117 פעמים !!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo5.gif117 פעמים !!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי שעקב אחר הודעתו האחרונה של intelligence IQ150 הותקף בלא פחות מ-117 "כבר נטען" של ידידנו בריא הנפש GOVERNOR... אני תוהה... אין סעיף בתקנון המערכת שמגביל הטרדות מסוג כזה?... בחייאאאאת..

ספרת?!

שיהיה לך לבריאות. לספור את ההודעות האלו נראה לי אפילו יותר פאתטי מאשר לכתוב אותם. בכל אופן, נראה לי שמרוב להט הספירה החמצת את העובדה שכמחצית מההודעות האלו נכתבו על ידי Govemor (הלו הוא ידידנו עתיר הIQ) ולא על ידי Governor, כך שלא ברור בכלל מי מטריד פה את מי. בכל אופן, מעוד נהנתי מהצורה הגרפית של השרשור, כיצד ה"נטען" וה"כבר נטען" מסתלסלים להם זה בזה באלגנטיות כסליל DNA. זו אמנות ממש!

זהו חוסר-תקנה, Gover/Sapir/אתיאיסט,

נניח שמדובר ב-50 הודעות שבהם Governor כתב: 1) כותרת: נטען, 2) הודעה: הופרך... 3) מילה לקישור: הופרך 4) קישור: קישור כלשהו מהודעה קודמת שכבר נענתה. ונא לחזור על פעולה זו כחמישים פעם ביממה אחת. סלח לי, אך אני חושב שאדם ש'מבלה' כך את שארית יומו (אם לא את מרבית יומו) צריך להיות דפוק חסר-תקנה, אינפנטיל, או כפי ש-Governor נוהג לומר על אחרים "אימבציל חסר-תקנה" (האימרה "כל הפוסל-במומו פוסל" מתרחש כאן כנס גלוי).

Chugworth

New member
ואני לא חושב שגוברנור מגזים בכמות ה

"נטען והופרך" שלו. מה לעשות שכמעט כל הטענות שמופיעות כאן כבר הוצגו, ולרוב גם הופרכו, כאן או במקומות אחרים. גוברנור פשוט בחר בביטוי תמציתי זה כדרך מהירה ויעילה לכוון את הקוראים למקומות השונים. וכאשר שבים אנשים כאן וטוענים את אותה הטענה, אין ברירה אלא לשוב ולשלוח אותם כל פעם מחדש למיקום הרלוונטי כדי שגם אחרים יוכלו לראות ולהתרשם. אם זה באמת מפריע לך, בקש ממנו שיגוון קצת את הנוסח מפעם לפעם. :)

Chugworth, מספיק לראות את ההודעות

מספיק לראות את ההודעות של האתיאיסטים, המנסים להגן על Governor גם היכן שלא ניתן להגן עליו, כדי לראות שאינם מחפשים אמת אלא כבוד מדומה (להרגיש "צודקים"). כך כתב Chugworth: "גוברנור פשוט בחר בביטוי תמציתי זה כדרך מהירה ויעילה לכוון את הקוראים למקומות השונים." * * * איזו התייחסות ואיזו הגנה מדומה היה מקבל Governor אילו היה מעביר מסרים הדוגלים בדעה הבריאתנית? * * * איזו רדיפת אמת, ממש פלא! מנהל פורום האמת האבסולוטית:

s u p e r mind

New member
מדוע אתה מכליל?

וכיצד אתה מסיק מכך שכשאדם תומך באדם אחר הוא רודף בדיות? התפלא... מהשתתפותי בפורומים דתיים/חרדיים נוכחתי לראות כי כאשר משתמש דתי/חרדי אינו מתנהג כראוי, תמיד חבריו (הדוגלים באותה אידיאולוגיה) תמכו בו ולא בי... אז מה? האם הסקתי מכך שהם בהכרח מתחמקים מן ה"אמת"? לא... הרי פגשתי גם יוצאים בשאלה שהגנו על חברי פורום דתיים ~ חוצפנים - והם כן רדפו את ה"אמת". ומה גורם לך לחשוב ש*כל* האתאיסטים מגנים ותומכים בגוברנור, עשית על כך סקר אמין? דרך הסקת מסקנותיך מרמזת מדוע בחרת דווקא את הנתיב הזה בחייך, ומסכמת את הבנתך בעובדת/תיאורית האבולוציה והמפץ הגדול.

Chugworth

New member
אני לא יודע לגבי "האתיאיסטים", אבל

אני אישית שמח לראות, לפתוח ולקרוא לעומק גם ובמיוחד קישורים למידע בריאתני, גם אם הם מנוסחים באותה צורה או אף חוזרים על עצמם עד כדי הצפה. הרי גם אתה מקשר שוב ושוב למאמרים הרלוונטיים בפורום שלך. ההבדל היחיד הוא בצורת הניסוח, ובכך שלגוברנור חשוב כנראה שלא להותיר הודעות בלי תשובה משלו. כששוב ושוב מוצגות טענות שכבר נענו בעבר, מפנים שוב ושוב לאותה תשובה. הרי גם אתה עושה זאת.

SilentMike

New member
טיפוס מסורתי.

אני רואה שאתה ממשיך במסורת הישנה והטובה של השתתפות פעילה בת'רדים של התנפלויות והתקפות אישיות על יריביך.

Pure logic

New member
אל תצפה הלהתייחסות...

הם אף פעם לא מתייחסים לדברים נכונים. אם לא יגיבו לך, קח את זה כמחמאה.

וכל השרשור דמוי ה-DNA הזה נוצר

לבד ללא יד מכוונת בצורה אקראית מה לא?? מה פתאום תשאלו את כל הפרופסורים שבעולם הם יגידו לכם שכן,הם יודעים השם Governor היתפתח ל-Govermor,בטבעיות ובכל הודעה שלו _נוספה_ המילה "כבר" ואחר כך בתהליך אבולוציוני של הפיכת דומם לחי ה-ו' היתפתחה והיתחברה ל-"כבר" ששכפלה את עצמה בעזרת המנגנון המיוחד שהיה בתוכה,והיא היתה מחוברת לרשת האינטרנט העשירה בנתונים,שסיפקה לה אנרגיה אבולוציה לשמה מה?? לא??. תשאלו את המומחים

לא, IQ, הפעם מדובר באימבציל אמיתי.

אני כמעט בטוח ש-Governor הוא בחור צעיר בן עשרים לערך שאחד מבני משפחתו או חבר שלו עוסק מעט במדעים (מכאן הקנאות) ומידי פעם הבחור שלנו הולך לבן משפחתו כדי לבקש מענה לשאלה חדשה שהופיעה בפורום. דבר זה מסביר: 1) דבר זה מסביר מדוע Governor חוזר על הודעותיו גם כאר נענו (משום שאין לו תשובות אחרות עד שיתייעץ עם בן משפחה או חבר ויקבל תשובות). שימו לב שכאשר מופיע מאמר חדש, אזי Governor משאיר קודם כל קישור למאמר שכבר 'כתב' לפני כן (גם אם אינו קשור לנושא הנדון). 2) הדבר מסביר בבהירות כיצד יחזור Governor על הודעתו (נטען והופרך) ועל אותן פעולות בדיוק עשרות פעמים בילדותיות שכזו. 3) הדבר אף מסביר מדוע קרא לעצמו Governor (כמו הילדים הקטנים שקוראים לעצמם 'בוס'). אדם בוגר לא היה מהלל עצמו כך. 4) וזו כנראה אף הסיבה שהוא חושש לדבר עימי טלפונית (משום שהידיעות המופיעות בדבריו לא נכתבו על ידו). 5) הדבר מסביר מדוע הוא מגנה ומגדף כל אדם שאינו מסכים עם דעותיו. 6) אני אף מניח שהבחור מכיר את כל הגינויים וההשמצות הללו ממכריו וחבריו המגנים אותו, שלא להזכיר את בני משפחתו, ומכאן דרך הודעות בפורום הוא מנסה להחזיר לעצמו את כבודו האבוד... * ואם באמת מדובר במובטל בן ארבעים +, אזי הוא צריך להיות אדם מסכן עם בעיות נפשיות המוציא את דחקיו הנפשיים בין כותלי הפורום הזה. מנהל פורום האמת האבסולוטית:

Governor

New member
`לא, IQ, הפעם מדובר באימבציל אמיתי`

כשם שאין מזכירים חבל בבית התלוי, אל לך לאזכר המלה `אימבציל` בהודעותיך `1) דבר זה מסביר מדוע Governor חוזר על הודעותיו גם כאר נענו` מעולם לא הצלחת לערער את הפרכותי לטענותיך `2) הדבר מסביר בבהירות כיצד יחזור Governor על הודעתו` כל אימת שתוצג מחדש טענה שכבר הופרכה - אפנה את הכותב להפרכה `3) הדבר אף מסביר מדוע קרא לעצמו Governor` מילא Governor, שהינו סתם nickname חביב, שאני בעצמי איני לוקחו ברצינות, מה עם הפומפוזיות בשם "האמת האבסולוטית", אשר הראיתי שאינה אלא `אמת אובסוליטית`? מה עם הפומפוזיות בתאר `מנהל הפורום`? לא מנהל, אלא כלב חסר שנים הרובץ על עצם שאינו מסוגל לכרסמה, אולם מבריח בנהימות כל מי שקרב. לא פורום, אלא banner אלקטרוני המפרסם את נפיחותיו `4) וזו כנראה אף הסיבה שהוא חושש לדבר עימי טלפונית` קרא זאת `5) הדבר מסביר מדוע הוא מגנה ומגדף כל אדם שאינו מסכים עם דעותיו` רק לאחר ש- Brainless Daniel מציג בפעם השלישית (לאחר two grace strikes) טענות שכבר הופרכו `6) אני אף מניח שהבחור מכיר את כל הגינויים וההשמצות הללו ממכריו וחבריו...` עשרה קבין של לעג וקלס ירדו לעולם. תשעה נטל דניאל, ואחד כל העולם כולו `* ואם באמת מדובר במובטל בן ארבעים +, אזי הוא צריך להיות אדם מסכן עם בעיות נפשיות` אני מתפתה להאמין, אחרי הכל, בבריאה ובתכליתיות שבה, ואתה ההוכחה. נראה שנבראת לתכלית. לשמש אזהרה לכולנו לחלופין, ומבלי לותר על הראיה לכאורה לתכליתיות שבקיומך - אתה חיב לאנושות משהו פעוט. אחרי 120, עליך לתרום מוחך למדע. משוכנעני שנוירולוגים יגלו ב- cranium שלך משהו מסמר שער. ואקום... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

אני רואה ש-Governor נעלב...

1) אתה חייב להגיב אחרון (גם אם ההודעה מעותקת ונענתה). 2) אתה חייב לענות לכל טיעון בהודעה קצרה של "נטען והופרך" (גם כאשר הקישור מוביל להודעה שנענתה/אינה קשורה לנושא הנדון). 3) אתה מסוגל להעביר שעות בבטלה: הדבקת הודעות נוסח "נטען והופרך". 4) אתה מגנה כל אדם שדעותיו אינן חופפות לשלך (גם כאשר האדם האחר נותן לך כבוד). 5) אתה משמתמש בשם Governor (כמו הילדים הקוראים לעצמם 'בוס'), דבר שהינו ילדותי ביותר. לסיכום: אתה אדם מושחת, ילדותי, כפייתי ולא נורמאלי. אני סובר שאתה בן 20 לערך המדביק הודעות חוזרות ונשנות עד שתקבל מענה מחודש ממכריך. מנהל פורום (ולכן אני נותן מענה לשאלות בפורום שלי) האמת האבסולוטית (אני מוכן להוכיח לכל אחד בפורום שלי מדוע אותה אמת (לא אני עוצמי וכוח ידי) היא זו שכה נכונה ואבסולוטית. קישור לפורום:

s u p e r mind

New member
לדעתי...

יהוה מחמיץ פניו בעת שרואה חסר אינטילגנציה המתיימר לעבדו.

Govemor

New member
חנפן נתעב,אל תפנה אלי אין לי צורך

בליקוקים,חתיכת יצור חסר תועלת

s u p e r mind

New member
גם כן "נברא"...

תגיד לי גאון, כיצד בדיוק אתה נאמן ליהוה אם מה שאתה עושה כעת נקרא *חטא*? קיבלת טופס מיהוה התיר לך לרדת ולהתחזות לגוברנור?

למעלה