פרק 212

julie90

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הוא הולך לזרווווווווק אותה

נו מה עכשיו עד יום ראשון../images/Emo4.gif

מסכנה ענבל לא אשמתה שהיא נולדה כונפינה

julie90

New member
חחחחחחח תודה לכולם

זה בסדר, הבנתי מהפעם הראשונה, אני לא עילגת

Ugly naked girl

New member
אבל איך יכול להיות?

זאת לא זאתי משחקת במישהו לרוץ איתו? כי אם כן היא לא ניראת דומה

HILA46

New member
כה זאת היא

וואי היא שיחקה כלכך ליגה שם סרט ענקק

Ro¥aL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אשכרה חשבתי שהיא הייתה יפה שם "היה הייתה, ילדה קטנה, יפהפיה, קראו לה שלגיה שלגיה..."

RVD18

New member
חחח הזוי לגמרי

ניקי עוד היה צפוי, גם ג'וזף, אבל מיטל? מי בפרק הבא? דריה? תום? דורי? חחח ופתאום חוזרת לרני הראייה
זה בטוח בכלל שתהיה עונה שלישית?

פרק חמוד..

מסכנה יעל..כמה שהיא מנסה.. ציפורה הזאת מעניינת לי את ה.. ניקי חסרה.. מיטל אמאלה איך היא פתחה את הפה כשהיא ירתה בעצמה.. סך הכל פרק נחמד מצפה ליום ראשון..

פורש סופית מצפייה בטלנובלה הזו!!!../images/Emo7.gif

שלום לכולם, תגידו לי שזה לא נכון, תגידו לי שזה לא קרה, שהיא ירתה במשהו אחר...היום קיבלנו את ההוכחה החיה לכך שאין טעם עוד להמשיך ולצפות בגוייה של מה שפעם הייתה נחשבת לטלנובלה הנצפית והטובה ביותר... רצחו לנו את ניקי, שתקנו, רצחו את ג'וזף שחקן הכרחי ביותר לעלילה, סבלנו בשקט, אבל להרוג דמות מרכזית בעלילה?!
אני לא יודע מה איתכם אבל בשבילי לצפות בטלנובלה הזו זה 40 דק' של בריחה מהמציאות המטורפת שלנו בארץ, לא מספיק מה שיש לנו במציאות?? רציחות, ת"ד,תאונות מחרידות. הדבר האחרון שאני צריך זה לראות את זה בטלנובלה שלי!!!אין, אין אני ידעתי שזה מה שיקרה ולא נעים להגיד אבל הכל בגללכם, הצופים, לא יכולתם להסתפק רק בעונה הראשונה הייתם חייבים עוד ועוד והתאווה היא מהשטן,אתם משלמים את המחיר עם עונה גרועה ביותר, דמויות שמתות בכל פרק רק כי התסריטאי הדפוק פשוט לא יודע איך לסיים עם זה!!! חבל...חבל מאוד, אם זה מה שאתם אוהבים-תהנו. לי הספיק ואני קורא לכל מי שחושב כמוני פשוט להחרים את הטלנובלה הזו ולא לצפות!! ממש ככה!! אני עוזב את הפורום ואת הטלנובלה עם טעם מר מאוד בפה ומצטער על כל רגע שהחלטתי בכלל לצפות בעונה ה-2!!!

נטלילה99

New member
פורשת איתך! כנס רגע-

מסכימה איתך לחלוטין בכול מילה שאמרת. הבעיה שאתה אומר את זה להמון, לאלו שלא מבינים את האינטרסים שמאחורי הדברים האלו. שמע, רוב צופי האלופה שנשארו אלו מעריצים של כוכבי הפופ החולפים כגון מייקל לואיס ועדי הימלבלוי. אליהם לא תוכל לפנות זה ברור לך כי הם לא יקשיבו לך. אנחנו צריכים בעצמנו להפסיק לראות ולקוות שיש עוד כמה חכמים כמונו שגם יחרימו את האלופה 3 ולא יגידו "זה ממכר מה אני יכול לעשות". כי במקום שיביאו לנו סדרות איכותיות מביאים לנו טראש ואנחנו מקבלים את זה. כול עוד לא נתלונן ונמשיך לראות בשקט, הם יבינו מה טוב וימשיכו להביא סדרות בשקל שהצליחו לחסוך כול אגורה (והתוצאה בהתאם). לא פלא שמתלוננים על איכות השחקנים בסדרות הישראליות, במיוחד של שחקני המשנה. אבל הילדים יילכו לאירוע הסיום והגלגל הזה יימשך. ולכול אלו שמדברים על דרמטיות..... זה כבר משהו שהוא מעבר לסדרה הזאת. זה הזלזול הזה בצופים ובהקהל. אתם לא רואים שהם חושבים שאנחנו טיפשים??? שכול שטות שיראו לנו נקבל רק כי זה בטלוויזיה? אז במקום לבכות שהאלופה 1 וטלנובלה בע"מ היו הסדרות הכי טובות ובלה בלה תפסיקו לראות את הזבל שמוצג לכם ואז שוב יעשו סדרות ברמה.

תגידו, הם שכחו את האונס של סמדר????? ../images/Emo58.gif

היא נאנסה פעמיים, האישה! וככה הם נותנים לה לנהל קשר אינטרנטי בלי בושה? ראיתי סרטון באחד מהפרקים הבאים שסמדר כן הולכת לפגישה עם יוסף. היא אפילו לא מפחדת, היא מצפה לו! הם ממש לא ראו פרקים. אחר כך איציק בא ומספר לה שהוא יוסף לאור. זה ממש עצבן אותי.

Hadas 87

New member
שכחו הרבה דברים בעונה הזו

שכחו גם שלסמדר יש בן איפשהוא בעולם שאפילו לא יודע שהיא האמא שלו.

למעלה