פורש סופית מצפייה בטלנובלה הזו!!!../images/Emo7.gif
שלום לכולם, תגידו לי שזה לא נכון, תגידו לי שזה לא קרה, שהיא ירתה במשהו אחר...היום קיבלנו את ההוכחה החיה לכך שאין טעם עוד להמשיך ולצפות בגוייה של מה שפעם הייתה נחשבת לטלנובלה הנצפית והטובה ביותר... רצחו לנו את ניקי, שתקנו, רצחו את ג'וזף שחקן הכרחי ביותר לעלילה, סבלנו בשקט, אבל להרוג דמות מרכזית בעלילה?!
אני לא יודע מה איתכם אבל בשבילי לצפות בטלנובלה הזו זה 40 דק' של בריחה מהמציאות המטורפת שלנו בארץ, לא מספיק מה שיש לנו במציאות?? רציחות, ת"ד,תאונות מחרידות. הדבר האחרון שאני צריך זה לראות את זה בטלנובלה שלי!!!אין, אין אני ידעתי שזה מה שיקרה ולא נעים להגיד אבל הכל בגללכם, הצופים, לא יכולתם להסתפק רק בעונה הראשונה הייתם חייבים עוד ועוד והתאווה היא מהשטן,אתם משלמים את המחיר עם עונה גרועה ביותר, דמויות שמתות בכל פרק רק כי התסריטאי הדפוק פשוט לא יודע איך לסיים עם זה!!! חבל...חבל מאוד, אם זה מה שאתם אוהבים-תהנו. לי הספיק ואני קורא לכל מי שחושב כמוני פשוט להחרים את הטלנובלה הזו ולא לצפות!! ממש ככה!! אני עוזב את הפורום ואת הטלנובלה עם טעם מר מאוד בפה ומצטער על כל רגע שהחלטתי בכלל לצפות בעונה ה-2!!!