117 פעמים !!!!!!!!!!!!!!!!!!

SilentMike

New member
תחשוב מה שאתה רוצה.

הנה לך הודעתי הראשונה בפורום זה. קצת לפני הזמן שהזכרת. יצא לי לקרוא בפורום זה מפעם לפעם גם לפני שהצטרפתי. בין השאר אני מכיר את סטנלי (אגב, מה נסגר. סטנלי גובנר או לא?), ולדאבוני גם את בלס מאתר הייד פארק. בקשר לעובדה שלמדתי איך לינקים (ראה: הנה לך). ובכן ראיתי שניתן לעשות זאת, הסתקרנתי, והבנתי. הממשק פה די נוח. אם אתה מעוניין כל-כך באדרתי אתה יכול ללכת לך להיידפארק ולמצוא את פועלי תחת אותו הניק שם.

SilentMike

New member
תודה.

בוא נסכים שכל אחד יכתוב לפי ראות עיניו. לא נראה לי סביר שנשכנע איש את רעהו באשר לדרכים בהם יש להידיין. בכל מקרה אין לי תוכניות לכתוב כאן ביותר מניק אחד.

Governor

New member
Boaz Metzger's Hall of Fame Quotes

בעז מצגר ובן זוגו צבי ברזל מגלים את התכונות המופלאות של מים שברכו עליהם הנה "נבואה" חשובה שנתגלתה בדלוגים כבר ב- 15 לנובמבר 2002 למנינם. שימו לבכם לפרשנות המוצעת ע"י בעז: "2. שצד מסוים שאיננו יודעים מיהו, מכיוון שזה יכול להיות הצד העירקי או כל צד אחר בעימות, יוכה על ידי אויבו" ואכן, הנבואה התבררה כנכונה עד התג האחרון!!! בהחלט הסתמן, חרף ערפל הקרב הסמיך, שאחד הצדדים בעמות יוכה ע"י אויבו, ולמרבה התדהמה, כך אכן ארע!!! הידד לקודים... ______________________________________________________________ 23012982-0284392570 מצגר_בועז

למעלה