הנסיכה - סיכום

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifתמונה יפה XP

התגובה שלי בינתיים לפרק היא: יול מה זה אופטימי באמירות שלו ששום דבר לא ימשך לנצח

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

ראיתי את הפתיחה של אולימפיאדה,נחכה לשידור חוזר מחר ^^. עוד 2 פרקים ונגמר :/

kiCkiC

New member
גם את? חחח

נכון שהיה מדהים?? הסינים האלה הרימו חתיכת הפקה! מסכנים אלו בלונדון שצריכים לעשות משהו יותר טוב עוד 4 שנים......... הקטע שבתמונה FREAKED ME OUT בהתחלה כשהטבעות התחילו להתרומם

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifהיה ממש יפה 3>

כאילו,באמת ציפיתי שיהיה יפה והכל כי הם התכוננו כל כך הרבה זמן אבל לא ציפיתי שיהיה משהו כזה! הייתי בטוחה שהטבעות האלה זה סתם אור על הרצפה ופתאום אני קולטת את זה עולה,הייתי בהלם
אין היה יפה,חבל שלא ראיתי מהתחלה.פספסתי קצת מהתחלה :/

עצרו הכל ../images/Emo70.gif

מחדל! יש מחדל בקנה מידה עולמי שעליו אי אפשר לעבור בשתיקה.......אני הולכת להפגין ברחובות מיד. בפרק 22 אין ליול גון גלוס על השפתיים
לאורך כלללללל הפרק. איך דבר כזה קורה!? שמישהו יתבע את המאפרות על הסט מיד!!

kiCkiC

New member
חחחחחחחחחח

בטח נגמר למאפרת עם הכמויות ששמה לו עד עכשיו...

ASSIAGIRL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח אומנם קצת באיחור!!!

חחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!! סדרה מדהימהההההה ושני הנסיכים שם מהממיםםםםםםםםםםםם!!!!!
אהבתי את שניהם!! ואהבתי את יול עם או בלי גלוס על השפתיים.. ושין.. אין בכלל מה לדבר!! הפנים והגוף ההורס שלו... למותתת
אני חולה יו און היי!!
היה עצוב שנגמר
..

Ronish333

New member
שאלה

מישהו יכול לשלוח לי בבקשה בהודעה פרטית היכן אני יכולה להוריד את הפרקים של הסדרה?

סאפירוש

New member
../images/Emo7.gif אני לא מאמינה..

עוד שני פרקים וזה נגמר! אממ יש תמונה של שין וצ'אה גיונג באחד השירשורים הקודמים שפתחת, כשהוא מנשק אותה, ואני לא מצליחה להגדיל אותה כדי לשמור בגודל הרגיל. את יכולה אולי לשלוח לי מאיפה שיש לך אותה בבקשה?

kiCkiC

New member
עזבי...

יול חי בעולם משלו.. עולם שכולו טוב ומחלקים בו ליפגלוס בכל פינת רחוב...

וגם שרשרי זהב שנראים כמו חוט עם לולאה

האם יול הוא המטרוסקסואל המלכותי הראשון?

kiCkiC

New member
יוליה מטרוסקסואל? ../images/Emo12.gif

אני הייתי פשוט מגדירה את יוליה כבחורה וזהו

נאפון איג'שיקי, לא יפה לקרוא ככה ליול גון ../images/Emo70.gif

מה, אם תצבטי אותו הוא לא יצטבת? אם תשימי לו גלוס הוא לא יבריק וינצנץ בשפתיים?
יול הוא מטרוסקסואל מובהק....כמעט.

karina balerina

New member
הפרקים הכי מעצבנים בסדרה!!!

מסכנה צה גיונג, זה לא אשמתה שיול עוקב אחריה לכל מקום אפשרי, אין לה פרטיות אפילו בשירותיייים.......ועכשיו שהוא משכנע אותה להתגרש-לא יפה יול ,ככה לא מתנהגים למישהו שאתה אוהב!!!! ועד ששין מתחיל להבין את הרגשות שלו צה גיונג מתרחקת, ו.נכון ששתי המלכות אמא של יול ואמא של שין ,שתיהן דורשות מכות עם השמלות המגוחכות שהן לובשות!!!

kiCkiC

New member
אני דווקא אוהבת את התלבושות!

אני חושבת שהן מאוד מיוחדות וצבעוניות.. בכלל אני נהנית לראות את הבגדים והחדרים בארמון.. ויול באמת בלתי נסבל!

למעלה