אותי הוא יחסום ?!
למה שיחסום אותי? אני כ"כ מחבבת אותו. לא הצלחתי עדיין לחקות את מילות החיבה שלו. נווו, כנראה הוא כבר השתכנע שא77 קטן עלי.
הסופרמינד טוען שא77 פושע, ומה לא. איזה שלל מילים. א77 אמור להיות רק אחד מאלה שסוליות נעליהם נטבלים במילות החיבה הניחוחות היוצאים מפרי עטו של סופר מינד הנכבד במאד. הוא טוען שנחסמתי בפורומים. אני משוכנעת שהוא נחסם. אם לא היה נחסם, היה ממשיך ללכלך בפורום לשאול את הרב לדוגמא, במילות של רק מי שאין לו אלוהים מתבטא כך. רק בעבר,
עד שכנראה נחסם הוא היה שם. אני לא איחסם. גם כשסופרמינד יתגלגל בעולם הזה בשלישית בחתולה ג'ינג'ית או שחורה, גם אז אין סיבה שאיחסם. לא אני מתבטאת במילות גנאי ואיומים מאיומים שונים. נכון שהחלטתי לחבקו ולחבבו. אבל זו זכותי הוירטואלית... אני מעולם לא נחסמתי בשום פורום. לכאורה אין טעם שאיחסם. הסיבה היחידה להיחסם היא רק בשביל שהוכחתי שסופר מינד הטוען לחכמה, הרי שלדוגמא האחרונה הוא טען שמאזנים מופיע רק אחת בתנ"ך. וודאי שהוא ייפגע ממני. הרי העזתי להוכיח ולהעתיק מהתנ"ך חמשה מאזניים. ו... נראה לי שדוקא הסופר מינד, הוא שזכה להיחסם בעבר. אם לא היה נחסם, היה ממשיך להכנס לפורום לשאול את הרב, בכל עת שהוא נצרך לנקביו. כמה וכמה הודעות מהודעותיו נמחקו שם. דוקא הערב נתמלאתי שמחה בגלל משהו מסויים בנושא הסופר מינד ונפגעיו. אבל לא עתה עת לאחוז בעט בנושא זה. עוד חזון למועד ולעת.
סופר מינד, אני א ו ה ב ת אותך. ואוכיח לך שאהיה תמיד לצידך, מתוק שלי. איני עובדת בחברא קדישא. אבל הרי אני צעירה ממך בהרבה, אז יש לי סיכוי גדול להיות תתתתתתממממיייידדדד לצידך. עד שתעדן לשונך. עד שתפסיק להאשים וללכלך כל מיני שנואים עליך.