התוכנית היום:

חח וקת'רין וקונסטנטין../images/Emo26.gif

היא אמרה שהיא למדה בבית ספר שלו וכנראה בגלל זה יש לה גם את המבט הממסיס הזה לפני איזה 5 תוכניות ועכשיו הוא בתוכנית חחחחחחחחחחח איזה מצחיק כאילו הם למדו באותו בית ספר (אבל בטוח לא באותו זמן חח) והיא הייתה דווקא מאוד טובה
והיא נראית ממש טובבבב
יש לה גוף מעלף ופנים עוד יותר

ForeverBS

New member
דווקא היא שמנמנה, קת'רין

כאילו מפלג הגוף העליון היא נראית רזה אבל יש לה אגן ע-נ-ק.. אבל אין בכלל ספק שהיא פשוט יפיפיה.

מההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מהההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחח אוקיי יצאתי מההלם
יש לקת'רין גוף מעלףףףףףף
היא פשוט תמיד לבשה חולצות נזרקות כאלה על הישבן וזה תמיד מרחיב ומצלמה מעלה 5 קילו אז בכלל יש לה גוף מדהיםםםם
והיא בסדר כמו שהיא
מ-ד-ה-י-מ-ה

או מיי גאד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קת'רין הייתה מושלמת
איזו יפה, איזו הופעה מהממת.....אהבתי את מה שסיימון אמר.. הוא ממש צדק...

שמתי לב למשהו אצל סיימון../images/Emo26.gif

אחרי שהוא פוגע במועמדים (כמו מנדיסה ועכשיו קת'רין) הוא מחמיא להן
בפרק אחרי שמנדיסה אמרה לו שהיא סולחת לו שהיא שרה את השיר של הארט הוא פירגן לה היום אחרי שהוא שכח את השם של קת'רין באיזה תוכנית אירוח הוא אמר לה שזאת הופעה מיוחדת ושהיא הפכה לכוכבת
זה נכון חח אבל הוא יודע מתי להחמיא

וואיייי קלי הייתה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

חחח היא הייתה ממש טובה רק שתפחית באיפור יותר יפה לה טבעי חחח וקונסטנטין היה בקהל... מעניין אם הוא בא בשבילה
חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.. אבל זה מלחיץ להופיע ולדעת שיש בקהל מישהו שכולם מדברים על זה שאתם יוצאים ויש תמונות שלכם ביחד היא היתה טובה היא וכריס בטופ אצלי

כמה איפור שפתיים../images/Emo70.gif זה היה מוגזם../images/Emo70.gif

הרבההההההההההההה יותר יפה לה טבעי כמו בפרקים שלפני הטופ 12 היא אחת הבחורות היחידות שאיפור ממש הורס לה.. שתלך על טבעי
אבל הביצוע שלה טוב מאודדדדדדדדד

בדיוק../images/Emo70.gifאז זאת לא אשמתה../images/Emo70.gif אבל

שתגיד למאפרת להירגע קצת.... טבעי זה הכי

אייס וקונסטנטין באותו המקום../images/Emo70.gifחחחחח

צמד המבט
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה יש לי מקונסטנטין היום
חח כי הוא מתקשר לחלק מהמתמודדים
הוא נראה ממש טוב היוםם
יפה לו
המבט המרטיט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

14מתן

New member
חחחח שוב קלי וקט'רין ../images/Emo6.gif

בשניה שריאן סיים לדבר קלי רצה לקת'אין לחבק אותה
חחחחח מה בוער לה ? היא חיה איתה

20508080

New member
וווווואוווו תכנית מדהימה!!!!!!!../images/Emo45.gif

THAT WAS HOT כמו שרנדי אומר. התכנית הכי טובה שהיתה העונה!!!!!!!!! * מנדיסה - האמת כבר שכחתי מה היא שרה ואיך, אבל אני זוכר שאהבתי, רק מפריעות לי הצעקות שהיא עושה... זתומרת היא עושה אותם בצעקקות אמיתיות ולא בשירה חחח. * באקי - יאסססס אחת ההופעות הטובות הערב! פשוט מעולה!!! * פאריס - שנאתי אותה לאורך כל התכנית. עד עכשיו! ביצוע מעולה ומשכנע! * כריס - שיר מדהיםםםם! לא הראה יכולת קולית מרשימה, אבל חיפה על זה בכך שבחר שיר מדהים ועשה אותו מעולה! זה מה שאני אוהב, לפעמים פשוט צריך לבחור את השיר הזה שיעשה לקהל משהו, גם אם הוא לא נותן לך להראות יכולת קולית. * טיילור - בדיוק להפך ממה שאמרתי על כריס. שוב, לקח שיר שלא מראה יכולת קולית אבל לא עשה איתו כלום. לא הבנתי ממה רנדי ופולה התלהבו.. אני ממש מסכים עם סיימון, במקרה הזה. * ליסה - אהבתיייייייי ביותר! לדעתי זאת ההופעה הכי טובה שלה עד עכשיו. לצערי היא עפה מחר. * קווין - פולה אני שונא אותך! איך העזת להגיד שנמשיך לראות אותו עוד הרבה שבועות? הוא כזה גרועעעעע! פשוט ג-ר-ו-ע! מכל הבחינות. * קת'רין - הו קת'רין. תודה רבה לך! בזכותך יש לי פייבוריטית חדשה, ונחשי מי היא? כל הכבוד, את! מדהימה, הופעה קלאסית, קול מהשמים. אין מילים. * קלי - לא יודע היא היתה טובה אבל היא לא עושה לי את זה. היא נראית כמו איזה בובת פלסטיק מטומטמת. אני ממש מתחיל לחשוב שהיא באמת מטומטמת. מה ההתלהבות? יש טובות ממנה, ובהרבה. * אייס - מעולה! יש לו קול ממש טוב, אבל הוא לא בוחר את השירים הנכונים, וזה מעצבן. בכל מקרה, ההופעה היתה מעולה, והוא הוכיח שהבאטם 3 זה לא המקום בשבילו. טוב שלא עשו לו מסע פרסום בגלל שהוא היה בבאטם 3 חחח. ושוב פעם.. שכחתי את אליוט.. חח סתם סתם הוא היה מצוין הערב. בפעם הראשונה שממש אהבתי אותו, והוא גם היה נראה יותר נורמלי משבועות קודמים, אפילו טיילור נראה טוב.. אהבתי את החליפה. אבל קלי נראתה ממש רע.. מה זה כל האיפור הזה והחולצה והחגורה? בכל מקרה, אהבתי איך שהשופטים רבו, זה היה משעשע. ואיך שראיין אמר לסימון שהוא היחיד מבינהם שהיה חי בשנות ה50 חחח זה היה קורע.
הבאטם שלי שלי: טיילור, קווין ו..ממ קלי. צריך לעוף ודחוף - קווין
מה שבטח יהיה: ליסה, באקי ו..קווין/אליוט. האמת שלדעתי גם פאריס ומנדיסה די בסיכון להיות בבאטם 3. תעוף - ליסה

דווקא קווין היה לא רע השבוע אבל....

אני עדיין לא סובלת אותו.
אני אוהבת את טיילור, פריס, מנדיסה וקת'רין כמובן, שלדעתי תנצח. אני מהמרת שהיה תהיה אחרונת המתמודדות יחד עם כריס ומנדיסה.

keren

New member
עכשיו לדעתי...

דבר ראשון התוכנית הכי טובה השנה,לאף אחד לא הייתה הופעה נוראה.מה שעצבן אותי זה כמות הפרסומות כל כך הרבה פרסומות,בגללם התוכנית הייתה כל כך ארוכה.ועכשיו להופעות: מנדיסה-אוהבת אותה,כל מדהים,בחירת שיר מעולה והיא הייתה אחת הטובות.לא הבנתי למה לעזעזל סמו אותה ראשונה. באקי-הופעה טובה ואני מתה על המבטא הדרומי כל כך שלא אבל יחסית לאחרים הוא לא התבלט כל כך ויש מצב שהוא יעוף. כרים-מעולה.כשאמרו מה הוא הולך לשיר קצת דאגתי כי פחדתי שהשיר לא מתאים לו אבל הוא מאוד שינה אותו.יש מצב שהוא אפילו ינצח. פריס-היא מדהימה.שיר מעולה קול מדהים בצעה את השיר כמו שצריך והוא נראתה נפלא. קת'רין-ההופעה הטובה של הערב.אני מאוד אוהבת את השיר הזה והיא נתנה הופעה מושלמת.גם היא נראתה מעולה והשמלה הייתה מדהימה. טיילור-גם טוב מאוד,פחות משבוע שעבר אבל הוא הגבר המועדף עלי שמה. קווין-שיר מעולה אבל ביצוע סתמי ביותר.ג'סמין בצעה את השיר הרבה יותר טוב.למרות שיש לקווין קול טוב כשהוא מופיע הוא עושה את כל הדברים הלא נכונים. ליסה-היא אחת האהובות עלי ודווקא אהבתי את ההופעה אבל אני דואגת לשלומה. אליוט-מאוד אהבתי קלי-למרות שאין לה קול מי יודע מה(לא להרוג אותי,זאת דעתי) היא נתנה הופעה טובה. אייס-לא אוהבת את הקול שלו והופעה ביינונית.

../images/Emo58.gif אהההההההההה

KEVIN GO HOME! חחחחחחח לא יכולה לסבול את הפוץ הזה... קיוויתי שסיימון ירד עליו אבל זה לא בא
קת'רין הייתה מדהימה כרגיל |סוגד| היא חייבת להיות בפינאלה. כנ"ל לגבי כריס. וטיילור צריך להיות בטופ 3! שלושתם פשוט עושים לי את התוכנית חחח. ומנדיסה הייתה מדהימה אבל בסוף התוכנית כשהראו שוב את כל השירים משום מה שכחתי בכלל שהיא הופיעה... טוב שהם עושים את התזכורת הזאת. השופטים היו ממש מצחיקים היום
שימשיכו ככה.

../images/Emo204.gifמשהו חמוד ששמתי ../images/Emo23.gif אצל

פריס... יש לה סמל משלה
היא שמה את הסיכה הזאת של הכתר על השיער הרבה והיום היא הייתה על השמלה שלה.... מוזר ששמתי לב? חח

LOVEtheMcMAHONS

New member
הופעות השבוע

מנדיזה - מעולה כרגיל באקי - על הפנים. כמה שאני מחבב את הבחור השבוע הוא היה ממש חלש ואני מאמין שהוא יהיה בבוטום 3. פריס - הופעה מצויינת. כריס - אהבתי את ההתחלה השקטה אבל מהרגע שהוא שוב עבר לרוק כסאח איבדתי אותו קת'רין - די משעמם. ווקאלית טוב אבל לא התחברתי. טיילור - אחלה הופעה. משעשע הטיילור הזה ליסה - ווקאלית מצויינת אבל יש בה משהו בעייתי לאהוב. פרצופים שעושים לה לא טוב בזמן שהיא שרה. קווין - חמוד חמוד ובחר שיר טוב. משעמם הוא לא אבל הוא לא האמריקן איידול. אליוט - שיר משעמם. שיתחיל לדאוג כי השירים המשעממים האלה לפעמים קוברים זמרים טובים. קלי - המתמודדת שאני הכי פחות אוהב נתנה את ההופעה הכי טובה השבוע ואני חיב להוריד בפניה את הכובע. היא יודעת לשיר והוכיחה את זה. איפה לעזאזל היא הייתה בשבועיים האחרונים ? אייס - לא מלהיב בכלל. לא מבין מה ההתלהבות מפאלסטו. מעדיף לשמוע חתול נדרס מיילל. מהמר על בוטום 3 : באקי בוודאות נראה לי ליסה גם תהיה שם שוב קווין יהיה שם - אני לא חושב שנראה את אייס שבוע שני ברציפות בבוטום 2 כי המעריצות שלו ידאגו שזה לא יקרה. אם לא קווין אז אולי אליוט.

לדעתי....

אחת מהתוכניות הכי טובות העונה... קודם כל סיימון כזה צפוי בהופעה של באקי ישבתי עם אמא שלי ואמרתי לה אמא הוא הולך להגיד שזה היה קריוקי וככה הוא באמת אמר והצלחתי לנחש כמעט כל מה שהוא אמר חח הוא כזה צפוי או שאני מכירה אותו טוב? חוץ מזה איזה חמודי קונסי עם המשקפיים בקהל! אהבתי את ראיין שהזכיר אותו כל הכבוד ראיין!אמא שלי חושבת שראיין ניסה לחלוב מקלי מידע על אם היא יוצאת עם קונס אבל לא יודעת אם זה באמת ככה טוב והנה דעתי על ההופעות: מנדיסה: לגמרי מנדיווה הייתה מעולה מבחינת קול היא מזכירה לי את א'ריתה פרנקלין וזה טוב אבל היא בחיים לא תנצח היא לא ייצוגית מספיק בשביל איידול באקי-מסכימה עם סיימון הוא היה right on the money ממש קריוקי לשמו באקי פשוט לא משתפר אבל הוא חמוד ואהבל אז הוא ישאר פאריס-חמודה אך מעצבנת הופעה נחמדה אבל לא מדהימה יש חידושים יותר יפים לשיר FEVER... כריס-מעולה מעולה מעולה כרגיל כריס מפתיע ומלהיב אותי משבוע לשבוע ואני מחבבת אותו מיום ליום אני ממש מאמינה שהוא מגיע רחוק גם אם הוא לא ינצח ויש סיכוי טוב אפילו טוב מאוד שכן ינצח ק'תרין-חמודה מאוד אהבתי אותה היא ממש ממי השיר חמוד אבל ממש משעמם הבעיה העיקרית שלי עם ק'תרין זאת הבחירות שירים שלה היא צריכה לבחור שירים שיותר מתאימים לגיל שלה אחרת היא נהפכת למשעממת... טיילור-הבחור מסומם רצח אני לא יודעת אני לא מתחברת אליו מתחילת התחרות אהבתי רק הופעה אחת שלו ומאז לדעתי הוא איבד את זה ההופעה שאהבתי דרך אגב היא שהוא שר LEVON זאת הייתה הופעה מדהימה ואגב בתכנית הזאת כולם היו מדהימים גם ק'תרין ההופעה הכי טובה שלי עם SINCE I FELL FOR YOU ואייס עם FATHER FIGURE ליסה- ליסה מתחילה להדרדר לדעתי היא לא תחזיק הרבה זמן אין לה מספיק אנרגיות ולדעתי היא נראתה כאילו היא הולכת לבכות היום... קווין-אווף הוא מרגיז אותי למה הוא עדיין בתחרות מישהו מתנדב להסביר לי? הוא לא יכול לשיר בלי להיראות מפגר שיכלית ובכלל אין לו קול בקיצור תעיפו את קווין לאלתר אליוט-אליוט יודע לשיר מעולה אבל אין לו את ה IT FACTOR כמו שסיימון אומר לפעמים הוא לא חביב על אנשים הוא לא יחזיק עוד הרבה זמן מעמד ולדעתי אם המפיקים ירצו שוקר בתוצאות מחר הם ישימו אותו בבוטום 3 אפילו במקום קווין קלי- טוב היא חזרה השבוע היא יפה אבל האיפור היה מוגזם העיניים שלה נראו עצומות לגמרי אבל בחירת השיר הייתה טובה והיא הצליחה אבל היו לה הופעות יותר טובות כמו I'M THE ONLY ONE ו HOW FAR בכל זאת הטמטום שלה גובר גוד אני מאוד מקווה שקונס לא יצא איתה... ואייס- הוא אמנם היה יותר טוב משבוע שעבר אבל הוא לא הלהיב אותי כמו שהוא שר את FATHER FIGURE או if youre not the one אפילו יותר טובים אייס לדעתי לא מצליח לשחזר את ההצלחה שלו בשלב הזה אני לא חוזה לו עתיד מזהיר בתכנית... בוטום 3:קווין ליסה באקי אבל אם יהיה שוקרים אז אליוט יהיה במקום אחד מהם.. קיצור אני כבר נורא מחכה למחר אני מחזיקה אצבעות שקונס יבוא גם לתכנית תוצאות!!!

למעלה