המפלוץ קריימר
New member
וואו../images/Emo99.gif
היא מקסימה^^ יש לי כמה הערות>< על הדולי עצמה - השיער מקסים^^ אני מתה על ההצללה שלך בשחור^^ בצד שמאל השיער כאילו "נכנס פנימה". זה הגיוני אבל אני חושבת שיהיה יפה יותר אם הוא יהיה ישר לגמרי או שהוא יתפזר, כאילו יש מעט רוח.. אני אוהבת את השוונצים^^ העיצוב של בגד הים מדהים^^ והוא מוצלל מצויין
גם הפלטות מעולות^^ רק לא ברור לי מה יש לה ביד
זה חול? את יכולה לצייר ארמול מחול עם דליים, כפות וכו' ולתקוע מעליו, כמו דגל, את מוט שיש עליו את הסמל שיש לה בקעקוע (הוא מסמל נקבה, נכון?><) בקשר לשלישיה של הדוליז, אני חושבת שרצוי שיהיה קשר ביניהן, נניח בצבעים.. בדולי עם השמלה השתמשת בורוד וגם פה, אבל התכלת קצת מוזר לי עם הסגנון שלהן, שהוא די גותי. כאן, בתור בגד ים התכלת משתלב ומתאים, אבל קשה לי לדמיין דולי יומיומית בסגנון כזה, שמשלבת גם תכלת וגם ורוד>< אם יש לך רעיון אחרי או שזה לא הכיוון או משהו, אני סותמת ותתעלמי, טוב?^^
היא מקסימה^^ יש לי כמה הערות>< על הדולי עצמה - השיער מקסים^^ אני מתה על ההצללה שלך בשחור^^ בצד שמאל השיער כאילו "נכנס פנימה". זה הגיוני אבל אני חושבת שיהיה יפה יותר אם הוא יהיה ישר לגמרי או שהוא יתפזר, כאילו יש מעט רוח.. אני אוהבת את השוונצים^^ העיצוב של בגד הים מדהים^^ והוא מוצלל מצויין