שדח"ם?

Dandoka

New member
../images/Emo6.gif בייס חדש.

מה אתן אומרות? תמיד יש לי בעייה לצייר את הגוף כי זה יוצא לא פרופורציונאלי. מקווה שהלך טוב הפעם..

LudaGirl

New member
מאוד נחמד

אבל הוא באמת לא פרופורציונאלי, הכתפיים רחבות מדי בהשוואה לאגן. והם צריכים להיות בערך באותו קו. והיד שנשלחת קדימה או לצד, קצת מוזרה, ועקומה, יד גומי כזאת. אהבתי מאוד את הפוזה של היושבת ואחלה פנים.

DaRk ShinES

New member
ממש יפה../images/Emo9.gif

הציצים טיפה גדולים מדי, אם תקטיני זה נורא יתאים לה
העיניים קתצ גולשות למטה יותר מדי תקטיני אותן החלק הלמטה הלבן מיותר, אפשר לעשות אותו בעובי פיקסל אחד.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

מצטרפת להערות שמעליי.^^ ושוב מחמיאה על התנוחה של היושבת-שוכבת על הצד כזה.^^ הכל שם מצויין= אפילו החזה יותר קטן! היד לא גומי.
וההצללה בבטן מעולה!
אה. גם האצבעות של הבייסים ממש טובות! וזה קשה לצייר אצבעות!
הפוזה שעומדת ומצמידה יד ליד- אני ממליצה לעבות קצת את החלק העליון של היד- הזרוע. בפוזות התחתונות אני מציעה לדקק את האמה- החלק התחתון של היד.>< ולהקטין קצת את הכתפיים...
בכל הפוזות- להקטין את החזה ואולי להאריך קצת את החלק התחתון של הרגל. סתם המלצות- להוסיף עוד פרצופים [אולי קצת חיוך ובכי?
] לשחק גם עם תנוחות הרגליים.^^ סה"כ בייס ממש יפה.^^ ובאמת יצא לך טוב יחסית מבחינת פרופורציות. זה קשה לצייר בייסים.

MorningGlory

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo203.gifטיהי^^

הפורום באמת מת או משהוX: יש לי תחפושת לפוריםDDDDDDDDD: והיא די מקוריתXDD דוליD: בסוף לא הוספתי כלום כי לא הייתי ליד המחשב בכלל;''[ בלי בייס, בערך.

../images/Emo221.gif ../images/Emo9.gif ^^

היא מאד יפה אהבתי את השער. תצלילי על את השער. סימנתי לך באדום את הקטע שלא מסתדר לי.. לא יודעלת זה נראה נמוזר כזה

Karin917

New member
../images/Emo210.gif

בייס-פינקיס. אני לא מצליחה להצליל את הנעליים.

LudaGirl

New member
וואו כבר הגבתי לך עליה

אבל היא ממש יפה. החצאית פשוט מצוינת. הכל מצוין.ומה שהצללת יצא יפה דווקא בנעליים

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifואוו.

משמ אהבתי מקסימה שפוט. לדעתי כדי לך לעשות את החלק הירוק-שחוק יותר מחובר.

Stinki Winki

New member
החולצה מהממת../images/Emo99.gif

את הגרביון לא כ"כ אהבתי. גרביים לבנות ונעליים כהות יותר היו יותר מתאימות לדעתי... או מגפיים. חצאית יפה
תנסי להדגיש יותר את ההפרדה בין קפלי החצאיץ. השיער מושלם.

DaRk ShinES

New member
ואוו כולן מהמממות../images/Emo99.gif

החצאית החולצה והשיער פשוט מעולים
לגבי הגרביון הפלטה פשוט לא שקופה וזה יוצא ממש גושי עם הפלטה הזו.

DaRk ShinES

New member
זה לא היה אמור להישלח../images/Emo122.gif

בכל אופן הנה כמה פלטות שקופות שיוכלו לעזור לך. אפשר גם לעשות הדפס זה יוצא יפה. לגבי הנעליים כדאי להחליף אותן לדעתי. הן פשוטות מדי לדולי. תנסי מגף או נעל בובה עם הצללה ושיראו את הסוליה.

נושיfay

New member
וואו..../images/Emo99.gif

הן ממש ממש יפות...*.* וככה זה באמת נראה יותר טוב...:}

LudaGirl

New member
מה? שדח"ם ואין לי בובה?

טוב, יש לי בובה. אבל היא לא משהו מושקעת. בייס של נועה פאט לואי.

למעלה