לא יאמן, עונה בפעם השלישית.
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: וואו, כל השבוע היה פשוט מעולה, ראשון במפגש ואחרי זה אצל מאיה עם המשפחה (וגם יום שני), יעל כל השבוע, חתונה והשרי שעשה לי נחמד.
- התעצבנתי בגלל: שאיחרתי את האוטובוס בעשר שניות ואת הרכבת בשנייה. אה, אגב, למישהו כבר יצא להיות על הרכבות החדשות והמגניבות, ויכול לאשר לי שלא דמיינתי אותן?
- התאכזבתי בגלל: שלא היה לי אומץ ללכת להגיד שלום עד הסוף.
- בכיתי בגלל: נראה לי שהיו לי דמעות בעיניים כשיעל ואני דיברנו על החיות שלי ומה יקרה אם וכשיקרה להן משהו, אני דומעת כמו נקבה, זה לא יאמן.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: כל השבוע, אבל אין ספק שהערב אצל מאיה מנצח את הכל. אה, וגם כשהייתי לחוצה, והסתרקתי כ"כ הרבה שזה נראה כאילו יש לי פן.
- פדיחת השבוע: ליפול בדרך לחבק את יעל, מי ראה את זה?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: פשוט הרגשתי טוב כל השבוע, זה מספיק.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: When I`ll Grow Up - Garbage, מישהו זוכר כמה זה נוסטלגי, או שזו רק אני?
- הספר הכי טוב שקראתי: מה לא קראתי השבוע? אין ספק ש"שלושה בסירה אחת (המוער)" מנצח את הכל, שנים לא ישבתי מול ספר וצחקתי כמו שאני צוחקת מולו, מעבר לזה שהוא גם ספר היסטוריה, כיף.
- הסרט הכי טוב שראיתי: סטארדאסט.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: הפסטה שסיו קנתה בערב, כל האוכל של יעל [וואו, המאק אנד צ'יז והתפו"א
] ומלא שוקולד.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: I rip it all to shreds and let it go, כי הגיע הזמן.
- הדובדבן בקצפת היה: כל השבוע, וגם זה שאמא שלי שידלה אותי להשתכר, משעשע.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה לדורותיה (מאיה, איריס, גלית, סיון והילדים המושלמים) ויעלי, שרק היא יכולה לבלות פה שבוע ושעדיין אהיה נינוחה.
- רציתי להגיד תודה ל: ^, וסיון, השיחה בערב רק הזכירה לי שוב כמה את חכמה ומדהימה, רק שתדעי. אה אה, אני לא רוצה לשכוח, מאיה, את נהדרת (לא שציפיתי למשהו אחר אחרי שהכרתי את כל המשפחה.
)
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיעבור מהר, יאללה, מתאים לי להשתחרר. השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: רק אתמול ממש שיחקתי, אז...
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): דווקא סיימתי את The Wooden Hoe That Snapped, שזה הישג כי ברמה הקודמת עוד לא הצלחתי לפגוע ב-Blin, מה שאומר שאני בדרך הנכונה.
- באיזו רמה אני היום: 54 ו-50% נכון לעכשיו.
- כמה רמות עליתי: 50%
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Master Chronos, חזרתי לאהובי ליבי.
- מכרתי: שטויות לחנות, כרגיל.
- קניתי: שיקויים...
- מצאתי: שטויות כרגיל. תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: אולי 55.
- אסיים את הקווסטים: מה שיהיה. מה שלא אסיים, אבל (רק לדוגמא) זה In Search Of The Book Of Ancient.
- אתחדש ב: דברים לרמה 55, אני מניחה.
- שונות: דווקא בא לי מייפל!
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: בפעם השלישית, אני שומרת את הסיכום עכשיו. וגם - היה לי שבוע מדהים, אני חושבת שהשבוע הטוב ביותר בשנה האחרונה לפחות. טיזר קטן (תרתי משמע), ברשותכם - זה הזמן להתחנף ליעל המהממת (זו אחת התמונות האהובות עליי, לא אכפת לי שזו לא האהובה עלייך, תשרדי).