הנסיכה - סיכום

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה - Goong ../images/Emo47.gif

הגל הקוריאני ממשיך בישראל וביום שישי 30.5 מתחילה הדרמה החדשה "הנסיכה" בויוה פלטינה המחליפה את "מאיזה כוכב את?" שנגמרה בשבוע שעבר. מקווה שכולכם תצטרפו לצפיה, הדרמה בהחלט מהנה ומעניינת! הדרמה משודרת בערוץ ויוה פלטינה, ברצועה הקבועה של הדרמות הקוריאניות: 2 פרקים ברצץ בימי שישי (פרק ראשון ב 15:10 ופרק שני ב 16:20), בימי שבת שידורים חוזרים (פרק ראשון ב 21:30 ופרק שני ב 22:40) 15:10 - פרק 1 בעקבות מותו של המלך, מחליטה המלכה האם שהדרך הטובה להצעיד את משפחת המלוכה הקוריאנית אל עבר המאה ה-21 היא להשיא את יורש העצר, הנסיך שין; הנסיך יול, יורש העצר לשעבר, מתכוון לחזור ולתבוע את הכתר. 16:20 - פרק 2 צ`ה-קיונג נפגשת עם המלכה ואמה ומודיעה להן שתקבל את הצעת האירוסין ליורש העצר. צ`ה-קיונג ושין נפגשים ומתעמתים. הנסיך יול חוזר לחצר המלוכה והמלכה מפקפקת במניעיו. צפיה נעימה לכולם!

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה - פרקים 3-4

פרק 3: צ'אה גיונג נכנסת לארמון ועוברת הכשרה אינטנסיבית לקראת חתונתה עם שין. החתונה מתקרבת, והנסיך יול מתקשה להסתיר את קנאתו. יום החתונה הגדול מגיע, וצ'אה גיונג מצליחה לבצע את כל המטלות. פרק 4: צ'אה גיונג מתקשה להתרגל לחיי הארמון, והנסיך שין לא תומך בה כלל. אמו של הנסיך יול חוזרת לסיאול ומבטיחה לו שהיא תחזיר לו ולעצמה את כל מה שנלקח מהם. בנות כיתתה של צ'אה גיונג מכינות לה קבלת פנים.

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה פרקים 5-6

פרק 5: צ'אה גיונג מתרגשת לקראת ביקור הוריה, אך מפספסת אותו ומאשימה בכך את הנסיך שין. היא מתקרבת יותר ויותר לנסיך יול. במסיבת יום הולדתו, מקדיש שין את רוב זמנו להיו רין. פרק 6: הנסיך שין ממשיך להתייחס לצ'אה גיונג בקרירות, למרות ניסיונותיה להתקרב אליו. יחסיה של צ'אה גיונג עם הנסיך יול מתהדקים. היו רין מתקשה להשלים עם נישואיו של שין.

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gifהכסיכה - פרקים 7-8

פרק 7 הנסיך שין וצ'אה גיונג מגיעים לביקור ראשון בבית הוריה ונאלצים לישון יחד באותה המיטה. צ'אה גיונג ממשיכה להיאבק ברגשות האהבה שלה לשין. היו רין נחושה להחזיר אליה את שין. פרק 8 שין וצ'אה גיונג חוזרים מהביקור בבית הוריה ומתחילים להתקרב זה לזה. היו רין מדברת עם הנסיך יול ומבקשת ממנו לעזור לה לסיים את נישואיהם של שין וצ'אה גיונג. בריאותו של המלך מידרדרת.

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה - פרקים 9-10../images/Emo47.gif

פרק 9: שין נוסע לביקור ממלכתי בתאילנד בלי צ'אה גיונג, שנותרת בארמון בקוריאה. הוא פוגש בהיו רין, והשניים מבלים יחד. צ'אה גיונג מבלה עם הנסיך יול ומתוודה שהיא מאוהבת בנסיך שין. פרק 10: צ'אה גיונג חוזרת לארמון וננזפת ע"י המלכה. הנסיך שין קוצר הצלחה בביקור בתאילנד. הנסיך וויליאם מאנגליה מגיע לביקור. נסיבות הטינה של המלכה כלפי היאה ג'ונג נחשפות. הנסיך שין חוזר מתאילנד.

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה - פרקים 11-12

פרק 11: דווקא כשהנסיך שין וצ'אה גיונג מתקרבים, התמונות של הנסיך שלו ושל היו רין מתפרסמות וגורמות לשערורייה גדולה. צ'אה גיונג בטוחה שהכל תמים, אך בשיחה עם היו רין היא מגלה שזה לא כך. פרק 12: היאה ג'ונג והנסיך יול עוברים להתגורר בארמון המלוכה. המלכה והנסיכה היאה ג'ונג מתעמתות. צ'אה גיונג והנסיך שין ממשיכים להתנהג כמו חתול ועכבר. המלך מתמוטט פעם נוספת וגורם לבהלה אצל כל דיירי הארמון

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gifהנסיכה פרקים 13-14

פרק 13: היאה ג'ונג ממשיכה בתככיה ונטפלת לנסיכה, וזו זוכה להצלה מכיוון בלתי צפוי. המתח בין חברי משפחת המלוכה גולש גם למתח בין אנשי החצר; המלכה האם מחליטה שצ'אה גיונג ושין צריכים לממש את נישואיהם. פרק 14: שין נבהל מהנשיקה שנתן לצ'אה גיונג וממהר להבהיר לה שזו הייתה טעות; היאה ג'ונג שולחת את תמונות הנשיקה של הנסיך שין ושל היו רין למלכה ולצ'אה גיונג ופוגעת ביחסי הזוג הצעיר.

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gifהנסיכה - פרקים 15-16

פרק 15: הרוחות בארמון סוערות בגלל ששין חבט בנסיך יול. הדבר מגיע לאינטרנט ומערער עוד יותר את מעמדו של יורש העצר. היחסים בין שין לצ'אה גיונג מתחממים למרות כל הסערות שמקיפות אותם. סיבת גירושה של היאה ג'ונג מהארמון נחשפת. כל בני משפחת המלוכה נפגשים לארוחה משפחתית. פרק 16: דווקא כשנראה ששין וצ'אה גיונג עומדים לצאת לדרך חדשה בנישואיהם, מגיע אירוע שטורף את כל הקלפים. המלך ממשיך להטיל ספק ביכולתו של שין להיות יורש העצר. היאה ג'ונג ממשיכה בניסיונותיה להדיח את שין מתפקיד יורש העצר, והמלכה מתחילה להשיב לה מלחמה. צפיה נעימה!

dal7862

New member
מחפשת תרגומים לנסיכה

שלום אני חדשה בפורום ואני מחפשת תרגומים בעיברית לסידרה האסיתית Goong אם יש לכם תירגומים אני אשמח למענה אני בטוחה שיש פה עוד הרבה אנשים שמחפשים תירגום תודה מראש לכולם ושבוע טוב

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה פרקים 17-18

פרק 17 שין ממשיך להסתבך. היו רין נפגשת עם המלכה ומחליטה לא לשתף פעולה יותר עם היאה ג'ונג. הנסיך יול מזמין את כל חבריו ללימודים, את יורש העצר ואת נסיכת הכתר למסיבת יום ההולדת שלו. היו רין וצ'אה גיונג נפגשות.היאה ג'ונג מבקשת מעורך העיתון שעוזר לה, לעזוב את קוריאה כדי שלא יעלו על הקשר ביניהם. פרק 18 שין, צ'אה גיונג, היו רין וחבריהם ללימודים חוגגים את יום ההולדת של הנסיך יול. היו רין מנסה להתקרב שוב לנסיך שין, וצ'אה גיונג והנסיך יול מתקרבים אף הם. המלך נזכר באהבתו האמיתית ומודה שלדעתו יול מתאים יותר לכס המלוכה מאשר בנו.

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה פרקים 19-20

פרק 19: היחסים בין צ'אה גיונג ושין ממשיכים להיות מתוחים לאחר מסיבת יום ההולדת של יול. דווקא כששין מנסה לסיים את יחסיו עם היו רין, צ'אה גיונג משקיפה מרחוק ומפרשת את זה לא נכון. פרק 20: דבר פגישתם של הנסיך יול וצ'אה גיונג דולף לעיתונות. כולם עסוקים בניחושים מי המאהב של נסיכת הכתר. יול מנסה לשכנע את צ'אה גיונג להכריז בריאיון שהיא רוצה להתגרש משין. יורש העצר והיאה ג'ונג מתעמתים.

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה פרקים 21-22

פרק 21: הראיון עובר בצורה חלקה, עד שצ'אה גיונג פולטת במקרה שהם דיברו על גירושין. המלך מסרב לסלוח לה וליורש העצר וממשיך להתקרב לנסיך יול ולטפח אותו כיורשו. פרק 22: הארמון סוער בעקבות וידויו של הנסיך יול והמלך מחליט להרחיקו מהארמון. היחסים בין שין לצ'אה גיונג ממשיכים להידרדר. יול משוכנע שצ'אה גיונג רוצה לברוח איתו מהארמון, אך מצפה לו הפתעה. צפיה נעימה אני אצפה רק בש.ח. מחר כי טקס הפתיחה של האולימפיאדה מתחיל בדיוק ב 15:10... ואני לא יכולה לוותר על זה!!!!

kiCkiC

New member
../images/Emo26.gif קצת על הנסיכה

שם הדרמה בקוריאנית:שנה: 2006 ערוץ: MBC ז'אנר: דרמה, רומנטיקה, קומדיה מספר פרקים: 24 + ספיישל שחקנים ראשיים: יון און-היי בתפקיד שין צ'ה-קיונג ג'ו ג'י-הון בתפקיד לי שין הסיפור: צ'ה-קיונג צריכה להתחתן עם הנסיך שין בכדי לקיים הבטחה של סבה. שניהם מתנגדים לנישואין המאורגנים אבל חייבים לציית מתוך כבוד למבוגרים ובעקבות מחלתו של המלך. הסדרה עוקבת אחרי הקשיים של צ'ה-קיונג להתאקלם בארמון עם המנהגים אליהם אינם מורגלת, הרחק ממשפחתה ועם הבעל החדש - הנסיך - שמתייחס אליה בקרירות. הדרמה, שהפכה מאז 2006 לאחת הדרמות היותר פופולריות בקוריאה ובעיקר מחוץ לקוריאה והקפיצה את השחקנים הראשיים שהיו חדשים בעולם המשחק אל תודעת הציבור, מבוססת על סדרת קומיקס קוריאנית (מנהווה) מצליחה שעובדה לדרמה. הדרמה משלבת את סיפור סינדרלה הקלאסי עם התרבות והמסורת הקוריאנית העשירה.

kiCkiC

New member
החתונה../images/Emo23.gif

אני כל כך נהנית לראות את טקס החתונה המסורתי ואת כל התלבושות! וכמובן את צ'ה-קיונג שלא משנה כמה היא מנסה תמיד השלומיאליות משתלטת עליה באיזשהו שלב חחחחח ושין קריר כמו קרחון, העיקר השיג שיורידו לו בכמות השומרים כמו שרצה החברות של צ'ה-קיונג הכי הזויות בעולם! והמורה שלה עם "איך העזת להתחתן לפני..?"
אני עוד אראה היום את השידור החוזר להשלים פערים שלא הספקתי אתמול... וגם לראות איזה הפתעות ליאורי הכין לנו הפעם!

kiCkiC

New member
../images/Emo124.gif מונח חדש

בקופי פרינס הקימבאפ
היה "גלילוני אורז".. מסתבר שבנסיכה קימבאפ זה "גלילוני אצות"... כי קשה לכתוב קימבאפ ואסור לכתוב סושי אז הלכו על משהו יחיד ומיוחד - משהו ישראלי! רק בשביל מבחן המציאות, מציעה לכם לגשת לסושיה הקרובה לביתכם ולשגע את המלצר כשאתם מזמינים גלילוני אצות אל תנסו את זה בבית!

kiCkiC

New member
../images/Emo124.gif הנסיכה - עכשיו גם ביפנית!

בעקבות ההצלחה המסחררת החליטו ביפן לעשות גרסה מקומים לגונג, ואני בטוחה שכמה פה ישמחו לשמוע על הקאסט שנבחר... בתפקיד הנסיך שין - יאמפי בתפקיד הנסיכה צ'ה-קיונג - סוואג'ירי אריקה בתפקיד יול - ילד הפלא.. אוגורי שון בתפקיד היו-רין - אייאסה הארוקה למי שבא לקרוא את ההודעה המקורית בקוריאנית... כנסו לפה

kiCkiC

New member
הנסיך ויליאם.. ../images/Emo6.gif

הנסיך ויליאם היה אנגלי בערך כמו שאני שוודית חחחחחחחחחחח ועוד משהו... יול אמור להיות באנגליה מגיל 5, 14 שנים בלי לדרוך בקוריאה... לא אמור להיות לו מבטא קוריאני כל כך כבד כשהוא מדבר אנגלית
חוז מזה אני בעיקר נהנתי מהטיול בבנקוק עם המרוץ טוקטוק והנהג/טייס המצחיק

kiCkiC

New member
הנסיכה והדובים ../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

מי שעוקב אחרי הדרמה יודע שלדובים יש מקום מיוחד מאוד בדרמה. בכל פרק מופיעים דובים וכל פרק נחתם בדובים המציגים איזושהי סצינה בפרק שהיה. מי שראה היום את פרק 12 בטח שם לב שצ'ה-קיונג ביקרה עם המלכה במוזיאון דובים. קצת אינפורמציה על המוזיאון המיוחד הזה: המוזיאון נפתח ב 2001 והוא ממוקם באי ג'גו המפורסם. המוזיאון הזה הוא הגדול בעולם המוקדש כולו אך ורק לדובי צעצוע ובו דובים מכל רחבי העולם. יש בו כמעט כל מה שאפשר למצוא במוזיאון, מגלריות, חנות מתנות, מזנון ותצוגות פנים וחוץ של דובים שונים. כניסה למקום עולה 4-5 דולר והם פתוחים כל השנה

kiCkiC

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בגלל טעות של הוט אני לא יכולה לראות פלטינה השבת
ודווקא עכשיו!

Greed Island

New member
~>< !!../images/Emo217.gif

פיספסתי כמה דקות מסוף פרק 16
לא הבנתי מה היו רין עשתה, ולמה זה פגע בנסיך שין ולמה כולם מחפשים אותה, לאן היא נעלמה ? מישהו בבקשה מוכן להסביר לי ?

למעלה