סכמ"ש..D:

deisy

New member
בהצלחה!!!

חלקי לנו גם לינק.... (יש לי אוסף פיות קטן בבית
) ושדוניםשעושים הרבה באלגן

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהמון תודה ..D:

אני אחלק לינקים חינם.. חחחחח גם לי יש אוסף..D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifכי אממ..^^"

לא היה לי את המספר שלך כדי שלשלוח לך סמס ולשאול?X3 אז ביקשתי מאנשים אחרים..X3

סכמ"ש חורפי

אגב אין מסגרת.. מבחינתי זה סכמ"ש לשבוע שעבר
השבוע בחיים:
היום הכי כיפי היה: יום ראשון, שבו בזכות חתונה במקום רחוק טיילנו חצי יום
התעצבנתי בגלל:
התאכזבתי בגלל: המצב
בכיתי בגלל:
הדבר שהכי הצחיק אותי: החתולה שלי
פדיחת השבוע:
הרגשתי טוב עם עצמי כי: שמעתי חדשות מעניינות לגבי מקום עבודה קודם שלי
השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
הספר הכי טוב שקראתי: לא בלי בתי/ בטי מחמודי וויליאם הופר
הסרט הכי טוב שראיתי:
הדבר הכי טעים שאכלתי: תפוזים מעולים מחנות ירקות שמצאנו במקרה
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
הדובדבן בקצפת היה: לא משהו... לא מתה על דובדבנים מסוכרים, וגם לא על קצפת
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:
רציתי להגיד תודה ל:
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק:
היום הכי כיפי: כשהמאסטר של הגילד התחברה לראשונה מאז תחילת המלחמה, ודבר ראשון שאלה אם אני בסדר. קשה לקרוא לזה כיפי.. יותר מחמם את הלב...
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לנסות להשיג מייפל ליטס נחשב קווסט? בכל מקרה, לא הצלחתי, קיבלתי מגילה 10%...
באיזו רמה אני היום: עם הפריסטית טסנו ברמות בדאבל, ועצרנו רק כדי להשיג שלג ומתנות. עכשיו 78
כמה רמות עליתי: 8 עם הפריסטית, עוד פה ושם עם שאר הדמויות
המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: חלזונות
הם הפילו הכי הרבה שלג
מכרתי:
קניתי: אוברול לרמה 78, אחת הפעמים הראשונות שאני קונה ציוד לפריסטית, מיום היווסדה
מצאתי: ים של ציוד לרמה 60 שגורם לנו לחשוב שאנחנו הורגות במקום לא מספיק טוב... תחזית לשבוע הבא:
אעלה לרמה: לפחות 80
אסיים את הקווסטים:
אתחדש ב:
שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: זה פורום נהדר ואני שמחה שהצטרפתי, גם אם אני לא כותבת לעיתים קרובות

ghost ship 6

על הרוחות הגדולות עם העוגן. בלי תוספות הם נותנים 275 נקודות נסיון (exp) לאחד, והם מתים די מהר. מצד אחד בדאבל טסנו שם ברמות, מצד שני הבעיה היתה איך לא להירדם מהשעמום.

yarden41

New member
חזרתי O:

לא היה לי כוח למייפל בימים האחרונים, אבל פתאום התחשק לי כזה P: השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: אהה היום? - התעצבנתי בגלל: אחותי - התאכזבתי בגלל: אחותי - בכיתי בגלל: - - הדבר שהכי הצחיק אותי: - - פדיחת השבוע: נתקעתי בשולחן. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: All time low - Dear maria - הספר הכי טוב שקראתי: - - הסרט הכי טוב שראיתי: גדול מהסרטים? למרות שהוא לא כזה טוב. - הדבר הכי טעים שאכלתי: שניצל
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: - - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - - רציתי להגיד תודה ל: - - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: -מוריד פאטצ'- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: אני אנסה להגיע ל-30 - אסיים את הקווסטים: את כל מה שלא הספקתי - אתחדש ב: לא 'דע - שונות: - - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: P:

למעלה