117 פעמים !!!!!!!!!!!!!!!!!!

רגע, התבלבלתי,

הגבתי בטעות להודעה של מתחזה בשם governer משום שחשבתי אותו ל-governor.

Governer

New member
אני דניאל בלס.

או שאולי Governor. Governor הוא מתחזה ומשנה את האות e בשמי Governer לאות o וקורא לעצמו Governor.

Govern'e'r, אתה יוצא שקרן כמו גבי.

אני משתמש רק בשני כינויים באינטרנט: 'mewtwo333' בפורום שלי (האמת האבסולוטית). 'דניאל בלס' בפורום אתיאיזם ודת. אתה לא אמרת לי מי אתה אבל אני כמעט בטוח, זכור ששום שקר לא יוביל אף אדם אל האמת.

לא נראה לי סביר

שGovernor התפתח לGovemor בתהליך אבולוציוני. באבולוציה בדרך כלל מתפתחים בעלי חיים מפותחים מיצורים פרימיטיביים ואילו פה קרה התהליך ההפוך.

Governor הוא אדם בוגר ורציונאלי.

* רק אנשים בוגרים, ידענים ורציונאלים היו תוקפים כל טענה בהודעה חוזרת של "נטען והופרך" ומשחקים משחקי יריבות עם כל Govermor מתחזה העושה את אותו הדבר. האין זה ברור? אתם צריכים להתבייש בעצמכם, לבקר כך את Governor ידידנו, האין אתם מעריכים את מאמציו הרבים (חשבו כמה פעמים נאלץ Governor להעתיק ולהדביק את הקישור ב"הופרך", ולחזור על פעולה זאת כרובוט חסר תקנה מאות פעמים אם לא אלפי פעמים בחייו) הרי להיות Governor זוהי עבודה קשה, ודרושים לה כישורים רבים כמו שפה בוטה ו'תרבותית' (עליו להכיר וללמוד מילים מלוכלכות), כושר הטעיה, זמן פנוי (לפחות 10 שעות ביום, אף בשעות המאוחרות של הלילה), חוסר-הבנה מרצון, עבודה בחינם (הוא אינו מקבל שכר על טרחתו, לא בעולם הזה ולא בעולם הבא...), התעלמות מכל ממצא אפשרי, ילדותיות (זכרו ש-Governor חייב לתת את המילה האחרונה, גם אם היא מועתקת מהודעה קודמת, כך כולם ידעו בבירור שהוא הצודק), ובל נשכח, "חוסר-תקנה" כדי להדפיס את אותה הודעה למעלה מ-50 פעם ביממה. הרי Governor הוא אדם בוגר ועובד! --------------- * זו הייתה ציניות. מנהל פורום האמת האבסולוטית:

Governor

New member
בעז, אמור שאין בכוונתך,

ומעולם לא היה בכוונתך, לעמוד בדבורך, ולהציג המאמר על מובהקות סטטיסטית שהבטחת, וארפה ממך. הרי חלפה למעלה משנה מאז עברת דירה. האם אתה עדיין יושב על מזוודות, וטרם פרקת את מחשבך והפעלתו? ______________________________________________________________ 23012982-0284392570 מצגר_בועז

תגובה שקולה לבני תורה אמיתיים

רבותי, העיסוק הכפייתי כאן הוא כולו שלכם. משום מה אתם נטפלים לבחור שבמקום לזכות אותו ביחס הראוי לו, אתם מתייחסים אליו ביחס בלתי ראוי לחלוטין מבחינת מה שהתורה מחייבת אתכם. רבותי, למדנו שיש מצוה לא לאמר דבר שאינו נשמע. בויכוחים שלכם עם גוברנר אתם מתעלמים ממצוה זו. להווי ידוע לכם שכל מה שתאמרו לו - הוא לא ישמע, ולכן אינכם מצליחים לתת לו את היחס הראוי לו - שהוא התעלמות מוחלטת. אם הנכם עוקבים מספיק זמן אחרי הודעות שקשורות אלי, תוכלו לראות שבאופן עקבי איני מתייחס לדבריו. ולכן התוצאה הישירה מהתעלמות שכזאת יכולה להיות רק אחת, איבוד עשתונות כללי ו"הצפה" סיטונאית של הפורום בהודעות מהודעות שונות... ההשלכות ממילא תהיינה שגם אחרים יתעלמו מדבריו, וכך צריך וראוי לבן תורה אמיתי לנהוג. אם יש הערות לדברים הנ"ל, אשמח לשמוע.

SilentMike

New member
קשה להאמין.

קשה להאמין אך אני מסכים. לא לכל תוכן הדברים אבל למסקנה. אין כל הצדקה למסכת ההטרדות, הריבים הבלתי נגמרים, השימוש בשמות דומים, פתיחת האתרי השטנה והטופיקים (ת'רדים) המיוחדים לעניין משתמש זה או אחר. לא לרמתכם? אל תגיבו
.

מי אתה מייק השתקן ?!?!

ואולי תוכל להסביר לי את העובדות הבאות: בשעה 0:01 מתקבלת אצלי ההודעה הבאה: התקבלה תגובה חדשה להודעתך בנושא 'תגובה שקולה לבני תורה אמיתיים' בפורום של תפוז נושא התגובה: קשה להאמין <http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=29286254&Id=570> מאת: SilentMike לחיצה מיידית על הלינק נותנת לי את ההודעה הבאה: ההודעה לא נמצאה, כנראה עקב מחיקתה מהפורום בחלוף דקה בלבד קיבלתי את ההודעה על תגובה זאת: התקבלה תגובה חדשה להודעתך בנושא 'תגובה שקולה לבני תורה אמיתיים' בפורום של תפוז נושא התגובה: קשה להאמין. <http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=29286330&Id=570> מאת: SilentMike אז אולי תוכל להסביר לי מה הולך כאן ? מי הסיר את הודעתך הראשונה, ולמה ? היות וחלפו להם בסה"כ 79 הודעות מהרגע שהיא הוסרה עד שכתבת אותה מחדש, התעוררו אצלי תהיות שמא אתה קשור איך שהוא להנהלת הפורום... האם יש בכך ממש ? או שאיני מצוי בנבכים הטכניים של תפוז ? בועז

SilentMike

New member
היתה לי תקלה בשליחת ההודעה.

לא יודע שום דבר על הסרה. מנקודת מבטי שלחתי את ההודעה, והעניין לא הסתייע. אין לי כל קשר להנהלת הפורום בפרט או תפוז בכלל. המנוי שלי בתפוז הוא בן ימים ספורים. תקלה בתוכנה היא האשמה היחידה ככל שאני יכול לראות.

חן חן על ההסבר - יש לי עוד שאלה ../images/Emo35.gif

המנוי שלך התחיל לפרסם הודעות בפורום ב23 לחודש ב 22:52 שזה אומר שבדיוק לפני שעה וחצי - "הגעת לעולם". יחד עם זאת הנך "משתלב יפה" מבחינה טכנית, וכבר משתלב בויכוח בצורה מושלמת. כמו גם מכיר את הנפשות הפועלות ומדבר אליהם בסגנון שנראה מוכר מניקים אחרים. כמו גם מפעיל היטב את אופציית הקישור כפי שניתן לראות כאן. בקיצור ולעניין - על מי אתה בא לעבוד ? הנך אותה גברת בשינוי אדרת, היה לך ניק אחר ואתה מעדיף לא לדבר בשמו, מדוע ? מה יש לך להסתיר ?

Chugworth

New member
בפעם האחרונה שבדקתי, זוהי זכותו

להחליף ניק, ולא מוטלת עליו שום מחוייבות להזדהות כבעל ניק קודם שהוחלף אם אין ברצונו לעשות זאת. אתה רשאי כמובן לגשש ולנחש אחר זהותו כאוות נפשך, אבל אין הצדקה להתקפה בוטה כשלך. מה הוא כבר עשה?

לא מדובר כאן על מימוש זכויות

מדובר כאן על הדרך לנהל דו שיח. בדו שיח מקובל להתדיין בצורה אמינה ועקבית. בדו שיח רציני האדם המתדיין מצפה שהאדם שמולו, יהיה יציב ולא "יתאייד" בכל פעם שהדיון מגיע לנקודת הכרעה. החלפת מסיכות ושימוש בניקים שונים, מפחיתה באופן ברור את הרצינות של הצד המתדיין, בעיני המתבונן בדיון, שכן במעשה שכזה יש משום שבירה של העיקרון הנ"ל.

למעלה