שדח"ם?

o0Invisible0o

New member
היא מאוד יפה!../images/Emo9.gif

אני מסכימה עם התגובה מעליי. וגם ממליצה להוריד קווי מתאר בחצאית.
ולשנות את הקפלים במגפיים או להוריד אותם. אם תחליטי לשנות אז הכוונה שלי היא שתשני לכאלה קווים אלכסונים חדים.
הבנת? השיער סימטרי מדי.><
והשרשרת לא בולטת- הצבע שלה נבלע על רקע צבע הגוף..תנסי לשנות לצבע אחד שיבלוט..ותליון מאוד יוסיף.^^ סה"כ היא ממש מקסימה ותמיד יש מקום לשיפורים.
אשמח לראות תיקון.

Stinki Winki

New member
נראה לי שאת טיפשה.../images/Emo11.gif

כי זה פשוט יפהההההההההההההההה
מחכה לשיער[:

o0Invisible0o

New member
יואו היא ממש יפה.../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת את השרשרת..והחולצה! פשוט מקסימות.^^ בקשר לשיער- אני אוהבת את ההצללה של הפוני. ובכלל..הוא יפה. רק לדעתי להוריד קצת שוונצים בעורף מאוד יוסיף..כי ככה השיער די דליל ועם השוונצים זה קצת מטשטש את התסרוקת.
הבנת? [למרות הניסוח העילג..><
] הנעליים ממש חמודות. הצבעים לא ממש קשורים לי..אבל זה כיף כשמתפרעים עם הצבעים.
ההצללה ממש חמודה..רק אם תבהירי טיפה את הגוון שלפני האחרון בפלטה האדומה. ואממ..תוסיפי גוון כהה קצת לרצועה של הנעל זה ישפר את הצללת הנעליים.^^ הקשר לג'ינס- הוא מאוד חמוד בצורתו..ואהבתי את זה שהוא מפוספס. אבל..יש לי בעיה עם ההצללה שלו. אני פשוט לא מבינה מה הולך שם. כשאני מסתכלת מקרוב אני אבודה לחלוטין, כשאני מסתכלת רגיל אני פשוט רואה משני הצדדים קפלים גדולים אלכסונים זהים. בקיצור אני אשמח אם תנסי לשנות את המכנסיים, להשקיע קצת יותר במיקום הקפלים. סה"כ הדולי ממש חמודה. התיקונים הם מזעריים..ואממ.זהו.:X ותפסיקי לרדת על היצירות שלך כבר..ושלא תעזי להפסיק לעשות דוליז!

אנבלייי

New member
וואי ../images/Emo12.gif

עשיתי אתזה כרגע ב..אהה.. דקה
צ'רי אין דה סנואו. ו..אהה.. זה רק שיער

o0Invisible0o

New member
אממ..הוא מאוד יפה..../images/Emo9.gif

אבל לדעתי יש בעיה קלה של פרופורציה. התנוחה שבחרת היא די מסובכת..ולכן צפוי שתהיה בעיה.
לדעתי את צריכה להגביה ולהגדיל קצת את הכתף הקידמית, להקטין את החזה..אממ..הרבה!
לעבות את הצוואר ולהגדיל את הראש.
אה, בנוסך אני ממליצה לך לדקק את ההאצבעות ולעשות את המותן קצת פחות חדה פנימה כזה..
אני אשתדל לצרף קובץ עם ניסיון תיקון קל של קווי המתאר.
בנוגע להצללה אל תשאלי אותי.>< אני נאבקת על הצללה נכונה בבייס שאני עובדת עליו עכשיו.

למעלה