שדח"ם?

וואו../images/Emo99.gif

היא מקסימה^^ יש לי כמה הערות>< על הדולי עצמה - השיער מקסים^^ אני מתה על ההצללה שלך בשחור^^ בצד שמאל השיער כאילו "נכנס פנימה". זה הגיוני אבל אני חושבת שיהיה יפה יותר אם הוא יהיה ישר לגמרי או שהוא יתפזר, כאילו יש מעט רוח.. אני אוהבת את השוונצים^^ העיצוב של בגד הים מדהים^^ והוא מוצלל מצויין
גם הפלטות מעולות^^ רק לא ברור לי מה יש לה ביד
זה חול? את יכולה לצייר ארמול מחול עם דליים, כפות וכו' ולתקוע מעליו, כמו דגל, את מוט שיש עליו את הסמל שיש לה בקעקוע (הוא מסמל נקבה, נכון?><) בקשר לשלישיה של הדוליז, אני חושבת שרצוי שיהיה קשר ביניהן, נניח בצבעים.. בדולי עם השמלה השתמשת בורוד וגם פה, אבל התכלת קצת מוזר לי עם הסגנון שלהן, שהוא די גותי. כאן, בתור בגד ים התכלת משתלב ומתאים, אבל קשה לי לדמיין דולי יומיומית בסגנון כזה, שמשלבת גם תכלת וגם ורוד>< אם יש לך רעיון אחרי או שזה לא הכיוון או משהו, אני סותמת ותתעלמי, טוב?^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifXDתודה לך../images/Emo23.gif|שניקה|

אממ הקשר הוא המחוך והורוד והחשור פשוט התצכלת הזה יפהXZSDH%^VRTHY T *סותמת* נממ זה סמל נקבה יאפ:) אולי יותר טוב טירה כזאת גותית אבל מי אני שיודעת לצייר טירה גותית מחול3$%&)&^?

נושיfay

New member
../images/Emo99.gif

וואו....פשוט וואו...*.* אני כל כך אוהבת את הסגנון שלך...:\ מוכשרייה..:<

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifהיה לי משעמם

אז ציירתי דולי>< זה מהמחשב של אמא שלי אז בגלל זה יצא מוזר, אני לא רגילה >> היא לא גמורה והיא מכוערת. בייס של ליאור^^

../images/Emo214.gifתגובה! :]

אוקי...הנתחילה?
דבר ראשוןהיא נורא חמודה!
שער
הוא חמוד.. ההצללה בלמטה שלו דיי טובה
אני לא כ"כ מתחברת להצללה של הלמעלה שלו, אם כבר נקח את צורת ההצללה שלך אז צריך לבדוק איפה יש פקסלים כפולים מיותרים ואיפה צריך להוסיף עוד אור.. השער היה נראה לי פשוט מנוקד חסר ברק
יש כמה שוונצים שיוצאים משום מקום.. או שוונצים לא הגיוניים,תקני אותם
הקצוות של השער נראות כמו שטיח,תסתכלי בהדגמה שלי איך לעשות את הקצוות.. וסתויפי עוד קצת אור בחלק התחתון של השער
חולצה
מה שמסומן בסגול [הריבוע] הוא טוב! הקטע של המתיחה.. גם הפלטה טובה
אבל... הכפלים בו לא ממש טובים..אם את כבר עושה את הגוש כפלים החמוד הזה
תעשי אותו למטה ותורידי את כל הפקסלים הקפולים שלא קשורים [מסומן בצהוב]
ג'ינס/מכנסיים
אוקי..ממש בסבבה
גם יש קצת תיקונים: דבר ראשון האורן של המכנסיים לא כ"כ הגיוני..נסי לעשות קו דימיוני מתחת לדולי אז רגל אחת מגיעה לרצפה והשניה לא!
נסי להסתכל בדוגמא ולהבין[או בקיצור הרגליים לא באותו אורך]ההצללה דיי טובה אבל אני הייתי מציעה לעשות אותה שונה-כמו בריבוע השחור בצד!
מה עוד?
אוקי דבר ראשון אל תשאירי פלטות שאת מעלה דולי
וזה כלל לחיים..
דבר שני לא עשית הצללות על! דבר שלישי הדולי חמודה נורא ואני מקווה שתתקני אותה, אם תצטרכי משהו פני אל אחת הבנות בשעווה :0P [
] מקווה שלא נעלבת משום דבר בתגובה
הכל ברוח טובה... מקווה שתתקני... יום טוב ופורים שמח

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifמכוערת??????????

הלואי שלי הייתהב כזאת ''מכוערת''

חדשה.

לא להתייחס להצללות של המכנס והחולצה. היא רק השנייה שלי, לא אהבתי ממש. ** זאת החברה של זברה נוחרת, תמר **.

למעלה