פרק 212

אני לא מבין למה אתם חושבים ששכחו את אדי.

כשריטה נסעה, סמדר אמרה לה: "קחי את הטלפון של אדי בארה"ב למקרה שתצטרכי משהו" או משו כזה.

julie90

New member
מה אדי היה עוזר לה??../images/Emo6.gif

זאתי בדרום אמריקה וההוא בארה"ב!! טחח זה לא ישראל שם, זה אשכרה יבשת שלמה
, עלק קחי ת'טלפון של אדי

Hadas 87

New member
גם זה נקרא אצלכם שלא שכחו ממנו? חח

שהיא הביאה את הטלפון לריטה למקרה שהיא תצטרך משהו?
חחח וואו. טוב שהיא לא זנחה אותו שם לגמרי כשהיא יודעת שהוא הבן שלה והוא עדין לא! היא בכלל לא מדברת עליו, לא מתקשרת אליו, לא מראים אותו, לא הראו אותה נוסעת אליו פעם אחת. מה זה הדבר הזה?? זו אמא זו? היא נוראית הסמדר הזו. פשוט נוראית. חח דווקא זה היה אחלה סיפור להמשיך איתו בעונה השניה כי השאירו אותו פתוח בעונה הראשונה. תסריטיאים טיפשים.

ללוווש

New member
חח וואי אתם לא נורמליים!!!

הייתי רואה באדיקות את העונה הראשונה של האלופה וולקראת הסוף כבר הפסקתי בגלל חוסר זמן לפני כמה ימים התחלתי לראות שוב וראיתי שיפור עצום! הפרק של אתמול והיום היה אדיר@!!! ואז מה אם מתים, ככה זה הרבה יותר מעניין מאשר כל טלנובלה אחרת על סיפור אהבה שהכל טוב ויפה בסוף.. ממש הפתיעו אותי לטובה ... אהבתי מאד

julie90

New member
גם אני בעד אקשן והכול

אבל לירות כל פרק במישהו אחר כבר הופך את כל העניין לפרודיה אחת גדולה.

נטלילה99

New member
יפה אמרת- שלא ראית. אז אין לך ממה לדבר

את לא ראית את כול העונה הזאת זה שעכשיו ניהיה יותר מותח לאחר שעונה שלמה נמרחה את לא ראית. וחוץ מזה הם הרסו לנו סיפורים יפים ועשו את זה בצורה אדיוטית. ועוד דבר- האלופה 1 ממש לא הייתה קיטשית. שוב, לא ראית את הסוף!

ללוווש

New member
ראיתי את הסוף נו.. שהם טבעו..

אבל כל העונה בכלליות הייתה מאד קיטשית, ובעונה ה2 יש הרבה תפניות ולא רק בנושא האהבה שכמעט כל טלנובלה מבוססת על זה (בלבד). זה טוב שיש אקשן ב"האלופה" לא כמו בטלנובלות אחרות: רק שהוא בגד עם זאת והיא בגדה עם זה. ממש אהבתי את התפתחות העלילה ואני מצטערת על זה שלא ראיתי את כל העונה ה2 .

נטלילה99

New member
אבל זו בדיוק הבעיה!!!

תביני, רק ב20 פרקים האחרונים זה ניהיה ככה!!!!!!!! כול העונה הזו הייתה מריחה אחת גדולה לא היה כ-ל-ו-ם! אם תישאלי מישהו שיסביר לך מה היה עד עכשיו, לא יידעו להגיד לך כי לא היה כלום חוץ מזה שסער נזכר. זה היה מ-ר-ו-ח! ואת אמרת שלא ראית את הפרקים בסוף בעונה 1 זה ממש לא היה קיטשי. ואת יודעת מה? אין שום רע בקצת קיטשיות הייתי רוצה שסער ומיטל יצליחו לברוח בסוף (ולא כמו שדרור תיכנן להרוג את שניהם) זה מה שאנחנו רוצים לראות סרט פעולה מספיק יש בקולנוע. זה הפואנטה של טלנובלות!! אבל בלי קשר הדבר האחרון שאפשר להגיד על האלופה 1 זה שהיא הייתה קיטשית

HILA46

New member
קיטשיתת?!?

כנראה שאת לא יודעת על מה את מדברת חמודה. עובדה שבסוף סער ומיטל לא הצליחו להיות ביחד כמו שכולם קיוו. אז איפה הקיטשיות פה?? אקשן באלופה?? פחח אויי תעשי לי טובה זה שהורגים לי פה דמויות בקצת מטורף, פרק אחרי פרק רק בשביל להפטר מהן זה ממש לא הופך תסדרה לסדרת אקשן..ההפך זה כבר פאתטי ברמות מטורפות. עונה שלמה שנמרחה ונמרחה ונמרחה.... קלטת קלטת קלטת סער וליאן חוזרים נפרדים חוזרים הוא סולח לה על זה שהיא נסתה לרצוח אותו?!?!? קיבינמטטטט לפחות תעשי משו אחד הגיוני בסדרה הזאתת לעזזל אין עלילה מרכזית דמויות משניות שחצי מהפרק מראים רק אותןן וזה כבר מביא ת'סעיף אייי איי אני כלכך ידעתי שזה מה שיהיה. חבל.

danit1234

New member
../images/Emo45.gif אני איתך זה הרבה יותר מגניב ככה

ואדיר אוחיון באמת מלך

נטלילה99

New member
הזכרון שלכם כמו של דג גופי

3 שניות אחורה. זה שיש אקשן ב15 פרקים האחרונים לא מוחק את השיעמום שהיה ביתר הפרקים בעונה הזאת!!!!!!!!!! אני רוצה שמישהו עכשיו יישב ויכתוב את כול הסיפורים המעניינים עד ל15 פרקים האלו חוץ מהזכרון של סער. קשה אה?

danit1234

New member
קודם אמרת שהיה משעמם עכשיו התחיל להיות מענין

ועדיין יש לך בעיות כי פעם היה משעמם. אז בעצם עדיף לשמור על קו אחיד ולהשאיר את זה משעמם עד הסוף? הרי זה ברור שבטלנובלות המתח עולה לקראת הסוף ככה זה תמיד בלי קשר לאיך היה בשאר העונה. היה לך כ"כ משעמם ובכל זאת עקבת אחרי כל פרק ופרק והחלטת לשעמם את עצמך 5 ימים בשבוע כל יום במשך 40 דקות בערך, בעייני זה מוזר.

נטלילה99

New member
חחח כנס -

א. ממש לא ראיתי במשך 40 דקות את זה כול יום. אחותי רואה והייתה קוראת לי אם היה משהו מעניין (בעיקר לגבי סער ומיטל) באמת שזה היה כול כך משעמם בעיני שלא יכלתי לראות את זה עד הסוף כול יום. ודרך אגב כול מי שאני מכירה שראה בוי או די הריץ חצי מהפרק. ב. ממש לא כדאי לשמור על קו אחיד להיפך. אני חשבתי שהמוות של סיגי היה שינוי מרענן ואהבתי את יעל ותום ואת התוספת של אסי וקארין אבל הבעיה שמרחו הכול והסדרה לא נכתבה היטב כלל. ובאלופה 1 היה מתח לאורך כול העונה אולי היו פרקים מעטים שלא היה כול כך מתח. אי אפשר להגיד שמתחילת העונה הראשונה לא היה מתח עד הסוף כמו בעונה הזאת. תמיד אקשן זה טוב אבל בגבול הטעם הטוב ואתם הגדרתם את זה אקשן אז ככה אמרתי. זה ממש לא אקשן לדעתי זה פארודיה ואדיוטי וממש לא מה שבא לי לראות בערב כול יום. ג. הבעיה הכי ענקית שלי עם הסדרה זה הסיפורים שכתובים לא טוב, הרס סיפורים מקסימים מהאלופה 1, טיטוא של כול מה שלא מתיישב עם התוכנית החדשה והרג של דמויות כאילו היו פיצוחים. תמיד דמויוחת שמתות זה מעניין ומוסיף אבל יותר מדי משום דבר זה לא טוב. לא הייתי מתעצבנת ככה אם היו הורגים את סער ומיטל כי אין מה לעשות חייבים שיהיה מעניין ואם היו מסיימים עם עונה 1 זה היה נחרת לנו בזיכרון. אבל בחרו למרוח ולמתוח ולהרוס וזו התוצאה סורייייייייי על החאפירה אני פשוט מעוצבנת ברמות על הסדרה הדפוקה הזאת

danit1234

New member
א. אני בת

ב. אין לי כוח להביע דעה על הכל באמת שדיברתי על הנושא הזה כאן מלא, אבל באמת את לא חושבת שמיותר להשקיע את כל העצבים שלך על סדרה?

נטלילה99

New member
סורי...

מממממ אני לא משקיעה את כול העצבים שלי על סדרה... רק פה אני יכולה לפרוק את זה מה לעשות שאף אחד כמעט ממי שאני מכירה לא רואה את זה בכלל...חח... בכול אופן צודקת זאת רק סדרה ושידחפו אותה לאיפה שהם רוצים! סתם מבאס אותי לאן הם התדרדרו עם זה ובלי קשר? אני מתבאסת עוד יותר כי אני מבינה פשוט שאין סיכוי לעלייה ברמה באיכות סדרות ישראליות. עזבי... אני לפחות אקל על עצמי ואפרוש מקווה שתהנו מהסוף לפחות!

danit1234

New member
אל תתבאסי מזה באמת[וזהירות חפירה בפנים P:]

טלנובלות זה משהו שבבסיסו לא בא להיות מי יודע מה איכותי . זה בא למשוך קהל לעשות "באז תקשורתי" לגרום לאנשים להתמכר להתחבר לשחקנים וכ' וכ' וכ' לדעתי כן? יש טלנובלות שעברו את הרף הזה טלנובלה בע"מ היה במשהו שבאחרות לא היה- אבל אני חושבת שזה רק בגלל הרעיון הגאוני של לעשות טלנובלה על טלנובלה.זו היית אחת הטלנובלות הבודדות שקטפה אפילו מהמבקרים שבחים. האלופה היא על כדורגל זה קצת פחות מיוחד אבל בכל זאת אני מאמינה שגם בעונה הראשונה וגם השנייה [ויהיו כאלו שלא יסכימו איתי] האלופה כטלנובלה לגמריי עשתה את העבודה שלה. היא גרמה להמוני צופים להתמכר, לראות, להנות, ולא פלא שגם צופי יס יודעים מי זה סער פדידה ושיש כזו דמות שקוראים לה סיגי והיא מתה. לעומת זאת יש את תעשיות נוספות בארץ שדווקא הן פועלות לא רע תעשיית הסרטים למשל בארץ, נכון לא כל הסרטים מדהימים, מתוקצבים וברמה של חו"ל אבל היי הצליחו ליצור פה הרבה סרטים שכישראלים ובכלל אפשר להנות מהם ולהתחבר אליהם. מה שאני מנסה לומר בכל החפירה הזאת זה שיש בישראל דווקא כן דברים איכותיים , וטלנובלה לא באה להיות משהו שסופג שבחים מכל מבקר עיתון או משהו היא באה למטרה המסוימת שלה, ויש סדרות\סרטים שהם לא מהז'אנר הזה שדווקא כן ממלאים את העבודה לא רע.

danit1234

New member
../images/Emo207.gif באותו נושא פורסמה היום כתבה ב7 לילות

מוסף של ידיעות אחרונות, שמדברת על 10 הסדרות הישראליות הטובות\איכותיות שנעשו בעשור בינהן: בטיפול, שבתות וחגים, הכל דבש, פרשת השבוע, הבורגנים, שוטטות, לתפוס את השמיים ,מעורב ירושלמי וכאילו הייתה נביאה גם טלנובלה בע"מ שהיא אגב הטלנובלה היחידה שם. אם לצטט בנושא טלנובלה בע"מ:[ותודה תודה תודה ללירון-זוביק מפורום טלי :p] "תגלגלו עיניים, תקראו לנו פוסט מודרניים עלובים, ואנחנו נסביר לכם שבעשור שבו היתה הטלנובלה העברית לחוד החנית של היצירה הטלוויזיונית, אין מנוס אלא להצטרף לחגיגה. ואם לבחור נציגה אחת ראויה של הזאנר, זאת תהיה "טלנובלה בע"מ". לא רק משום שהפכה את עפר שכטר לשחקן לגיטימי והביאה לעולם את טלי שרון- אלא בעיקר משום שסימנה את התבגרותו של הזאנר אל עולם של מודעות והומור עצמיים. גם "השיר שלנו" פעלה על תקן טלנובלה מודעת לעצמה,אבל בעוד נינט וחבריה הפציצו במינונים גסים של דאחקות זחוחות, טב"ע ידעה לעשות את זה באופן שנון ואינטליגנטי, קיצוני לפרקים,באדימות מוחו הפרוע של דרור נובלמן. אם התפאורות לא היו מקרטון, אם היו מצלמים פחות מ400 פרקים בשעתיים, אפשר היה ממש לקרוא לה סדרת טלוויזיה"

למעלה