סכמ"ש!

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo2.gif

אני גם די סיימתי, פספסתי הרבה פרקים בדרך, אבל זה בהשלמה~ D: את מודעת לכך שהעונה החמישית בדרך? D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאוקיי..:p

תגיעי לפרק 9 באמתע הלילה- אני רק מצנת שאני תמיד על קו הטלפון למקרה שתפחדי רצח וזה..XD אוך פרק קריפי..>: ואיפה את במסן? אתה לא מחוברת!!!! TALK TO ME! ;-[

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gifפרק 9 זה הmummy? ראיתי הלילה

וואי, כל כך מפחיד! ועוד נכון העלילה נמשכת על שני פרקים ובאמצע הם מקיפים אותם ויש מתח נוראי? אז הייתי צריכה כתוביות לפרק הבא ואז האינטרנט לא עבד! ועד שתיקנתי, ועוד באמצע הייתי צריכה לרסטרט, מה שלקח כמה דקות שמהלכן פסעתי הלוך וחזור וניסיתי לא לדמיין פנים עם מסיכות בחלונות החשוכים. מזמן לא ראיתי משהו כל כך מפחיד. והרעיון העלילתי מאחורי זה, וואו. ו. וסוף הפרק ההוא. עם. עם הריקודים. וג'ק. אני אפסיק עכשיו לדבר.

ווינגז

New member
כמו שאיריס אמרה,

יש דברים שטוב ש"הולכים לאיבוד", וכולנו מאוד שמחנו שבאת. (אין בעד מה, יאללה למפגש הבא.)

Guid

New member
גם אמא שלי המליצה לי עליו,

וגם המפקד שלי, שהוא חילוני גמור...

D amaged R oses

New member
אהמ >_>"

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:אתמול-שלשום D; - התעצבנתי בגלל: אמא שלי >_>" - התאכזבתי בגלל: אמ, לא זוכרת P; - בכיתי בגלל: אטווו.... ד"ר פיל >; - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכרת ;O - פדיחת השבוע: לא יודעת >; - הרגשתי טוב עם עצמי כי: כי...... אני משתדלת
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: משום מה שיר מגריז >_>" אני תוהה איך זה הגיע לשם - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: לאפה! איזה כייף שיצא פסח >; - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: לא עולה לי שום דבר D; - הדובדבן בקצפת היה:אמ, אתמול? D; - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חבר שלי וחברות שלי
;] - רציתי להגיד תודה ל: כנלוש
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: המ... שביתה? לא רוצה בצפר
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי:היום? עליתי רמה XD - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): עשיתי של הבוס החדש של קרנינג - באיזו רמה אני היום:99 - כמה רמות עליתי: 1? - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הבאלרוג של אמוריה?
- מכרתי: תפוחים ושטויות בחנות ולNPC - קניתי: שמלה של רמה 98, רק כי היא פשוט מקסימה!
- מצאתי: שטויות תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:100! - אסיים את הקווסטים: לאמשנה - אתחדש ב: אלמנט וואנד?! - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: Scotty doesnt know

ווינגז

New member
דוקטור פיל... ../images/Emo10.gif

יש לי מזל רע איתו, ולכן יעל אוסרת עליי לצפות בו גם כשממש משעמם לי. איזה שיר מגריז? כמעט שאלתי מאיפה קנית את השמלה (איזו חנות זו רמה 98!) וביקשתי שתעלי תמונה, קצת נדפק לי המוח.

Don Nirtin

New member
מסכמ"ש../images/Emo87.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא היה כזה. - התעצבנתי בגלל: שאני כזה חסר טקט. - התאכזבתי בגלל: שלא הצלחתי להגיע למפגש. - בכיתי בגלל: לא בכיתי. - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכר משהו כזה. - פדיחת השבוע: כרגיל, חוסר הטקט. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: גיליתי כמה אוהבים אותי בפורום הזה. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: ----- - הספר הכי טוב שקראתי: כרגיל, לא קראתי. *אצבע מכוונת לנעמה* - הסרט הכי טוב שראיתי: לא. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מופלטות וקוסקוס #$%#$$%#!%$#
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: -------- - הדובדבן בקצפת היה: העוגיות טחינה והקלפי מייפל. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אותם אנשים. - רציתי להגיד תודה ל: חוסר הטקט שלי שבא לבקר. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שייגמר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אולי היום. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): קווסט הקוף הזומבי, טיימר, כל הבוסים האזוריים, הבוס הסקסי במאגטיה
- באיזו רמה אני היום: 90, עדיין. - כמה רמות עליתי: 0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: FireBrand. - מכרתי: זבל - קניתי: זבל - מצאתי:זבל תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 91. - אסיים את הקווסטים: קוף זומבי באליניה. - אתחדש ב: כלום - שונות: דונ'ט לט מי דאון. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני חסר טקט, אמרנו?

לא נכוןןןןןן../images/Emo11.gif

אני לא מנעתי ממך לקרוא השבוע
אתה זה שלא נתן לי לרוץ לזרועות הנסיך שלי

deisy

New member
אגב, הבנתי שלקוף הזומבי באליניה

יש גליץ... ה NPC שלו לא מופיע.... נקווה שיתוקן פאץ הבא...

deisy

New member
הקוף מופיע ואין בעיה לרצוח אותו

הבעיה היא לסיים את הקווסט... יראל היה שם ב 3 בבוקר, סיים את הקווסט של קרנינג אבל של אליניה אי אפשר היה לסיים כי לא מופיע כלום... יש משהוא שאנחנו מפספסים עם הקווסט הזה?

Don Nirtin

New member
לא הבנת את מה שאני אומר../images/Emo87.gif

מה שמבקשים זה לפגוש את הרוח של פאנזי. מסתבר שזה מפלצת שצריך לחסל אותה והיא מופיעה פעם בשעה. ככה שמעתי.

D amaged R oses

New member
יש באג בקווסט הזה לפי מה שהבנתי

אמור להיות NPC באיזה היידן סטריט בסוף או משהו בסגנון בכ"א הוא לא מופיע היו המון תלונות בפורום של מייפל סטורי באתר של נקסון

הונה. בצירוף בונוס ציטוט החודש! XD

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: ראשון, המפגש D: - התעצבנתי בגלל ילדים בבית ספר. - התאכזבתי בגלל: נופז. - בכיתי בגלל: שישבתי יותר מידי מולה מחשב
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אנה די קרעה אותי במפגש שהיא הצטערה מאוד על המנטוס וקולה שהלכתי לעשות מהם מזרקה
- פדיחת השבוע: מירי כיסחה אותי במלחמת כריות? - הרגשתי טוב עם עצמי כי: עצם זה שבאתי. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: נופ. - הספר הכי טוב שקראתי: לא הספקתי. - הסרט הכי טוב שראיתי: אולי איזה סרט ב יס 5. - הדבר הכי טעים שאכלתי: אוכל של בית, אולי מצה בריי. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: --- - הדובדבן בקצפת היה: המפגש כזה. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ההורים שהסכימו לי ללכת, וחברי הפורום שתרחו להגיע
- רציתי להגיד תודה ל: הורים. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:בלי פדיחות. תודה
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול ולפני יומיים. חזר המייפל, ועליתי רמה. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):בפלורינה שם, הקווסט עם ה130 צבתות, 12 קוקוסים ו12 בננות. - באיזו רמה אני היום: 54 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: שבלולים. זה היה מרענן. - מכרתי: דברים מהlmpq - קניתי: 150 שוקולדים. שיקויים כאלה. - מצאתי: כמה קלפי אלבום, וקצת זבל. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 56 אפילו. - אסיים את הקווסטים: זה בפלורינה. - אתחדש ב: עוד כמה מיליוני מסוס
- שונות: אני שונה. מאוד. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: איזה טוב זה שהמייפל חוזר בסוף? ובונוס: ציטוט חודשי! : חמוס עמוס תרד כבר מהסוס ואם אתה לא יודע להיות נחמד סופך שתישאר תמיד לבד ע"י: icy woman בתאריך 30/03/09 08:36 זה באמת היה חזק XDDD סחטיין!

ווינגז

New member
גם לך אני רוצה להגיד,

אני ממש שמחה שבאת, מקווה שגילית שרובינו לא נושכים.

מסכמ"שת../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: ראשון
התעצבנתי בגלל: ניר
אבל זה בסדר כי סלחתי לו מהר
התאכזבתי בגלל: אנשים מסויימים בכיתי בגלל: השבוע לא בכיתי
הדבר שהכי הצחיק אותי: היו כל מני דברים, הדבר הטוב שצחקתי הרבה
פדיחת השבוע: אני לא יודעת אם זה נחשב פדיחה, אבל בהחלט הרגשתי לא נעים כשקים התרגזה על התמונה, פשוט באמת לא חשבתי שאני עושה משהו כ"כ לא בסדר כשהסברתי לניר מי בתמונה. אבל טוב, על זה כבר התנצלתי, יותר מזה אין לי מה לעשות. הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא זוכרת משהו מיוחד, אבל היו לי רגעים טובים
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Kika Edgar - Voy Por Ti הספר הכי טוב שקראתי: גם השבוע לא קראתי כלום, אבל אם לענות בכללי, הספר הכי טוב שקראתי אי פעם זה בהחלט הטרילוגיה של שר הטבעות
הסרט הכי טוב שראיתי: וואוו, המירוץ להר המכשפות פשוט סרט מעולההה
הדבר הכי טעים שאכלתי: אמא הכינה עוגת שיפון נמוכה בציפוי קרם ותותיםםם
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: c'est la vie! that's life, and that's how it's gonna be uh, come on now c'est la vie! hold tight, it comes right eventually הדובדבן בקצפת היה: אותה עוגה של אמא
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כל מי שהיה במפגש
רציתי להגיד תודה ל: טל, יעל (אני מתעקשת שהיא לא רעה
) וניר שפשוט עשו לי טוב אתמול
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אין משהו מיוחד, אסתפק בשבוע שקט מהבחינה האישית, בלי בלאגנים
השבוע במשחק: לא יצא לי לשחק הרבה כי נקסון די הוציאו לי את החשק עם המגנטים המעצבנים האלה
היום הכי כיפי: אני חושבת שרק אתמול שיחקתי
ובהחלט היה מאודדד כיףףף
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): ELPAM MAGNETS באיזו רמה אני היום: עדיין 50
כמה רמות עליתי: 0
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא היה כזאת, הלכתי להרוג ROMBOT, חשבתי שיהיה מאתגר אבל בסוף סתם היה קל, פשוט ומשעמם
מכרתי: כל מני ציוד ושטויות ל-NPC
קניתי: שיקויי מאנה אלקסיר כחולים, אני חייבת למצוא משהו יותר טוב מזה לקנות
מצאתי: כלום תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 51
אסיים את הקווסטים: לא יודעת, נראה איפה אהיה... אתחדש ב: מטה
שונות: נקסון החזירו לי תשובה על התלונה שלי לגבי המגנטים שלא נופלים מהברנרד גריי, והם כתבו לי שיבדקו ושאני מוזמנת לבדוק את הפוסטים שלהם לעידכונים בעניין
יש לי תקווה עכשיוווו
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
c'est la vie זה החיים וזה מה יש וצריך ללמוד לקחת את הטוב ואת הרע ופשוט לא לתת לחיים לדכא אותנו. אולי אני קצת לא ברורה, אבל אני בטוחה שיש כאלה שמבינים מה אני רוצה להגיד

למעלה