סכמ"ש שחוזר אחרי הרבה זמן בסימן ../images/Emo153.gif
(אוף, אני זוכרת שהייתה תמונה ששמרתי לכאן אבל אני לא זוכרת איזו! אז *שולפת*)
השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: וואללה, לא יודעת, אבל היום היה ממש נחמד so far! נשארתי לבד בבית לאיזה שעתיים ופרסתי את הדוקטור על כל המסך. (נושי, אני כל כך כל כך כל כך אוהבת אותך כרגע! באמת.)
- התעצבנתי בגלל: "בוקר טוב" בשלוש בלילה, ניר שראה את התמונה שלי, ניר, משפחה, מחשב, נדודי שינה, מכתב מעצבן לג'יימי, התנתקויות של המסנג'ר, אנשים בפורום מסוים. זה מה שעולה לי כרגע.
- התאכזבתי בגלל: קשה לומר, אבל אחד הדברים היה התחושה שאחרי המפגש. איבדתי משהו ואני מתאבלת עליו.
- בכיתי בגלל: בכלל. בכלל. לא. אני כל כך פאקינג צריכה ספר מזורגג שיהיה חזק וחודר ויגרום לי לבכות!!! אני קוראת עכשיו בפעם הראשונה מזה ~שבועות~, וזה לא ספר מהסוג שאני מחפשת. אני רוצה את רובין הוב. אני רוצה הרבה רובין הוב. אני רוצה להיכנס עם רובין הוב למיטה (ניר, פשוט תסתום) ולא לצאת משם יומיים!!! ולבכות ולבכות ולבכות!!! ME NEED ספר.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: ראיתי שוב סדרה קצרה ומשעשעת שאני אוהבת, אז אני מניחה שזה. גם במפגש היו קטעים משעשעים.
- פדיחת השבוע: כל המפגש היה סוג של פאדיחה, אני מניחה. לא במובן הקלאסי, אבל אני לא קלאסית כל כך.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הגעתי למפגש. כאילו, אני חושבת. בערך. ויצאתי קצת מהלחץ לזמן מסוים בימים האחרונים.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: עוד בתחילת החודש מדתי כמה שירים חדשים, מהסוג שחוזר על עצמו. חשבתי שהם כבר יצאו לי מהראש אבל היה להם קאמבק השבוע.
- הספר הכי טוב שקראתי: "פרא" של גבי ניצן. ספר מעולה, ממש, אבל לא לו אני עורגת כרגע.
- הסרט הכי טוב שראיתי: נושי, בחייך, הכנסת קטגוריית סדרה היא כל כך דרושה. לא רק מכיווני. רק נסי פעם אחת ותבדקי אם יש היענות, או משהו.
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אוי ואבוי, זה גורם לי לחשוב על. על. הזרוע של התמנון שראיתי. במקרר. יש לי זרוע של תמנון במקרר. ב'מת.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: pass.
- הדובדבן בקצפת היה: המפגש.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אנשים במפגש.
- רציתי להגיד תודה ל: יעל ששיכנעה אותי להגיע, נושי היא יודעת למה.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת. המ. the usual stuff.
השבוע במשחק: kim is back in town! YEAH BABY!
- היום הכי כיפי: עצם זה שיכולתי לשחק במייפל די עשה את זה.
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לעלות לרמה 80 נחשבף נכון? כן. זה היה מתיש וזה היה ארוך, אבל עשיתי את זה ויאי. והמשימה של הדבש, שיום אחד אני עוד אסיים.
- באיזו רמה אני היום: 80~ אוי כמה שזה כיף לכתוב את זה.
- כמה רמות עליתי: אחת מיוחדת במינה.
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הממ, קשה קשה, נהניתי מהרבה מפלצות. אני אלך על הכרונוס שהרגתי למשימה של הטיימר, התגעגעתי.
- מכרתי: זה ממש מוזר, אבל בשבוע האחרון קיבלתי יותר מגילות ממפלצות ממה שקיבלתי אי פעם במייפל. אני מלאה 10%ים, חבל לי לזרוק אותם ואין לי חשק למכור. סיוון~?
- קניתי: נאדה, אבל נראה לי שאחליף כפפות. אני עוד עם האלה לרמה 60, אני חושבת.
- מצאתי: כבר אמרתי שהמון מגילות, וגם כמה בגדים שמכרתי לNPC. עשיתי APQ פעם אחת אבל לא קיבלתי תפוח.
תחזית לשבוע הבא: הו, זה מזכיר לי, נכון שבאחד הימים היה ממש חם? זה היה יכול להיות נחמד (כאילו, גופיות
) אם לא הייתי נשארת כל הלילה בחדר מלא חרקים כי אנשים מסוימים לא מתחשבים וסוגרים חלונות. מה אכפת להם, אם הולכים לישון בקצה השני של הבית.
- אעלה לרמה: אולי 81, אם אני אהנה מהPQ במגטיה, אבל אני בהפסקה מהריצה. משלימה קווסטים ישנים וחדשים ודברים שדחיתי.
- אסיים את הקווסטים: כל מני חדשים במו לונג, וישנים שלא השלמתי עד עכשיו כי לא היה לי כוח להטריח את עצמי לשם. ואת הטיימר, כנראה. בטח עוד.
- אתחדש ב: נראה כבר.
- שונות: אוקיי, אני רוצה לאמץ לי ג'וניור! מי רוצה להצטרף למשפחה ההולכת ומתרחבת? מרמה 60 עד 79, נראה לי. יאללה בואו, אני רוצה נקודות גם!
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: תעשו חיים! יש לנו רק שתי אופציות וזו נראית לי עדיפה כרגע.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
כן, ראיתם? יש מדגישומטיק 2! http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/