נעה שחר

New member
../images/Emo46.gif

"בין חמש לשש" הוא מתקשר ברוב פאר והדר להודיע שהוא התפטר מהעבודה ויש לו זמן לילדים היקרים שלו.. אמר חגיגית שיבוא לקחת אותם אחה"צ בין 5 ל6.. ביקשתי שעה מדוייקת - הרי הילדים לא יחכו לו שעה שלימה!!! ואז מההוא אומר לי???? "גם טכנאי שבא אלייך הביתה לא נותן שעה מדוייקת" ואז אמרתי לו - "תודה נשמה - המקרר, התנור, מ. הכביסה ושאר מכשירין תקינים בריאים ושלמים.. כשתהיה בעיה אקרא לך.." וכמובן ניתקתי לו בפרצוף.. שלא יבוא.. גם ככה הוא לא בא כבר 3 שבועות...

גמדים

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא מבינה את הגברים האלה ,ובחיים לא אבין תהי חזקה , את לא בד

../images/Emo201.gif אבל

חושבת שהגזמת קצת עם התגובה. זה כ"כ קריטי אם לא ידע להגיד שעה מדוייקת. בין חמש לשש זה לא נשמע לי כ"כ משמעותי. לא חייבים ושוב לדעתי לא חייבים להגיד לילדים את השעה המדוייקת ולצפות שיעמדו כמו סטופר על השעון. צריך להגיד לילדים שאבא יבוא אחה"צ וזהו, לא להתפס לדקויות. אני בכלל שונאת אבל שונאת שמנתקים את הטלפון בפרצוף, לפעמים זה קשה (וגם אני לדאבוני יצא לי לא פעם לנתק את הטלפון בפרצוף) אבל זו לא צורה. קודם שיבוא לילדים ואח"כ אפשר לתפוס לשיחה ולבקש להבא שידייק בזמן ההגעה וכו'. מקווה מאוד שהוא יגיע בכל זאת, לטובת הילדים.

touti

New member
נעה אני מבינה אותך ומסכימה עם מקסימית:)

העצבים זה בגלל שעברו 3 שבועות, וכשהוא כבר רוצה לראות אותם הוא אפילו לא מסוגל להתחייב על שעה. שיראה את הילדים ואז דברי איתו על השעה:) לא הייתי אומרת כלום לילדים שלא יפתחו ציפיה ואולי יתאכזבו.

נעה שחר

New member
זה גם הדבר שהכי מעצבן אותו.. התחלתי להיות

רעה... אין הרבה ברירות... נמאס לי להיות נחמדה... ובקשר לשעה - גם לי יש חיים ותיכנונים... אם אני יודעת שהוא בא בשעה מסויימת אז אני קובעת עם חברה או רופא שיניים או קוסמטיקאית וכאלה... לא חסר... הקטע שהוא לא מעריך את הזמן שלי.. ובמיוחד אחרי שהוא היה אמור לבוא יום חמישי לקחת אותם לישון, אמר שיבוא ב4... הילדים חיכו וחיכו... התקשרתי אליו ברבע לחמש, אמר שהוא יגיע... אח"כ שחר התקשר, וגם הוא אמר שהוא יבוא... מיותר לציין שהוא לא הגיע ולא טרח להודיע... בעצם עד היום הוא לא התקשר... אז אני כועסת על הזילזול הזה...

אם כך על הכעס הזה, את צדקת ב- 100%

את זה לא אמרת בהתחלה. עכשיו אני מבינה מהיכן נבע הכעס.

מייקל 120

New member
מקסימית אני איתך כל מילה

כתבתי את דעתי בהמשך השרשור ופתאום אני רואה שקלעתי לטעמך

eti35

New member
להמשיך בסדר יומך הרגיל ולא להמתין לו שיבוא.

במידה וכבודו יגיע שימתין עד שתסיימי את הסידורים שלך ותוכלי להתפנות אליו. לאחר מספר מקרים כאלו הוא יבין שעליו לעמוד בשעת התכנון שנקבעה.

למעלה