הנסיכה - סיכום

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאני חייבת להסכים עם כל מה שאמרת ^^"

למרות שעדיין,אני מתה על יול רק שבפרקים האחרונים הוא השתגע [יותר מדי ליפגלוס
?]

karina balerina

New member
זה היה נחמד בהתחלה אבל...

זה נהיה מעצבן, במיוחד עם הקן ציפורים שגדל להם על הראש. אבל מה שכן אני אוהבת זה הסטיילינג שהם עושים לנ צה גיונג...מלבישים אותה בגדים מהממים, המלכות המודרנית ממש!

kiCkiC

New member
את לא מכירה את שיר הגזר???

חחח שיר גדול! זה אחד הצלצולים שלי בפלאפון - קורע חברה שלי מתעצבנת לפעמים כי אני לא עונה לה - פשוט השיר כל כך חמוד שאני רוצה להקשיב לו עד הסוף!! בכל אופן השיר נקרא שיר הגזר - דאנקן סונג... דאנקן בקוריאנית זה גזר אבל נשמע גם כמו המילה כמובן.. או בטח... והם כמובן היו חייבים לעשות מזה שיר קורע ומצחיק! הינה המקור: -שיר הגזר

אליס241

New member
חחח מה שבטוח זה עכשיו אני היכרתי

מדליק ביותר , אחחח הורגים אותי מצחוק הקוריאנים :) אבל בטוח השיר והסרטון המצויר זה קליט, וגם מי שלא יודע קוריאנית אחרי 2 השמעות יתחיל לזמזם את המילים:)

מיכל151

New member
תודה..

שמעתי את השיר הזה ב-My Girl ואחר כך שמעתי אותו בסרטון הזה והחלטתי שאני חייבת את השיר הזה!

davipark

New member
חחח... זה נקרא..

קוראים לשיר שיר גזר!~ דאנג גון הוא גזר בקוריאנית. הרבה קוריאנים מכירים את השיר ולא רק ילדים.

אליס241

New member
הפרקים האלה היו מרגשים ביותר../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

איך הוא אמר לה "רק רציתי להזכיר לך שאני בעלך" ולפני דפק לה את הנשיקה! אהה, אני קפצתי בסלון בבית ואמרתי למה? למה? זה נגמר ככה? זה בטוח השאיר טעם מתוק של עוד. הסידרה איכותית ביותר, אני כבר ראיתי הכול באינטרנט פעמיים! אבל עדין זה לא כמו לראות את זה בשפה העברית! כי יש דברים באנגלית, ובסלנג שלהם שאני לא הבנתי, ואוו זהוא אני מחכה שיעבור השבוע מהר. ואז אני יוכל להמשיך להנות מהדרמה האיכותית הזאת! וכול פרק מהמשך משתבח יותר:) תודה קוריאה שנכנסת ללב שלי:) ואנחנו ניפגש בחודש 9 בארץ החלומות.חחחח

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif:X

אני צריכה להשלים את הפרקים האלה,אני שונאת להפסיד את הפרקים המעניינים <<"

אליס241

New member
הפרקים האחרונים מוקלטים ביס מקס

הם את מאזור המרכז? את יכולה לקפוץ ולראות אצלי בכייף:)

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifמצד שני Oo

אולי מישהו יכול לשלוח לי במסרים איפה לראות את הפרקים 00?

kiCkiC

New member
תרגומים לנסיכה בעברית - רק בויוה

אז באמת - רק מי שהקליט יש לו את כל הפרקים בעברית - או לפחות את כל הפרקים ששודרו בינתיים. תרגום חופשי לעברית יש רק ל 2 הפרקים הראשונים אם אני לא טועה...

kiCkiC

New member
../images/Emo58.gif

היו רין ניסתה להתאבד, העניין התפרסם התקשורת ומכיוון שמכירים את ההיסטוריה של שניהם (ע"ע התמונות שלהם מתאילנד) מקשרים את הניסיון התאבדות לשין. למה כולם מחפשים אותה? בעיקר כי היא נעלמה אחרי האישפוז - כולם כמובן רוצים לשמוע את הצד שלה בסיפור - כל אחד מהסיבות שלו. לאן הי אנעלמה - בית מלון - להסתתר

היו רין ../images/Emo101.gif

ניסתה להתאבד על ידי בליעת כדורים. היא היתה בבית חולים ואח"כ הלכה לבית מלון. זה פגע בו כי היא חברתו לשעבר... מקווה שעזרתי. תראי מחר ב-9 וחצי בערב את השידור החוזר...

../images/Emo58.gif מעלי...שכחתי...

אם זה כבר שודר בטלוויזיה אז צריך עדיין לסמן ספויילר?

למעלה