצת והיא תשתפר. אליוט-יפה מאוד.השירים שהוא בוחר אף פעם לא מתחברים לי מבחינת הסגנון, אבל הם תמיד מתאימים לו. ראו שהוא באמת למד מבארי מנילו והרגיש יותר את השיר,כל הכבוד לו, הופעה טובה. אגב,נראה טוב יותר מכרגיל. קווין-היה טוב מאוד לדעתי.הקול שלו ממש עבד טוב עם השיר הזה,הוא גם למד הרבה מבארי מנילו ובאמת גרם לי להאמין לו לכל מילה. נהניתי מאוד. קלי-חזרה לחרפון הכללי שלה,זה בהחלט הולם אותה והיא משתגעת יפה על הבמה כשהיא לוקחת שירים קצביים יותר ולא כמו בשבוע שעבר.בהחלט שיפור גדול מההופעה הקודמת שלה, לא ההופעה הכי טובה אבל בהחלט לא רע. לא היו הרבה זיופים והקול שלה נשמע בסדר גמור רוב הזמן.נחמד. אייס-השיר התאים לו,הוא נראה מעולה בחולצה הזאת, התלתל שהיה תקוע לו בעין היה נחמד ביותר והוסיף לקסם הבוי בנדי שלו. הוא שר נחמד ביותר עד הפאלסטו.אז הידיים שלי קפצו לאוזניים.מצטערת,לא אוהבת אותו צורח, וכן, זה נשמע סתם כמו צרחה. בוטום 3 ממש קשה לי לחשוב כי באמת שכולם פה היו טובים מאוד. הכי טובים-מנדיסה ללא ספק יצאה מלכה וכריס נשאר מלך. חלשים יותר מכולם-אייס וליסה. עם זאת בבוטום 3 אני מהמרת על ליסה,פריס ואולי קווין. למרות שאני לא חושבת שלקווין מגיע השבוע.ממש לא. אגב,הרבה איידולים לשעבר היו היום-קונסטנטין,ג'סמין וגם כרמן רסמוסן (עונה 2).נחמד.

Fairywitch

New member
הייתה באמת תכנית מדהימה../images/Emo45.gif

אחת הטובות. רק שהתאכזבתי היום מבאקי, ליסה ואייס. הוא נראה יותר טוב ממה שהוא שר בינתיים

14מתן

New member
למרות שהייתה היום תוכנית טובה ../images/Emo4.gif

כולם כמעט היו ממש טובים אני לא מרגיש שאחד מהם יכול לנצח הם כולם מוכשרים ובאמת אם באקי יוצא אני לא יודע מי יצטרך לעוף כל שבוע אבל ההופעות שלהם פשוט לא וואו אני לא מוצא את עצמי מוריד ביצועים של הפיינלז כמו כל עונה או בוחר איזה פייבוריט כמו כל שנה לא יודע מה יש לי עם העונה הזאת כי באמת הם מוכשרים רובם
סתם רציתי להוריד מליבי אבן שכזו

../images/Emo12.gif זה רק אני או ש... ../images/Emo205.gif

כשמראים את התקציר בסוף של כל השירים - אלה לא באמת הביצועים מהתוכנית בשידור חי
נראה לי יותר משהו כמו מתוך החזרה הגנרלית... או שזה דבר ידוע וסתם יצאתי פיסטון

Juliann

New member
דבר ידוע ../images/Emo8.gif + בנוגע לאייס

ואני ממש לא מסכימה איתכם בנוגע לאייס. פאלסטו מעולה. זה שאתם לא יודעים להעריך סוג אחר של שירה זה דבר אחד, לקרוא לזה צרחה או זיוף זה סתם בורות. עד עכשיו לא הערתי כי יש הרבה דברים שזה עניין של טעם.. לכל אחד יש את העדפות שלו וככה צריך להיות. אבל תתבגרו קצת! זה שפאלסטו זה לא כוס התה שלכם לא אומר שהוא לא יודע לשיר! ובכלל הפעם דווקא אנשים אשכרה הודו שהוא ביצע את הפאלסטו מעולה.. כנראה שזה לוקח לכם לאט לאט להכיר בעובדה שזה שהוא יפה לא אומר שזאת הסיבה היחידה שהוא שם. יש ממש גזענות על בסיס יופי חחח שבוע שעבר שהוא פישל אמרתי חד וחלק מאריו עשה את זה הרבה הרבה יותר טוב. אין לי בעיה להגיד שהוא מפשל. הפעם הוא לא פישל. זה לא היה מושלם ואני לא מתכוונת לטעון שזה היה משהו כזה אבל זה היה טוב מאוד.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אבל למה את חושבת

שאם אנחנו לא מעריכים את אייס, זה בגלל שהוא יפה? אולי הוא פשוט לא כוס התה שלנו, או שאנחנו פשוט לא חושבים שיש לו קול טוב מספיק?

ששוניקו

New member
לקח לי חודש עד שהבנתי מה זה פלסטו

הבעיה בשירה של אייס זה שהפלסטו היה טוב.. וזהו, כל השאר היו זיופים וגיבובי גבות.

SHTRUDIDI

New member
זה בהחלט עניין של טעם

יש אנשים שיודעים לעשות פאלסטו והקול שלהם מתאים לזה וזה לא נשמע צורם ויש את אייס. לא עניין של בורות, זה היה נשמע כמו צרחה לאוזן שלי וזה לא משנה מה כל שאר העולם אמר בשביל הדיעה שלי. נגיד,אם סיימון אומר-כריס היה מעולה,זה לא מה שגורם לי להגיד, אה נכון הוא היה מצויין וזה גם מה שאני צריכה לחשוב. קיבלתי את הדיעה שלך,את בהחלט זכאית להביע אותה.אבל להגיד שכל מי שאומר שזה נשמע כמו צרחה,ואני גם אמרתי את זה, הוא בור זה סתם לנסות לפתוח ריב. זה לחלוטין עניין של טעם.פאלסטו הוא אכן כוס התה שלי,אני רק לא חושבת שזה הולם אותו והאמת שלדעתי זה די דופק לו את המעמד שהיה לו קודם. ושוב, לרגע לא חשדתי שאת לגמרי משוחדת ורק אומרת שהוא מושלם ואני שמחה שזה לא ככה.אבל זה שאת אהבת לא אומר שזה מה שכולנו צריכים לחשוב וזה בטח לא מראה על בורות.

אוהד71

New member
../images/Emo58.gif התוכנית מאתמול

ולהלן דעתי על התוכנית מאתמול (בצפון אמריקה): כפי שצפיתי, תוכנית מצויינת ואפילו בלי אלביס אחד לרפואה! חלום! מנדיסה - מצויין! דיוותי, המון נוכחות. באקי - גרוע,גרוע,גרוע.לקח שיר בנאלי ועשה אותו עוד יותר בנאלי.בעעעעע. פריס - חצי שיר בינוני. חצי שיר שמיימי.סה"כ אחלה הופעה. כריס - מצויין אך שמרני. לא זז מהמשבצת. ליסה - לא רע, אבל רך וחסר אנרגיה. קתרין - ההופעה של היום. מעולה! קווין - בחירת שיר נהדרת. הופתעתי לטובה. אליוט - נהדר! ביצוע קולי יפייפה, אבל הלוק...אורתודנט מייד! טיילור - גרוע! אני דווקא בעדו אבל ההופעה אתמול הייתה צ'יזית ומביכה. קלי - מצויין. נורא עדכנית ומדוייקת. אייס - בסדר גמור. לא התעלפתי, אבל בסדר (ד"א - מתי כבר ילבישו אותו בגופייה חושפנית?!) הדירוג: 1. קתרין 2. מנדיסה 3. אליוט 4. קלי 5. פריס 6. כריס 7. אייס 8. קווין 9. ליסה 10. טיילור 11. באקי

ofrasch1

New member
מסכימה עם הרוב, והדירוג שלי:

הדברים שאמרת די קולעים לדעתי, אבל הדירוג שלי: 1. מנדיסה - אדירה, זמרת ופרפורמרית בחסד 2. פאריס - תמיד נפלאה, זמרת ופרפורמרית בחסד (ושתיהן מבחינתי יכולות להישלח דיירקט לגמר, שם אני אאלץ בכאב עצום לבחור בין שתי הנשים הכה מוכשרות הללו, שעושות לי את התוכנית. 3. כריס - מצויין בז'אנר שלו, רציני, נותן הכל, אך פחות טוב מבו בייס, שר טוב וחתיך רציני. באמצע: קאתרין (שרה מצויין מבחינת דיוק אבל תמיד משעממת בבחירת השיר), אליוט (הרבה יכולת ונשמה אבל בלי סטאר קוואליטי), אייס (במשבצת החתיך שגם שר לפעמים), טיילר (שמתאמץ מדי להצחיק על חשבון לשיר), קלי (שרה טוב אך משעממת, למה צריך עוד דולי פרטון ועוד קארי אנדרווד?). לצערי, קאתרין וקלי נראות כמו הפייבוריטיות של השופטים. וגם כריס. וזה מוזר כי בכל פעם השופטים נדהמים שוב ושוב ממנדיסה ופאריס הנפלאות. בוטום 3: קווין ובאקי, שלא ברור למה הם נכנסו ל12, (במקום גדעון למשל) וליסה שמשהו רע קורה לה ולא מצליחה לייצא אנרגיה ולתת שואו ואת Y פקטור.

MeetLofe

New member
איזה תוכנית מדהימה../images/Emo99.gif

חשבתי שאני הולך להשתעמם אבל ממש נהניתי אז אני אחלק את דעתי על המתמודדים המצוינים: מנדיסה-היא הייתה מדהימה ונראיתה נפלא השיר ישב עליה בול וממש ממש נהניתי פאריס-הייתי מרוצה מאוד ששמעתי שהיא הולכת לשיר את זה במיוחד אחרי שבהוליווד היא עשתה את זה מצוין ואתם יודעים מה?אני ממש מתחיל לחבב את פאריס ואהבתי מה שהיא אמרה שהוא לא חשב שיש לה קול של זמרת ושהוא חשב שהיא שרה כמו שהיא מדברת
זה היה מדהים! קת'רין-
אתם יודעים מה?אני ממש מתחיל להתאהב עוד ביצוע מדהים שלה ואני מת על הקול הזה הוא פשוט שובה אותי אייס-
ואווו איזה ביצוע כולי הייתי צמרמורות ואני דווקא אהבתי מאוד מה שהוא עשה לשיר תענוג. קלי-אחלה ביצוע שיר שהתאים לה ונהניתי מאוד אבל למה לעזאזל היא כאילו כל הזמן חייבת לתקוע משפט באמצע שמישהו מדבר?זה משגע אותי כבר אליוט-
אתם יודעים שאני מאוהב בבחור הזה נכון?הוא נורא סקסי לדעתי
אחלה ביצוע. המאכזבים: ליסה-
לא יעזור אני עדיין אוהב אותה מה לעשות אבל היא איכזבה אותי פעם ראשונה היום זה היה ממש צולע טיילור-הוא ענק אבל כן היום הוא יותר רקד מאשר שר הופעה חביבה אבל מאכזבת ואלה שפשוט צריכים לעוף קווין-שוב,די.בבקשה! בורינג בורינג בורינג! אייס-הופעה חביבה שכזאת,הרבה יותר טובה מהשבוע שעבר. אבל עדיין אחרי קווין בשבילי יגיע זמנו לעוף

למעלה