117 פעמים !!!!!!!!!!!!!!!!!!

s u p e r mind

New member
שאל את איזאק...

הזדמן לי לשוחח עמו בפורום "לשאול את הרב" - שם תמצא אותו מדי פעם.

כולם היום מחקים את GoverSatan ?

אני לא חושב שהוא שווה את זה, על אף שגם אני קצת התבדחתי על אימביציליותו (אגב, "אימבציל" זוהי מילה השייכת לו בלבד והוא מוקיר לה אהדה גדולה).

Govemor

New member
איני יודע מי זה איזאק,אבל לא משנה

אמור לי בבקשה האם הצלחת במשמתך,וחסמת את זאת ש"נטפלת" אליך

אותי הוא יחסום ?!

למה שיחסום אותי? אני כ"כ מחבבת אותו. לא הצלחתי עדיין לחקות את מילות החיבה שלו. נווו, כנראה הוא כבר השתכנע שא77 קטן עלי. הסופרמינד טוען שא77 פושע, ומה לא. איזה שלל מילים. א77 אמור להיות רק אחד מאלה שסוליות נעליהם נטבלים במילות החיבה הניחוחות היוצאים מפרי עטו של סופר מינד הנכבד במאד. הוא טוען שנחסמתי בפורומים. אני משוכנעת שהוא נחסם. אם לא היה נחסם, היה ממשיך ללכלך בפורום לשאול את הרב לדוגמא, במילות של רק מי שאין לו אלוהים מתבטא כך. רק בעבר, עד שכנראה נחסם הוא היה שם. אני לא איחסם. גם כשסופרמינד יתגלגל בעולם הזה בשלישית בחתולה ג'ינג'ית או שחורה, גם אז אין סיבה שאיחסם. לא אני מתבטאת במילות גנאי ואיומים מאיומים שונים. נכון שהחלטתי לחבקו ולחבבו. אבל זו זכותי הוירטואלית... אני מעולם לא נחסמתי בשום פורום. לכאורה אין טעם שאיחסם. הסיבה היחידה להיחסם היא רק בשביל שהוכחתי שסופר מינד הטוען לחכמה, הרי שלדוגמא האחרונה הוא טען שמאזנים מופיע רק אחת בתנ"ך. וודאי שהוא ייפגע ממני. הרי העזתי להוכיח ולהעתיק מהתנ"ך חמשה מאזניים. ו... נראה לי שדוקא הסופר מינד, הוא שזכה להיחסם בעבר. אם לא היה נחסם, היה ממשיך להכנס לפורום לשאול את הרב, בכל עת שהוא נצרך לנקביו. כמה וכמה הודעות מהודעותיו נמחקו שם. דוקא הערב נתמלאתי שמחה בגלל משהו מסויים בנושא הסופר מינד ונפגעיו. אבל לא עתה עת לאחוז בעט בנושא זה. עוד חזון למועד ולעת. סופר מינד, אני א ו ה ב ת אותך. ואוכיח לך שאהיה תמיד לצידך, מתוק שלי. איני עובדת בחברא קדישא. אבל הרי אני צעירה ממך בהרבה, אז יש לי סיכוי גדול להיות תתתתתתממממיייידדדד לצידך. עד שתעדן לשונך. עד שתפסיק להאשים וללכלך כל מיני שנואים עליך.

ולמה זה הפסקת לכתוב שם ?<??

הנהלת הפורום ההוא עברה חטא שלא יאה לאדם חרדי לעבור. חטא גמור בשביל החרדי. שהרי נאמר בתורה לא תחסור שור בדישו. למה חסמו שור בדישו...

נטען,

והופרך איפשהו לעיל (לא זוכר איפה אבל לא משנה, תבחרו איזו הודעה אקראית שלי מלמעלה.. שם תמצאו את ההפרכה...).

neko

New member
שוב קרעת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"פשוט אדם שמחפש רק להקניט ולזלזל ונהנה מכך אין מה לבזבז עליו זמן" - כנראה בגלל זה כותב האתר השקיע עשרות עמודי מלל ותמונות. כי לא צריך לבזבז זמן על גוברנור...

Pure logic

New member
אני לא תומך בו....

אבל לקרוא לפורום האמת האבסולוטית זה באמת מטומטם.... אתה לא יכול לדעת מהי האמת כפי שאינך יכול לדעת את התשובה הנכונה לשום דבר. לכל שאלה יש אינסוף תשובות אפשריות אבל רק אחת נכונה. דוגמה: למה לדגים יש סנפירים. תשובות: 1) כי השמיים כחולים. 2) כי אין להם רגליים. 3) כי ככה אלוהים יצר אותם. 4) כי ככה הם התפתחו. 5) סתם כי בא לי. וכו' כיוון שאי אפשר להכיר את כל התשובות האפשריות, אי אפשר לטעון שאתה מכיר את התשובה הנכונה (גם אם הדבר נכון). לכן אינך יכול לטעון שאתה מכיר את "האמת האבסולוטית", אינך יכול לדעת אם יש תשובה טובה יותר משלך.

Governer

New member
אימבציל חסר-תקנה.

בסדר, אז אני בן 20 ויש לי חבר שנותן עבורי מענה לכל שאלותי. אז מה? התמודד עם שאלותי ולא עם טפשותי!

למעלה