סכמ"ש!

ווינגז

New member
היא זרקה את המוצצים? ../images/Emo99.gif

וואו, זרקתי את המוצצים שלי בגיל ממש מאוחר, כל פעם זרקתי לפח ובבוקר הלכתי והוצאתי אותם משם לפני שהורידו אותו למטה. באיזשהו שלב סבא שלי ואני עשינו עסק - הוא יפסיק לעשן ואני אזרוק את המוצץ. אני זרקתי, ועדיין מחכה.
עדן יפיפיה ומתוקה לגמרי, ואפילו לא ביישנית כמו שאמרת!

ToryMaster

New member
מסכמשת כי שיחקתי

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אני אוהבת את כולכם, אבל יום שני, עם עדן. - התעצבנתי בגלל: שההחלטות שצריך לקבל לא תמיד קלות. - התאכזבתי בגלל: אותן החלטות. - בכיתי בגלל: לא בכיתי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: ראשון בערב, אצל מאיה. - פדיחת השבוע: נדמה לי שלא היו. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: האכלתי את יעלי. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: איזה פרומו של הוט. - הספר הכי טוב שקראתי: הטירה הנעה. - הסרט הכי טוב שראיתי: טוויילייט! - הדבר הכי טעים שאכלתי: הפסטה המדהימה שסיו קנתה לי. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "I find it kind of funny, I find it kind of sad, The dreams in which i'm dying are the best i've ever had" - הדובדבן בקצפת היה: המשפחה, יעלי, ובאופן מפתיע גם מיה. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: יעלי המלכה. - רציתי להגיד תודה ל: יעלי המלכה, ומאיה, כי נדיר שאני מרגישה כל כך נוח בבתים של אחרים. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: רופא
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הביצים הירוקות הגרועות. - באיזו רמה אני היום: 42 עדיין. - כמה רמות עליתי: עשרה אחוזים, נחשב? - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Evil Eyes. - מכרתי: כלום. - קניתי: גם כלום. - מצאתי: כל מיני נשקים, אני אוהבת למצוא נשקים ולמכור אותם לNPC. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 43 אמן. - אסיים את הקווסטים: איסטר. - אתחדש ב: כלום. - שונות: חם לי.

ווינגז

New member
לא יאמן, עונה בפעם השלישית.

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: וואו, כל השבוע היה פשוט מעולה, ראשון במפגש ואחרי זה אצל מאיה עם המשפחה (וגם יום שני), יעל כל השבוע, חתונה והשרי שעשה לי נחמד.
- התעצבנתי בגלל: שאיחרתי את האוטובוס בעשר שניות ואת הרכבת בשנייה. אה, אגב, למישהו כבר יצא להיות על הרכבות החדשות והמגניבות, ויכול לאשר לי שלא דמיינתי אותן?
- התאכזבתי בגלל: שלא היה לי אומץ ללכת להגיד שלום עד הסוף. - בכיתי בגלל: נראה לי שהיו לי דמעות בעיניים כשיעל ואני דיברנו על החיות שלי ומה יקרה אם וכשיקרה להן משהו, אני דומעת כמו נקבה, זה לא יאמן. - הדבר שהכי הצחיק אותי: כל השבוע, אבל אין ספק שהערב אצל מאיה מנצח את הכל. אה, וגם כשהייתי לחוצה, והסתרקתי כ"כ הרבה שזה נראה כאילו יש לי פן. - פדיחת השבוע: ליפול בדרך לחבק את יעל, מי ראה את זה?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: פשוט הרגשתי טוב כל השבוע, זה מספיק. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: When I`ll Grow Up - Garbage, מישהו זוכר כמה זה נוסטלגי, או שזו רק אני? - הספר הכי טוב שקראתי: מה לא קראתי השבוע? אין ספק ש"שלושה בסירה אחת (המוער)" מנצח את הכל, שנים לא ישבתי מול ספר וצחקתי כמו שאני צוחקת מולו, מעבר לזה שהוא גם ספר היסטוריה, כיף.
- הסרט הכי טוב שראיתי: סטארדאסט. - הדבר הכי טעים שאכלתי: הפסטה שסיו קנתה בערב, כל האוכל של יעל [וואו, המאק אנד צ'יז והתפו"א
] ומלא שוקולד. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: I rip it all to shreds and let it go, כי הגיע הזמן.
- הדובדבן בקצפת היה: כל השבוע, וגם זה שאמא שלי שידלה אותי להשתכר, משעשע. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה לדורותיה (מאיה, איריס, גלית, סיון והילדים המושלמים) ויעלי, שרק היא יכולה לבלות פה שבוע ושעדיין אהיה נינוחה. - רציתי להגיד תודה ל: ^, וסיון, השיחה בערב רק הזכירה לי שוב כמה את חכמה ומדהימה, רק שתדעי. אה אה, אני לא רוצה לשכוח, מאיה, את נהדרת (לא שציפיתי למשהו אחר אחרי שהכרתי את כל המשפחה.
) - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיעבור מהר, יאללה, מתאים לי להשתחרר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: רק אתמול ממש שיחקתי, אז... - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): דווקא סיימתי את The Wooden Hoe That Snapped, שזה הישג כי ברמה הקודמת עוד לא הצלחתי לפגוע ב-Blin, מה שאומר שאני בדרך הנכונה. - באיזו רמה אני היום: 54 ו-50% נכון לעכשיו. - כמה רמות עליתי: 50% - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Master Chronos, חזרתי לאהובי ליבי. - מכרתי: שטויות לחנות, כרגיל. - קניתי: שיקויים... - מצאתי: שטויות כרגיל. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: אולי 55. - אסיים את הקווסטים: מה שיהיה. מה שלא אסיים, אבל (רק לדוגמא) זה In Search Of The Book Of Ancient.
- אתחדש ב: דברים לרמה 55, אני מניחה. - שונות: דווקא בא לי מייפל! - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: בפעם השלישית, אני שומרת את הסיכום עכשיו. וגם - היה לי שבוע מדהים, אני חושבת שהשבוע הטוב ביותר בשנה האחרונה לפחות. טיזר קטן (תרתי משמע), ברשותכם - זה הזמן להתחנף ליעל המהממת (זו אחת התמונות האהובות עליי, לא אכפת לי שזו לא האהובה עלייך, תשרדי).

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

לא סיפרתי לך, נעם [הראשון] אמר שהתמונות יפות, ושהוא במיוחד אוהב שלשם שינוי אני לא נראית כאילו אני עומדת לצאת מהתמונה ולהכות מישהו

ToryMaster

New member
של מי היד הזאת?!

"כן, חכי רגע, אני בדיוק באמצע הסיבוב, הולכת לצוד לי איזה בן אנוש שמנמן וטעים [איפה ניר כשצריך אותו?] ואז נצטלם".

Don Nirtin

New member
אני כאן../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

ומקריב את עצמי למען תנוח דעתה של גברת יעל (הרעה, כמובן.)

Don Nirtin

New member
תמיד../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

כל זמן שיתחשק לך לנגוס בבשר שמנמן- אני כאן

deisy

New member
../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותה דווקא בתור ערפדית

כיף לשמוע על השבוע שלך

אם סיימת את שלושה בסירה אחת, זה הזמן לקרוא את מלבד הכלב, מאת קוני ויליס. כמו שאפשר להבין מהשם שלו, הוא מחווה ענקית לספר המקורי (שמו המלא הוא שלושה בסירה אחת מלבד הכלב), עם טוויסט. שחרור נעים!

ToryMaster

New member
ואת השלושה בבומל

שמתרחש אחרי שלושה בסירה אחת, אבל עדיין משעשע להחריד.

ווינגז

New member
היה כיף לכתוב את זה ../images/Emo13.gif

לשם שינוי, גם אם היה משהו רע השבוע, אני כמעט ולא זוכרת אותו, ובטח שלא מייחסת לו משמעות, שזה הכי טוב. השחורר עוד חודשיים מהיום, אבל אני מרגישה אותו מגיע. אקרא ברגע שאסיים את הערימה העצומה של הספרים שמחכים לי פה, תודה על ההמלצה.

למעלה