התוכנית היום:

14מתן

New member
אוקיי, אבל

זה רק מוכיח שלא מגיע לו לזכות כל הזמן אומרים שמחפשים את ההכי טוב בלה בלה בלה אם הוא לא יכול לשיר סגנונות שונים לא מגיע לו להמשיך וזהו מבחנתי לא משנה כמה טוב הוא היה היום הוא פשוט נכשל בתוכנית היום כי היה צריך לשיר שנות ה50 והוא לא שר שיר כזה

מחפשים את מי שיכול להיות הכי טוב../images/Emo70.gif

יש אנשים שמבחינה ווקלית לא יכולים לשיר שנות 50 זה כמו שיש כאלה שלא יכולים לשיר רוק וכאלה שלא יכולים לשיר בלוז אבל היכולת היא לקחת שיר שאתה יודע שתתקשה בו ולהפוך אותו לשלך הוא לא שינה את השיר לגמרי.. רק את הסוף הוא עשה רוקיסטי ואני ממש אוהבת את השיר ככה יותר מהמקורי שדיי יבש
הוא שר שיר משנות ה50 פשוט לא קאנטרי משעמם כזה.. הוא הוסיף לו צבע
מי שמסוגל לקחת שיר מסגנון שהוא רחוקקקק מלהיות שלו ולהפוך אותו לכזה שיר מגיע לו ריספקט

blaahh

New member
אבל יש הבדל(גדול) בין להפוך שיר

לשלך ובין לשנות אותו לגמרי! כריס הוכיח שהוא עושה את הקטע הרוקיסטי טוב מאוד(למרות שלדעתי הוא לא עשה את זה בצורה מיוחדת בכלל, הופעות כמו שלו אפשר לראות בכל בר שני באמריקה..אבל זאת דעתי אז בבקשה לא להרוג אותי!) אבל בשביל להיות אמריקן איידול אתה צריך להיות טוב ביותר מסוג אחד של מוזיקה. אני לא אומרת שהוא צריך להיות מדהים בהכל- רוק, פופ, קאנטרי, שנות ה20, שנות ה70, שנות הוואטאבר... אבל הוא צריך להיות מעולה ביותר מדבר אחד ובנתיים הוא לא הוכיח שהוא מסוגל לזה. בכלל!

ממש ממש ממש לא מחייב להיותשמאל|

טוב באלף סוגים
אפילו לא ב2 מספיק שאתה טוב בסוג שלך והקהל מעריצים שלך אוהבת את הסגנון שלך זה מספיק.... הרבה זמרות פופ מנסות ללכת על רוק אבל זה עדיין שנמע כמו פופ אז שישארו בתחום הטוב שלהן וכנ"ל כל מיני ההיפף כריס יש לו הופעות מיוחדות שיכולות לעמוד מחוץ לאיידו.. בעולם האמיתי כמו שאמר סיימון (והוא ראה הרבהההההה אז הוא יכול לדעת) חחחחח למה שנהרוג אותך
כל אחד זכותו להחזיק דעה אני פשוט לא מבינה איך לא אהבו את הביצוע הזה
זה היה ביצוע מדהיםם גם שקט גם קצבי וגם קצת רוק זאת יכולת מדהימה לקחת שיר מלפני 50 שנה
ולהפוך אותו לעדכני כדי שימשוך את האוזן לצעירים בעולם וגם להפוך אותו לשיר שלו... בינתיים הם קיבלו סטיבי וונדר ושנות ה50 שזה לא תחומים שקל להצטיין בהם ועדיין הוא הצליח בצורה מדהימה
אולי בנושאים הבאים תראו את שאר היכולות שלו... אני מקווה כי הוא ממש טוב

14מתן

New member
אוקיי אבל העובדה היא שהוא נכשל

בתוכנית היום מבחינת מה שהיה צריך לעשות הנושא היה שנות ה50 הוא לא הולך לפי "חוקי התוכנית" לפי דעתי וזה ממש מעצבן וגם די משעמם יאללה שסיימון ונייג'ל (זה השם שלו ?) יראו לו מזה לא לעשות מה שההפקה אומרת ויגרמו בדרך פלא להדחתו !

לפי דעתי הוא ממש לא נכשל../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

סתם דוג'.. באקי הוא גם רוקיסט כזה הוא ניסה להיות שנות ה50 ונכשל כי זה לא הסגנון שלו בן אדם לא מתאים את עצמו לסביבה הוא מתאים את הסביבה אליו כריס לקח שיר של שנות ה50 שחידשו אותו לא מזמן להקה אחרת ובחר בגירסא השניה הוא מצטיין בתחום שלו ולוקח כל שיר מכל תקופת זמן ומצליח לשיר אותו נהדר

MoGanC

New member
הוא לא נכשל לדעתי

כלומר,אם הנושא היה קאנטרי ואז הוא היה שר את השיר ככה,אז כן,הוא לא עשה כמו של הנושא,אבל הנושא הוא שנות חמישים,והוא שר שיר של שנות החמישים,וזכותו לעשות ממנו מה שהוא רוצה (אפילו אם הוא גורס שזו גרסא שלו למרות שהוא גנב את הסידור מ LIVE).

MoGanC

New member
הוא לא שינה כלום

אעלק גרסא "שלו",הוא פשוט ביצע את הגרסא של להקת LIVE של השיר. הוא לא עשה שום דבר מקורי איתו.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifפשוט גרסה של מישהו אחר

אני חושבת שמבחינתו לקחת את השיר הזה כמו שהוא היה זה היה יכול לצאת נוראי,הוא עשה גרסה מצויינת, נשמע טוב והופיע מעולה. זה בשבילי איידול. בסופו של דבר, כל פעם שהוא שר אני יושבת מרותקת למסך. שמעתי לפני התוכנית היום את הגרסה של חואקין פיניקס בסרט "הולך בדרכי" כי חברה אמרה לי שזאת גרסה טובה מאוד,השתעממתי לחלוטין.אני לא מתחברת לסגנון, לא התחברתי גם לשיר או לאיזשהן מילים מיוחדות. כשכריס עלה לשיר זה היה כאילו הוא שר שיר אחר לגמרי ממה שאני שמעתי. היה מצויין.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif

כל פעם שהוא מופיע אני מרותקת למסך
הוא לקח שיר קאנטרי משנות ה50 שלא אמור להתחבר לקהל בדור שלנו והפך את זה למיוחד
אין עליו כל הכבוד

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאני תמיד מחכה להופעה שלו,

ולקול הנעים שלו. אם הוא היה מוציא דיסק- הייתי קונה מייד. אגב, הוא מזכיר לי את הקול של "פרל ג'ם", אאל"ט- בכל אופן- אלה ששרו "ג'רמי". ממש אותו גוון קול.

whatever4

New member
ב-ד-י-ו-ק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר- זה בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את ההופעה שלו. זה לא חוכמה כל פעם לחזור לקאמפורט זון שלך. מבחינתי- זה כבר התחיל לשעמם
...

ForeverBS

New member
אני ממש לא מסכים איתך...

דווקא החוכמה פה היא להפוך את השיר למשהו ייחודי שלך. וכריס עושה את זה מצויין. יש לך טעות גדולה במה שאתה אומר...

blaahh

New member
איך בדיוק הוא עושה את זה?

מתי אי פעם הוא הפך שיר לשלו?! כל מה שהוא עשה זה למצוא שיר שלהקת רוק חידשה ולשיר את זה בדיוק כמוה.(כנ"ל על HIGHER GROUND משבוע שעבר)

למעלה