סכמ"ש..D:

icy woman

New member
עונה

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:יום ראשון- בבית ובמשחק - התעצבנתי בגלל:קהות חושים אצל אנשים - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל:בכי של אמא שאיבדה בן - הדבר שהכי הצחיק אותי:הודעתי לתלמידים שלי באחד הקורסים שהשיעור הבא לא ייתקיים. ואחד הסטודנטים אמר לי:" איריס, אל תעלבי שאנחנו שמחים" - פדיחת השבוע:אשדקלון... - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש:יהיה ט-ו-ב, יהיה טוב, לפעמים אני נשבר - הספר הכי טוב שקראתי:אשה בורחת מבשורה/ דויד גרוסמן - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי:נשנושים.. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:"and i said darling, you were wonderfull tonight " - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:גלית, סיוון, איציק= אתם פשוט נהדרים
- רציתי להגיד תודה ל:הנ"ל שחיממו לי כ"כ את הלב - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יעבור זעם (אפילו שרציתי לכתוב- וגר זאב עם כבש, אבל צריך לקוות למשהו מציאותי.. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: יום ראשון- עבודה רביעית והמסיבה שעשו לי יקיריי - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):השגת הסקילים. כמה טיולים.. מתיש! - באיזו רמה אני היום: 121 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:כל מפלצת- עם הבליזארד - מכרתי: נתתי לסיוון - קניתי: - מצאתי:דרופים שונים, הרבה סקרולים תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:122? - אסיים את הקווסטים:השגת סקיל ה ifrit - אתחדש ב:מזמן לא התחדשתי, אבל אני במקום טוב
- שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:כשיש חברים, האדם עשיר!

Hasselblad

New member
סכמ"ש שלי...

היום הכי כיפי היה:רביעי - הלכנו אני והבן זוג להופעה של שלום חנוך - התעצבנתי בגלל: לימודים - התאכזבתי בגלל:לימודים - בכיתי בגלל: ששלום שר את השיר "מאיה" ושחבר שלי קיבל אתמול בעשר וחצי בלילה צו שמונה... - הדבר שהכי הצחיק אותי: החתול רק בהסטריה אחרי הליזר - פדיחת השבוע: לא זוכרת משהו כזה.. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: .... - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "מאיה" כבר הזכרתי את שלום? - הספר הכי טוב שקראתי: ספרי לימודים בעעעע - הסרט הכי טוב שראיתי:לא ראיתי - הדבר הכי טעים שאכלתי: ואוו יש פה תחרות ממש קשה בין הדגים של בעלה של גלית לבין הכרוב הממולא של איריס.. אה וגם המוסקה של הבעל של גלית בתחרות... בקיצור אכלתי הרבה אוכל טעים השבוע - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "שוב ושוב אני בורח... שוב ושוב אני נמלט... מתפורר מהלחץ ונשבר מהלחץ מת לצאת מהלחץ לצאת מכאן" (מתוך לצאת מהלחץ של שלום חנוך - הדובדבן בקצפת היה: ההופעה של שלום - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: משפחה וחברים - רציתי להגיד תודה ל:משפחה... - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהבן זוג יסיים ממש מהר את המילואים השבוע במשחק: בקושי היה לי זמן וכח... - היום הכי כיפי: כשאיריס עלתה סוף סוף ל 120.. ואז ל 121 ואז ל.. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום:103 - כמה רמות עליתי:0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: ביג פוט!!!!!!!!!! לא לבד.. אבל לא מתתי אפילו פעם אחת ויצא לי איזה 10% ממנו! - מכרתי: מלא דברים - קניתי: נראה לי השבוע לא עשיתי קניות - מצאתי:.. בשביל זה יש את איריס... תחזית לשבוע הבא: קלוש... צפוי לי שבוע דיי עמוס - אעלה לרמה: כנ"ל - אסיים את הקווסטים:כנ"ל - אתחדש ב: כנ"ל - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:

deisy

New member
עוד שבוע עבר....

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שישי ארוחת ערב עם סיון ובן זוגה! - התעצבנתי בגלל: הכלבה האהבלה שלי
- התאכזבתי בגלל: שבן זוגה של סיון קיבל צו 8
- בכיתי בגלל: געגועים לאחותי הגדולה
- הדבר שהכי הצחיק אותי: שאחרי שסיפרתי לבת הקטנה שלי שהכלבה אכלה את האוכל של הדגים היא שאלה אותי: "אמא, עכשיו פיץ תהפוך לדג?
"
- פדיחת השבוע: לא חושבת שהיתה לי השבוע
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: בעלי אוהב אותי
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "מאיה" של שלום חנוך (כן סיו, הדבקת אותי
) - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: המוסקה של בעלי! - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: ה 120 של איריס!!! - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה והחברים
- רציתי להגיד תודה ל: איציק
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שיחזור השקט לארצנו
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום בו איריס עלתה ל 120
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): להרוג את הפטריה הכחולה, היא פשוט מסרבת לבוא כבר שבועיים!
- באיזו רמה אני היום: 111 - איזה מספר יפה! נכון? - כמה רמות עליתי: 1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: שאלה טובה... לא היתה כזו! - מכרתי: הבאתי למאיה למכור - קניתי: שיקויים מן הסתם - מצאתי: כל מיני כבר לא זוכרת
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 112.... - אסיים את הקווסטים: הפטריה הכחולה?
- אתחדש ב: סיו, נו הפעם אני אשאיר את זה ריק
- שונות: איריס, את מוכנה להתחיל להודיע כל פעם שאת עולה רמה? אחרת אני מתחילה להעלב על אמת!
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: תמימות של ילדים זה דבר הכי טהור בעולם!

ReallyWrong

New member
נמ

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: ראשון - התעצבנתי בגלל: לא זוכרת - התאכזבתי בגלל: התבטל משהו שממש ממש ציפיתי לו בגלל ההתרעות /: - בכיתי בגלל: געגועים וזה.. - הדבר שהכי הצחיק אותי: יש הרבה יותר מדי חח - פדיחת השבוע: אמרתי למורה ליידיש "מגריסן קישקעלך!" ~קוברת את עצמי~ - הרגשתי טוב עם עצמי כי: דברים שכמה אנשים אמרו לי, ודברים שכמה אנשים עשו
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Supermassive Black Hole, למרות שזה מעצבן כי כל פעם שאני שומעת אותו בא לי לראות את הסצינת בייסבול מדמדומים
- הספר הכי טוב שקראתי: התחלתי את 'בעיה קטנה' של מארק האדון, בינתיים לא מלהיב אותי וטבעתי באנשים שרק אתמול בלילה הצלחתי קצת לחבר ביניהם..
- הסרט הכי טוב שראיתי: ראיתי רק את 'סיפורים לפני השינה' אז.. - הדבר הכי טעים שאכלתי: פופקורןןןןן. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: I thought I was a fool for no one, but ohh baby I'm a fool for you - הדובדבן בקצפת היה: - - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: שתי חברות מהכיתה שאני באמת ובתמים חולה עליהן. - רציתי להגיד תודה ל: רותם סתם כי את מותק כזה.. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: היום זה טכנית "השבוע הבא", ואני הולכת עוד מעט לרופא שיניים אז.. בואו נגיד שאני נורא רוצה להפטר מהגשר הזה כבר
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא היה כיף. לאגים לאגים לאגים לאגים לאגים לאגים לאגים..להמשיך? - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): מי יכול לעשות קווסטים בכלל.. - באיזו רמה אני היום: 49 - כמה רמות עליתי: 0. ומתתי כ"כ הרבה ש.. כן. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: הרגתי קצת פלאטון כרונוס, אבל כל פעם הם הרגו אותי חזרה. אז וויתרתי. - מכרתי: כלום - קניתי: כלום - מצאתי: כלום! תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 50? ~חוששת~ אבל בעיקר דמויות נקס.. - אסיים את הקווסטים: בלי קווסטים! לא רוצה קווסטים! - אתחדש ב: גאץ'?
- שונות: בא לי גאץ' ומסוס ושרביט טוב. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ...

D amaged R oses

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo28.gif../images/Emo187.gif../images/Emo183.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: שישי
- התעצבנתי בגלל: לא זוכרת
- התאכזבתי בגלל: לא משנה
- בכיתי בגלל: לא זוכרת O:
- הדבר שהכי הצחיק אותי: חבר שלי
- פדיחת השבוע: לא זוכרת O:
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני מכירה אנשים מדהימים
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: sabes
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט הכי טוב שראיתי:
- הדבר הכי טעים שאכלתי: שניצל
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ay mi vida no te vayas
- הדובדבן בקצפת היה: החופש הזה
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: כזה, בר, החבר, נעה
- רציתי להגיד תודה ל: אלה מלמעלה
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: עוד חופש?
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי:אהה, כל יום! במיוחד היום שבו נעה תביא לי את הסטילי שלי. אהמ. נעה. אהמ
אה וקיבלתי שיער ממש מהמם לסינית החדשה שלי! בניסיון ראשון! אז נשארו לי 4 כרטיסים שכנראה ילכו לבראולרית שאני מאוד מתפתה לפתוח אבל מנסה לזכור שיש לי גם קוסמת קרח ברק, קלריקית, לוחמת HP ועכשיו סינית
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): ...
- באיזו רמה אני היום: אהמ, פרשתי מהקוסמת בערך לזמן בלתי מוגבל, ואני עובדת על סינית O: רמה 33 כבר :] תכף 34
- כמה רמות עליתי: 33
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: תמנונים בקרנינג, חרשתי על המקום הזה! וזה היה פשוט מעולה ואיאקספי כלכך טוב
- מכרתי: סתם לNPC
- קניתי: המון שיקויי אמפי! אמאלה, היא משתמשת ביותר מהקוסמת שלי
- מצאתי: סתם דברים מעאפנים
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: אמן שלפחות רמה 40 בסינית ואולי לעגל ל80 בקוסמת
- אסיים את הקווסטים:לא משנה
- אתחדש ב: כסף! הרבה ממנו
וכפפות לסינית החדשה
- שונות: אין
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אתם מקסימים ואני אוהבת את כווווווווולם
ואני אוהבת את האייקונים של תפוז

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo185.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה:לא זוכר משהו מיוחד..
- התעצבנתי בגלל:אחותי, קרציה לא נרמלית וחופרת..
- התאכזבתי בגלל: שאני צריך לקחת שעורים פרטיים במטמתיקה, בגלל המורה ה@#$^@# הזאת..
- בכיתי בגלל:
- הדבר שהכי הצחיק אותי:
- פדיחת השבוע: לא הייתה..[הגיוני?
]
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: אני מתקדם אחלה בקטע של הנובים עם הקאש
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Right now- Akon ו Womenaizer של בריטני
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט הכי טוב שראיתי: ביוולף, דם, מפלות, לוחמה, מה עוד צריך?!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: אוראו עם חלב..
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:...
- הדובדבן בקצפת היה: היה אוריאו בחלב.. עוד לא הגעתי לרמה של דובדן בקצפת
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אנה איריס גלית
- רציתי להגיד תודה ל:כנ"ל + החיילים שנלחמים בשבילנו בעזה.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהמלחה תגמר, שאנחנו ננצח ושיהיה שלום עולמי F3
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: בטח כל יום שעליתי בו רמה, או העלתי נוב לרמה 20..
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): NOOBS...
- באיזו רמה אני היום: 109
- כמה רמות עליתי: לול איזה 58 רמות
- 2 נובים וחצי, ועוד 2 רמות על המיין..
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:... כלום..
- מכרתי: סקיל ששווה רק 100 מיל אהמ
- קניתי: nothing
- מצאתי: כפפה לקוסם..
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: 110
ועוד את כל הנובים
- אסיים את הקווסטים: נובים..
- אתחדש ב: קאש
- שונות:
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: יש לנו סדנה חופרת אחושילינג O_O אני מתאבד, נתנו לנו בתור שעורי בית לעשות רשימה של קללות שאנחנו מכירים... מערכת החינוך של היום.. F3
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Hasselblad

New member
דבר איתי כשאני עצבנית

אני אסגור לך את הפינה של השעורי בית

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif היום היה לנו שיעור באמון.

נתנו לי איזה פוסטמה אחת, הייתי צריך לסמוך עלייה ושהיא תדריך אותי איך ללכת שאני עם עניים קשורות ברחביי הביצפר. בקיצור, בגללה האהבלה הזאת נכנסתי בעמוד, בקיר, בעץ וזאת הייתה פאדיחה לאללה >.> וזה כמובן אותו שיעור שהזכרתי מקודם עם הקללות. אה עוד משהו, היום שמעתי את המילה "זונה" ו"כוסמאשלך" יותר מידי פעמים O_O מעוד מהמדריכים, זה היה הזוי לגמריי. העמידו איזה ילדה שהיא נעלבת נורא שמקלללים את אמא שלה, אז המדריכות העמידו אותה והתחילו במשך חצי שעה להגיד לה "אמא שלך זונה" "כוסאמאמאמא שלך!" אח"כ העמידו אותנו בשורות, והילדה עברה ביננו וכל אחד היה צריך להגיד לה את המילים ההם.. בקיצור, אני לא יודע אם זה עזר לאותה ילדה או שזה רק חיזק לה את המילה O_O...

deisy

New member
../images/Emo12.gif

אני במקומה הייתי מכינסה לכל אחד מכם איזה פליק .. מה הרעיון ההזוי הזה? הם מסבירים לכם בשביל מה זה טוב? כאילו שתתלהבו לקלל ואז יעבור לכם? מה הקטע? מערכת חינוך אמרת?

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

(תסלח לי. זה היה מצחיק. תודה איציקוש
) ושוב-
. טוב שלא חינוך וזהו >.<"

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש בסימן../images/Emo186.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: הממממממ...ראשון
- התעצבנתי בגלל: אחי הקטן - התאכזבתי בגלל: ההורים - בכיתי בגלל: שניהם. - הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכרת..XD - פדיחת השבוע: ששלחתי הודעה למיהו במסןואזגיליתי שזה חלון לא נכון, ובתור הודעה שהוצאה מהקשרה זה שנשמע ~כל כך~ רע!!! - הרגשתי טוב עם עצמי כי: החמיאו לי..D: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: calledonia - הספר הכי טוב שקראתי: לאקראתי, או לפחות לא סיימתי..:X - הסרט הכי טוב שראיתי: כנ"ל..@.@" - הדבר הכי טעים שאכלתי: שוקולד..*_* - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ...נמ..:X - הדובדבן בקצפת היה:היו הרבהה..D: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חלום,אריה,שירלי ועידן=] - רציתי להגיד תודה ל: כל אלה מלמעלה..
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שתפוז יענו על בקשת הניהול שלי בחיוב ארר..>: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא היהX: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - - באיזו רמה אני היום: 75 - כמה רמות עליתי: 0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: מפלצת הגרבב!!!! - מכרתי:- - קניתי:- - מצאתי:- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: אולי לא חושבת אבל אולי ישמצבל76
- אסיים את הקווסטים: - - אתחדש ב: אממ עיצוב חדש..D: - שונות: - - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: נוביםזה עם מעצבן..:Xבמיוחד כשאין להם מושג מה הם עושים..W.W

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifבתקווה..3=

את פיות שדונים וכל השאר..:) נמנמנמ...XD

icy woman

New member
אוווווווו

אני אוהבת פיות ושדונים
שיהיה לך בהצלחה. בכל מקרה, יש לי בבית שני שדונים שמזכירים אותך לפחות פעם בשבוע

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifגם אני אוהבת..P: