מסכמ"שת../images/Emo3.gif
השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: ראשון
התעצבנתי בגלל: ניר
אבל זה בסדר כי סלחתי לו מהר
התאכזבתי בגלל: אנשים מסויימים
בכיתי בגלל: השבוע לא בכיתי
הדבר שהכי הצחיק אותי: היו כל מני דברים, הדבר הטוב שצחקתי הרבה
פדיחת השבוע: אני לא יודעת אם זה נחשב פדיחה, אבל בהחלט הרגשתי לא נעים כשקים התרגזה על התמונה, פשוט באמת לא חשבתי שאני עושה משהו כ"כ לא בסדר כשהסברתי לניר מי בתמונה. אבל טוב, על זה כבר התנצלתי, יותר מזה אין לי מה לעשות.
הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא זוכרת משהו מיוחד, אבל היו לי רגעים טובים
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Kika Edgar - Voy Por Ti
הספר הכי טוב שקראתי: גם השבוע לא קראתי כלום, אבל אם לענות בכללי, הספר הכי טוב שקראתי אי פעם זה בהחלט הטרילוגיה של שר הטבעות
הסרט הכי טוב שראיתי: וואוו,
המירוץ להר המכשפות פשוט סרט מעולההה
הדבר הכי טעים שאכלתי: אמא הכינה עוגת שיפון נמוכה בציפוי קרם ותותיםםם
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: c'est la vie! that's life, and that's how it's gonna be uh, come on now c'est la vie! hold tight, it comes right eventually
הדובדבן בקצפת היה: אותה עוגה של אמא
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כל מי שהיה במפגש
רציתי להגיד תודה ל: טל, יעל (אני מתעקשת שהיא לא רעה
) וניר שפשוט עשו לי טוב אתמול
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אין משהו מיוחד, אסתפק בשבוע שקט מהבחינה האישית, בלי בלאגנים
השבוע במשחק: לא יצא לי לשחק הרבה כי נקסון די הוציאו לי את החשק עם המגנטים המעצבנים האלה
היום הכי כיפי: אני חושבת שרק אתמול שיחקתי
ובהחלט היה מאודדד כיףףף
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): ELPAM MAGNETS
באיזו רמה אני היום: עדיין 50
כמה רמות עליתי: 0
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא היה כזאת, הלכתי להרוג ROMBOT, חשבתי שיהיה מאתגר אבל בסוף סתם היה קל, פשוט ומשעמם
מכרתי: כל מני ציוד ושטויות ל-NPC
קניתי: שיקויי מאנה אלקסיר כחולים, אני חייבת למצוא משהו יותר טוב מזה לקנות
מצאתי: כלום
תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 51
אסיים את הקווסטים: לא יודעת, נראה איפה אהיה...
אתחדש ב: מטה
שונות: נקסון החזירו לי תשובה על התלונה שלי לגבי המגנטים שלא נופלים מהברנרד גריי, והם כתבו לי שיבדקו ושאני מוזמנת לבדוק את הפוסטים שלהם לעידכונים בעניין
יש לי תקווה עכשיוווו
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
c'est la vie זה החיים וזה מה יש וצריך ללמוד לקחת את הטוב ואת הרע ופשוט לא לתת לחיים לדכא אותנו. אולי אני קצת לא ברורה, אבל אני בטוחה שיש כאלה שמבינים מה אני רוצה להגיד