סכמ"ש..D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifסכמ"ש..D:

הייתי בטוחה ששישי היום!!!
זה מה שקורה כשאין מסגרת..<<"
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

Don Nirtin

New member
רוצה שאזכיר לך?../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

ואענה על זה כשיהיה מה לענות. בינתיים- היה חרא שבוע. תודה.

לבנדר א

New member
סכמ"ש בסימן ../images/Emo82.gif כמחווה להאוס

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: הימים בתחילת השבוע, כשראיתי האוס. אני מתגעגעת לזה. הסדרה הזאת היא... משהו מיוחד.
- התעצבנתי בגלל: זה שהתעוררתי יום אחד בשעה ממש מאוחרת בשבילי, והמשפחה- ביחד וכל אחד לחוד.
- התאכזבתי בגלל: ספר שקראתי פעם איבד חלק מהקסם שלו בקריאה האחרונה. הוא עדיין מקסים לדעתי, אבל עכשיו אני סוגשל... רואה מאחוריו.
- בכיתי בגלל: בסילבסטר, כשהייתי לבד והרגשתי לבד עוד יותר. מאוד.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: האוס. במיוחד ווילסון והאוס. האינטראקציה ביניהם! והשיחות! זרג, אני כל כך אתגעגע לזה. נואשות.
- פדיחת השבוע: לפספס בעיטה. מי לעזאזל מפספס בעיטה על מטרה ששוכבת ללא תנועה?
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: השיער שלי מסתרק לאחור! סוף סוף! בעצם, רובו מסתרק לאחור, מה שלמעלה פשוט... מזדקר? enough for me.
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: יופי, בכל פעם שאני קוראת את השאלה זה מפעיל לי מתג נסתר בראש ואני מיד מתחילה לשמוע את "נה נה, נה נה נה נה, נה נה נה נה, נה נה נהההה~"! הכול בגללכם.
- הספר הכי טוב שקראתי: הארי פוטר. אני מחשיבה את זה אפילו שלא ממש קראתי, רק כמה דפים ראשונים ולא הצלחתי להתרכז בכלל כי המוח שלי נע בין "זה נגמר. זה נגמר. זה נגמר." לבין העלאת זיכרונות, שבתורם הובילו ל"זה נגמר. זה נגמר." שבתורם הובילו להעלאת זיכרונות. גלגל הקסמים, תרתי משמע.
- הסרט הכי טוב שראיתי: למה לזרות מלח על הפצעים?
- הדבר הכי טעים שאכלתי: שום דבר ראוי לציון, אני מניחה.
- משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: ---
- הדובדבן בקצפת היה: אין.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: השבוע שלי בכלל לא עשוי.
- רציתי להגיד תודה ל: איציק שהודיע לי על הפתיחה המחודשת של אירוע הנובים.
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שעוד פרקים של האוס ייפלו עלי מהשמים! אם להיות מציאותיים (פוי), אז אני מקווה לנסיעה מסוימת ושתהיה ארוכה.
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: ---
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): שכחתי לגמרי מהכיסא מהשלג. ומעוד קווסטים של החג. ועכשיו אני לא יכולה לעשות אותם. אוף.
- באיזו רמה אני היום: 79.
- כמה רמות עליתי: מה זה עגול, דק ועם חור גדול באמצע?
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אפשר לחשוב כמה הרגתי, רק איזו שעה בספינת הרוחות.
- מכרתי: את הבקבוקים שלהם לNPC.
- קניתי: ביפ.
- מצאתי: ביפ.
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: היהי.
- אסיים את הקווסטים: מי יודע.
- אתחדש ב: כנ"ל.
- שונות: אני הולכת להעלות נובים ביג טיים! הישמרו לכם, שחקנים אחרים, לא להחנק מהאבק שאני אשאיר אחרי במייפל איילנד.
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: מכירים סדרה איכותית? share.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

P o o f i

New member
סדרה איכותית! סקינס ../images/Emo99.gif

העשב של השכן, האנטומייה של גריי (למרות שראיתי רק כמה פרקים, זה חביב למדי
).. בקושי יוצא לי לראות טלוויזיה בזמן האחרון.

לבנדר א

New member
ניסיתי את האנטומיה

הפסקתי לפני הסוף של הפרק הראשון, לא ממש עשה לי את זה.

Don Nirtin

New member
קים../images/Emo87.gif

תני לזה צ'אנס. לפחות את העונה הראשונה. (שהיא 9 פרקים בול.) ואני יודע זה סבל לראות את מרדית' גריי בתפקיד הראשי. אבל קתרין היגל (איסבל)...
.

לבנדר א

New member
אני כמעט בסיום את העונה הראשונה

בעיקר כדי להעביר את הזמן, זה לא מדליק אותי כל כך.

סדרות מצויירות (למבוגרים) הולך?

נסי את איש משפחה -Family Guy. בעיקר אם ראית כבר הרבה טלביזיה וסרטים אמריקאים. כמעט כל תמונה בסדרה היא מחווה קורעת מצחוק לתרבות הפופולרית בארה"ב (שזה עיקר מה שיש לנו בטלביזיה ובקולנוע) הערה: אני כותבת טלביזיה עם ב'. זה מה יש.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifאוי איש משפחה זה טוב!! ../images/Emo6.gif

מצחיק לאללה

spongbob

New member
../images/Emo110.gif כן XD

הורג אותי גם ההתבטאות של סטואי
"ארורה תהיה אמא! 9 חודשים נאבקתי בבטנך המקוללת!"

למעלה