פרק 212

אני מגיבה בהודעה הזאת בכלליות אבל זה לכל מי

שהגיב ל"דיון" הזה...
תקשיבו, אין לכן [נטלילה99 וHILA64 בעיקר] מה להתעצבן על אנשים שכן נהנים מהסדרה. זה שאתן לא אוהבות אותה, שונאות אותה, רוצות לרצוח את רוני ואת כל המשפחה שלה [המממ..
], זה לא אומר שאתן צריכות לרצוח גם את כל מי שכן אוהב לראות את זה. אם תבואו ותריבו עם כל מי שאומר שהעונה הזאת יותר טובה, זה לא ייגמר לעולם... אתן צריכות לדעת לקבל גם דעות של אנשים אחרים. אתן אהבתן מאוד את העונה הראשונה ואתן שונאות את השניה. סבבה. אבל יש אנשים שלא בידיוק אהבו את הראשונה והשניה נראית להן יותר טובה. זאת רק ה-ד-ע-ה שלהם. לא צריך להתעצבן על זה. תלמדו לקבל גם דעות ששונות משלכן :) וכנ"ל על מה שדנית אמרה... גם על אדיר

HILA46

New member
חח נגה

אני לא רוצה לרצוח פה אפחד שלא חושב כמוני תאמיני לי.. אנשים מגיבים אני מגיבה בחזרה..זה הכל זאת הדעה שלהם בדיוק כמו שזה הדעה שלי זכותם לחשוב ככה לא אמרתי שלא. אני פשוט כלכך מיואשת מרוני ומהעונה הזאת שאני מרגישה ת'צורך הזה לשפוך פה הכל. ומי שאוהב ת'עונה השנייה שיבושם לו כל אחד ודעתו:)

מעייני 9

New member
איזה פרק...

כל הקטע שרני מתחיל לראות יש לי הרגשה שהוא יראה לבסוף ויזרוק את ענבל, כי הוא יראה שהיא מכוערת ויחזור לריטה, קראתי באיזה תקציר שרני וריטה מתנשקים... וגם הקטע הזה עם מיטל, נראה לי היא ירתה בעצמה בשביל שסער לא יתן לגוזף את הקלטת ובגלל זה בפורומו כזה סער אומר: "אני חייב להפיסק את הרצח הזה", וליאן אומרת שהיא חייבת להציל את הבת שלה, כנראה זאביק לא יכל להסיג את הקלטת, אז הוא עבר לשב ב' כמו שאומרים...

sdavid1

New member
סער וליאן לנצח../images/Emo47.gif

מאז שניקי באה פחדתי שהיא תהיה עם סער מאז שראיתי שלטי חוצות שלה שהיא תגיע לסדרה אמרתי זאת תהיה עם סער בטח ולא רציתי כי אני את סער וליאן
דריה
"ארמון אשל " בטוסקנה עאלק
מיטל
ריטהההההה
צמות
חח רני יראה!! יששששששש יוסף לאור XD משעמם הקטעים האלו אבל הכי משעמם הקטעים עם ציפורה ואהרלה הדפקט המצחיק הזה פחח פרק טוב אבל!! פרשתי לישון 2 בלילה בול התחיל השיר שלנו בערוץ 2 שידורים חוזרים ביי

shnina1992

New member
נמאס לי!+../images/Emo58.gif

לא מעניין אותי שכולם מתים!מעצבן אותי שהתסריטאים האלה מדחיקים את הסיפור של אסי וקארין! כבר 3 פרקים שאין אותם וזה מעצבן אותי!!!!!!!!!!
את זאביק הזה כבר אפשר לשים דמות ראשית. אם ביום ראשון אסי וקארין עוד פעם לא מופיעים בפרק אני שוברת ת'טלויזיה.די נמאס! בפרק של יום שלישי,פרק 215 דורי יבוא למשפט של אסי ויתוודה על הכל ואסי ישתחרר.

זאביק הוא אחרי ה-5 דמויות ראשיות

עם דורי.. אז הוא סוג של דמות ראשית.. אפילו יותר מרני לדעתי.. אניווי לדעתי הוא הולך להתוודות על הקטע עם המכונית והמוות של סיגי, לא??

wounded animal

New member
ברור שזאביק יותר מרני

סתם שמו את מייקל ככה בהתחלה בגלל המעריצות הפאקצות שלו ושרון אלכסנדר מלךךךך אני חולה על השחקן הזה

מה זה..

פרק שלישי רצוף שמישהו מת! מעניין מי ימות פרק הבא
. ואם כבר שמים צליל של שליחת הודעות שישימו באמת צליל של שליחת הודעה ולא צליל של התחברות למסנג'ר
.

sdavid1

New member
עכשיו ראיתי שוב את הפרק לקראת הסוף וראיתי

שהיא לקחה את האקדח מנפתלי השומר ואז היא ירתה לעצמה בפה ואי ואייייייייי

למעלה