`לא, IQ, הפעם מדובר באימבציל אמיתי`
כשם שאין מזכירים חבל בבית התלוי, אל לך לאזכר המלה `אימבציל` בהודעותיך `1) דבר זה מסביר מדוע Governor חוזר על הודעותיו גם כאר נענו` מעולם לא הצלחת לערער את הפרכותי לטענותיך `2) הדבר מסביר בבהירות כיצד יחזור Governor על הודעתו` כל אימת שתוצג מחדש טענה שכבר הופרכה - אפנה את הכותב להפרכה `3) הדבר אף מסביר מדוע קרא לעצמו Governor` מילא Governor, שהינו סתם nickname חביב, שאני בעצמי איני לוקחו ברצינות, מה עם
הפומפוזיות בשם "
האמת האבסולוטית", אשר הראיתי שאינה אלא `
אמת אובסוליטית`? מה עם
הפומפוזיות בתאר `
מנהל הפורום`? לא מנהל, אלא כלב חסר שנים הרובץ על עצם שאינו מסוגל לכרסמה, אולם מבריח בנהימות כל מי שקרב. לא פורום, אלא
banner אלקטרוני המפרסם את נפיחותיו `4) וזו כנראה אף הסיבה שהוא חושש לדבר עימי טלפונית`
קרא זאת `5) הדבר מסביר מדוע הוא מגנה ומגדף כל אדם שאינו מסכים עם דעותיו` רק לאחר ש- Brainless Daniel מציג בפעם השלישית (לאחר two grace strikes) טענות שכבר הופרכו `6) אני אף מניח שהבחור מכיר את כל הגינויים וההשמצות הללו ממכריו וחבריו...` עשרה קבין של לעג וקלס ירדו לעולם. תשעה נטל דניאל, ואחד כל העולם כולו `* ואם באמת מדובר במובטל בן ארבעים +, אזי הוא צריך להיות אדם מסכן עם בעיות נפשיות` אני מתפתה להאמין, אחרי הכל, בבריאה ובתכליתיות שבה, ואתה ההוכחה. נראה שנבראת ל
תכלית. לשמש אזהרה לכולנו לחלופין, ומבלי לותר על הראיה לכאורה לתכליתיות שבקיומך - אתה חיב לאנושות משהו פעוט. אחרי 120, עליך לתרום מוחך למדע. משוכנעני שנוירולוגים יגלו ב- cranium שלך משהו מסמר שער. ואקום... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס