הנסיכה - סיכום

edenw

New member
היי קישור לפרקים של הנסיכה

היי אשמח אים משהוא יודע איך להגיע לצפיהה אוליין לנסיכה תודה מראש

שרית75

New member
עזרה.. יש שני שירים עיקרים בסדרה הנסיכה אחד..

perhaps love מה שמו של השני?

הצלחה../images/Emo51.gif

היי, לפני שבוע+ הייתם בעמוד הראשי ונכנסתי לקרוא את ההודעה.. אני לא צופה בכלל בטלנובלות אבל העניין הקוריאני משך אותי, אז צפיתי שבוע שעבר, וגם השבוע, וזו סדרה ממש חמודה שאני מתכוונת להמשיך לראות באדיקות! אז תודה על הפרסום, הצלחתם לגלות עולם קוריאני חדש לפחות לאדם אחד (שעבר 200 ערוצים אחד-אחד לפני שהוא גילה איפה מסתתר הערוץ ויוה פלטינה
). תמשיכו ככה!

kiCkiC

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתהני מהנסיכה ומעוד דרמות קוריאניות בהמשך. ומזל טוב על מציאת הערוץ החדש - גם לנו לקח זמן למצוא אותו חחחחח

ימית233

New member
בבקשה אני רוצה לינק לראות את הפרקים של הנסיכה

בקשההה ... איזו סידרה מהממת

vickiar

New member
פרקים של הנסיכה

הייי לכולם בבקשה מי שיש לו את הפרקים של הנסיכה שיעביר לי בקישור תודה

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה - סיכום

שרשרו מה חשבתם על הדרמה, על הפרקים האחרונים, הדמיות, השחקנים, המוסיקה, התפאורה וכל מה שעולה לכם!

kiCkiC

New member
../images/Emo47.gif הנסיכה - פרקים 23-24

פרק 23: הנסיך שין מואשם בהצתה. היאה ג'ונג שעומדת מאחורי ההצתה, מבקשת מיול שיתכונן לקראת הכתרתו למלך הבא. שין וצ'אה גיונג סוף סוף מתוודים על אהבתם זה לזה, אך נתקלים במכשול בלתי צפוי שעלול להפריד בינהם לנצח. יול מגלה את האמת על אמו. פרק 24: כל הראיות מצביעות על כך שהנסיך שין אשם בשריפת הארמון והשוטרים מחליטים להעמידו לדין. היאה ג'ונג חוגגת, אך לא לאורך זמן. הנסיך יול מגלה על דבר הרומן בינה ובין המלך ומחליט לשבור את הגורל האומלל של בני משפחת המלוכה. צ'אה גיונג נשלחת לחו"ל ושין נוסע אחריה.

yafit21191

New member
עזרה דחוף!!!

היי אני חדשה פה ורציתי לדעת אם מישהו יודע על אתר או תוכנה שאני יכולה להוריד ממנה את 2 הפרקים האחרונים של הסידרה כי היום אי לא יהיה בבית ואין לי איך להקליט את זה... בבקשה תעזרו לי דחוף מחכה לתשובה ביי בייי

karina balerina

New member
היו פרקים ממש יפים!!! חבל שנגמר!!!

הסדרה היתה ממש יפה, אני התחברתי מאוד לעלילה המיוחדת, לשחקנים המעולים, לתפאורה של הארמון. איזה סיום יפה היה, שני הפרקים הכי מרגשים בסדרה- בפרק 23 ששין אמר לצ'אה גיונג את הבן אדם הכי זוהר שאני מכיר,והיא אמרה לו אתה הבן אדם הכי בודד שאני מכירה. ושהם נפרדו זה היה קטע מאוד מרגש , שהיא אמרה לו שיתקרב אליה בחצר והוא אמרה שאם יתקרב יכול להיות שלא ייתן לה ללכת ממנו. איזה יפה היה הפרק האחרון שרואים שצ'אה גיונג היא אישה משוחררת חיה חיים רגילים ועושה את מה שהיא רוצה, וששין בה אליה זה היה קטע נורא יפה, היה בזה קסם!!! אבל משהו אחד לא היה לי ברור, את מי בסוף הכתירו למלך?!?!?!

kiCkiC

New member
לא הכתירו מלך - הכתירו מלכה

את אחותו של שין
מה שאצלי לא ברור בסוף היה למה את שין רצו לעצור על הצתה ולקחו אותו לחקירות אבל ליול נתנו ללכת למרות שהוא הודה שהוא האשם... לא אמורים לעצור אותו?

LILIN1

New member
אבל לא הבנתי את הקטע

שהוא נסע והיא רדפה אחרי הרכב. כאילו לאן הוא נסע? לכמה זמן הוא נוסע? את האמת הדרמה הזו חזקה מבחינת תוכן. מוסרית למדתי ממנה המון. בכלל הקטע שיול מדבר עם אמא שלו הרג אותי. הייה בא לי לבכות זה הייה כ"כ נכון. ובסוף שהם הלכו עם הכיסא גלגלים נצבט לי הלב במובן מסוים-כי מי כמוני אהבה את יול יותר מהנסיך ש'
ומי כמוני עקבה אחרי שינוי סטייל השער שלו(שהדילמה בפרק האחרון האם הוא שוב צבע /החזיר את השער לגי'נג'י או שמא זה הייה חצי חצי?XD) לסיכום. אחלה דרמה. פעם 2 או 3 שאני רואה אותה. וזהו
אפילו שעשו ממנה יותר מדי(ציפיתי למשהו מפוצץ אבל זה קטן לעומת הכוכב=] ) ואפילו שכאב להם להראות לנו תינוק מלכותי לאנורא נסלח להם
אחלה פס קול האוול זמר מדהים ומכשר(שר גם בA LOVE TO KILL ו GOONGS) הייה אפשר לקצץ בדיבורים של הקנים. שעה עד שהמאמא אומרת משפט על הפרחים היפים בגן(אפילו שהמשפטים מאוד יפים ) =] יאללה קוריאה

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif~

הוא נסע לחקירה,לפחות ככה הבנתי. אעה!אני לא היחידה שריחמה על יול בסוף?! אני חושבת שזה היה אותו צבע שיער שהיה לו בחלק האחרון של הסידרה,פשוט האור נפל בצורה כזאת שהיה נדמה שזה שינה צבע.אבל הי,אני לא בטוחה לגמרי
.

LILIN1

New member
הבנתי שהוא נסע לחקירה

והם בכו בגלל שהוא יחזור היא כבר טטוס? כאילו למה שהיא תרדוף אחריו?! הם לא יכלו לעשות שהיא טסה והוא רודף אחריה?!??! יול
אני אוהבתותך מאוד=[ בעזרת השם תצבע שוב לג'ינג'י ונאמר "אמן"

kiCkiC

New member
כל הראיות נגדו...

מה שאומר שאחרי החקירה הוא ילקח למעצר - והוא באמת נעצר ומה ששיחרר אותו מהמעצר היתה ההודאה של יול מאוחר יותר.

למעלה