הנסיכה - סיכום

kiCkiC

New member
יוליה גנבה את ההצגה

פשוט לא היה לו זמן לסדר את השיער כי לקח לו שעות לשים ליפגלוס בכמות הנכונה. לפעמים זה נראה כאילו השקיעו יותר באיפור של יול מאשר בצ'ה-קיונג לא? את התינוק המלכותי (שכנראה בא מהתעברות אלוהית...) הראו לך לחצי שניה הסוף הפרק - גם בתור דובון חמוד וגם אח"כ בתמונה

juli xD

New member
ראיתי רק כמה פרקים

בפרק 13 פרשתי מצאתי את עצמי יושנת מול הטלויזיה .. כעיקרון הם היו יכולים לקצר את כל הפרקים האלה עם כל ההרצאות של הסבתא שעד שהיא מדברת לוקח שנים. והמשחק קצת ילדותי לא יודעת ממש לא אהבתי אותה ולא ציפיתי כל שבוע לפרק כמו בסדרות הקודמות.. באמת לא מה שציפיתי וזה נראה לי סדרת נעורים כזאת משהו שלא שמים בויוה בדרך כלל זה פחות דרמה . אבל קים ג'ונג הון ..(הנסיך יול) הוו הוא חתיך ^^" וממש הצחיק אותי שהוא היה ג'ינג'י חצי מהסדרה ופתאום באמצע הפרק השער שלו נהיה חום חחחח בקיצור ממש לא אהבתי שמחה שזה נגמר חח .

kiCkiC

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהו ראה יותר מידי סייף אולימפי אה??

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifואו...

האמת היא שהיו לי ציפיות ממש גדולות מהדרמה,אפילו עוד לפני שהיא התחילה את שידוריה,והאמת שלא ממש התאכזבתי. זאת אומרת,הייתי מקצרת קצת את הדרמה [כי הפרקים האחרונים ממש נמרחו] אבל חוץ מזה נהנתי מהכל. משחקנים המוכשרים [ובעיקר מKJH ^^"],מהמוזיקה הנפלאה שאני לא מפסיקה לשמוע את השירים משם כבר יומיים,ובכלל עלילה עצמה שהייתה נפלאה. אני אתגעגע לדובים בסוף כל פרק
הסוף...קצת לא אהבתי אותו. ז"א,זה היה ברור ששין וצ'יאה גיונג ישארו יחד וזה...אבל למה לעזאזל יול נשאר לבד :/?חבל לי עליו,באמת...

kiCkiC

New member
../images/Emo45.gif אפשר היה לקצץ טיפונת

אבל הגדול דרמה נפלאה מכל הבחינות! כל פרט ופרט היה מושקע... והדבר שהכי נחרט בזיכרון זו המוסיקה המעולה! הדובונים המתוקים
ויול לא נשאר לבד! הוא צמוד למאפרת שלו, אל תדאגי

רינת135

New member
הנסיכה!סדרה שהיא בעצם חלום אחד ארוך!!!!!!!!!!

דרמה נפלאה! הסיפור יפייפה, הפרקים האחרונים היו מרגשים מאד, במיוחד הפרידה של הנסיכה מהמלכה האם. איזה בכי קורע לב!! הכל נראה כל כך אמיתי שבכיתי יחד אתם.השחקנים נפלאים, כל כך יפים, כל כך עדינים, המוסיקה : האמת לא כל כך שמתי לב למוסיקה יותר ריגש אותי המשחק של הנסיכים היפים. במיוחד של הנסיכה. איזה משחק מדהים לבחורה הצעירה הזו , כולה בת 21 (2006) ואיזה עול על כתפיה. האמת כאשר היו סצנות שהנסיכה לא הופיעה בהם, הקטע לא ריגש, תמיד חיכתי לראות את הנסיכה בסדרה, היא הפיחה חיים בסדרה, היא גרמה לי לצחוק ולבכות יחד איתה. פשוט נפלאה. דרך אגב רציתי לדעת האם בפרק הראשון של הסדרה ממש במשפטים הראשונה הנסיכה אמרה כי כל הסדרה היא בעצם חלום של כל ילדהלהפוך לנסיכה? זאת אומרת שכל הסרט הוא בעצם חלום אחד ארוך של 24 פרקים? (זה מה שזכור לי מתחילת הפרק הראשון.) בהסטוריה הקדומה של קוריאה, אכן היתה ממלכה ששלטה שנים רבות (מאות שנים) עד שהגיעו היפנים כבשו את קוריאה והרגו את המלכה ובכך תמה ושלת המלוכה בקוריאה. אשמח לתגובה

kiCkiC

New member
אכן חלום אחד ארוך ../images/Emo8.gif

אבל מי זוכר מה היה בפרק הראשון
פיסת ההיסטוריה עליה את מדברת (רצח המלכה) התרחשה ב 1895. כמה שנים לאחר הרצח כבשה יפן רשמית את קוריאה עד 1945 ושושלת המלוכה מעולם לא חודשה גם עם שחרור קוריאה.

סאפירוש

New member
סיכמתי לפני יומיים והמחשב נתקע או משו ../images/Emo7.gif

ואין לי כוח לחפור אז-אין מילים. סדרה מדהימה!!! כל פרד קטן וקטן. ולמרות שפיספסתי את 2 הפרקים הראשונים, נכנסתי לזה מהר. שחקנית מדהימה, יצא שראיתי "קופי פרינס" ועשיתי הפסקה ואז ראיתי את זה אז פשוט, לראות אותה משחקת בקופי פרינס מצויין ואז ב"הנסיכה" שזאת הייתה הדרמה הראשונה שלה, משחקת ממש מצויין. והתאהבתי בשין גון
ו-KJH גם לא רע בכלל. אני אתגעגע לזה כל כך. אבל נתחיל לראות "בין כלב וזאב" ונתמכר לזה עוד יותר
טוב כן חפרתי בסוף הא
אז מגיע ל-GOONG מחיאות כפיים XD טוב זאת השעה... I LOVED IT. וד"א - באחד מההודעות הקודמות על הפרקים העלית (kiCkiC, מצטערת שאני לא יודעת את שמך
) את התמונה של יי שין מנשק את צ'אה גיונג, ואני ניסיתי להגדיל ולשמור ולא הצליח לי. תוכלי להעלות אותה שוב, בבקשה?

סאפירוש

New member
*פרט ../images/Emo122.gif ואני חושבת שאני בהחלט אראה במחשב

את השני פרקים הראשונים. אני חייבת XD אבל אני קצת חושבת שאולי זה מבאס אותי שזה ככה.

kiCkiC

New member
בבקשה

אני מקווה שזו התמונה שאת מתכוונת... וקוראים לי מורן

SamLin

New member
זו הדרמה שהכי פחות אהבתי ממה ששודר..

מסיבה לא ברורה שין מעצבן אותי, זה קצת נמרח ומשעמם לפעמים....אבל בכללי נחמד, טוב נו אולי בגלל יי יול

kiCkiC

New member
אז את מחסידי יול?

אני דווקא אהבתי את שין, הדמות שלו הייתה אמורה לעצבן עם האדישות והקרירות שלו
נמרחת? לא חושבת שיותר מדרמות אחרות והאמת שיש דרמות שנמרחו הרבההההההההה יותר (ע"ע In-Soon is Pretty
)

אליס241

New member
../images/Emo23.gif סידרה מדהימה../images/Emo23.gif

החפירה שלי קצת מאוחר,, אבל עדיף עכשיו מאשר אף פעם~! זאת אחת הסדרות המדהימות שראיתי! נכון שלפעמים זה היה קצת יותר מידי נמרח אבל עדין אני נהנתי כול כך! צחקתי בכיתי התרגשתי, וחכיתי כול שבוע לראות את המשך! למרות שראיתי באינטרנט ~ אין כמו עברית! ואני חייבת לציין שכול המשפחה שלי מכורים, יותר נכון אמא שלי ואחי הקטן שלא הפסיק לבכות בפרקים האחרונים! אחחח נהנתי איזה פרקים מדהימים שהנסיכה בכתה , הלב שלי נקרע בכיתי איתה! ויול איזה גבר, תאמת הכי סבל וקצת מעצבן כי הוא היה באמת נשמה טובה , אז לקחת אליו את הכול לא מתאים בכלל! שינגון מאמי סוף סוף הגיע החום היחסי אני אישית חושבת שהוא שיחק טוב! ובקיצור אני אהבתי ומחכה לסידרה הבאה!

למעלה