וווווואוווו תכנית מדהימה!!!!!!!../images/Emo45.gif
THAT WAS HOT כמו שרנדי אומר. התכנית הכי טובה שהיתה העונה!!!!!!!!! * מנדיסה - האמת כבר שכחתי מה היא שרה ואיך, אבל אני זוכר שאהבתי, רק מפריעות לי הצעקות שהיא עושה... זתומרת היא עושה אותם בצעקקות אמיתיות ולא בשירה חחח. * באקי - יאסססס אחת ההופעות הטובות הערב! פשוט מעולה!!! * פאריס - שנאתי אותה לאורך כל התכנית. עד עכשיו! ביצוע מעולה ומשכנע! * כריס - שיר מדהיםםםם! לא הראה יכולת קולית מרשימה, אבל חיפה על זה בכך שבחר שיר מדהים ועשה אותו מעולה! זה מה שאני אוהב, לפעמים פשוט צריך לבחור את השיר הזה שיעשה לקהל משהו, גם אם הוא לא נותן לך להראות יכולת קולית. * טיילור - בדיוק להפך ממה שאמרתי על כריס. שוב, לקח שיר שלא מראה יכולת קולית אבל לא עשה איתו כלום. לא הבנתי ממה רנדי ופולה התלהבו.. אני ממש מסכים עם סיימון, במקרה הזה. * ליסה - אהבתיייייייי ביותר! לדעתי זאת ההופעה הכי טובה שלה עד עכשיו. לצערי היא עפה מחר. * קווין - פולה אני שונא אותך! איך העזת להגיד שנמשיך לראות אותו עוד הרבה שבועות? הוא כזה גרועעעעע! פשוט ג-ר-ו-ע! מכל הבחינות. * קת'רין - הו קת'רין. תודה רבה לך! בזכותך יש לי פייבוריטית חדשה, ונחשי מי היא? כל הכבוד, את! מדהימה, הופעה קלאסית, קול מהשמים. אין מילים. * קלי - לא יודע היא היתה טובה אבל היא לא עושה לי את זה. היא נראית כמו איזה בובת פלסטיק מטומטמת. אני ממש מתחיל לחשוב שהיא באמת מטומטמת. מה ההתלהבות? יש טובות ממנה, ובהרבה. * אייס - מעולה! יש לו קול ממש טוב, אבל הוא לא בוחר את השירים הנכונים, וזה מעצבן. בכל מקרה, ההופעה היתה מעולה, והוא הוכיח שהבאטם 3 זה לא המקום בשבילו. טוב שלא עשו לו מסע פרסום בגלל שהוא היה בבאטם 3 חחח. ושוב פעם.. שכחתי את אליוט.. חח סתם סתם הוא היה מצוין הערב. בפעם הראשונה שממש אהבתי אותו, והוא גם היה נראה יותר נורמלי משבועות קודמים, אפילו טיילור נראה טוב.. אהבתי את החליפה. אבל קלי נראתה ממש רע.. מה זה כל האיפור הזה והחולצה והחגורה? בכל מקרה, אהבתי איך שהשופטים רבו, זה היה משעשע. ואיך שראיין אמר לסימון שהוא היחיד מבינהם שהיה חי בשנות ה50 חחח זה היה קורע.
הבאטם שלי שלי: טיילור, קווין ו..ממ קלי. צריך לעוף ודחוף - קווין
מה שבטח יהיה: ליסה, באקי ו..קווין/אליוט. האמת שלדעתי גם פאריס ומנדיסה די בסיכון להיות בבאטם 3. תעוף - ליסה