נעה שחר

New member
היום.. חחח.. מרוב העצבים שכחתי את המילה 'מחר'

מקווה שיבוא.. אני רוצה קצת זמן לעצמי

ציפי81

New member
ינחם אותך אם אספר לך שממני אף אחד לא לוקח את

הילדים ואין לי אף פעם קצת חופש וזמן להתרענן? לפי ההסכם הוא אמור לראות אותן הרבה, לקחת אותן פעם בשבוע לישון ופעם בשבועיים שבת. תכל'ס, סמוך לגט (לפני מתן הגט) הוא החליט להעביר את החיים שלו לחו"ל, מה שאומר שהבנות שלי לא ראו את אבא שלהן כבר שלושה חודשים - הן מתות מגעגועים! - ולי לא היה חופש מהן... אני לא אומרת לו כלום, זכותו להתחיל בחיים חדשים, אבל אם יבוא יום והוא ירצה כל מיני דברים אני אזכיר לו מי גידל את ילדיו לבד. ומבחינתי זה שהן מדברות איתו בתדירות גבוהה, כל יום - יומיים, זה לגמרי לא מספק.

זה יותר מנחם...

אני כמעט 10 שנים מגדלת 4 ילדים לבד, מעולם לא היה הסדר כי לא הכיר בהם, אבל לפני 10 שנים גידלתי 5 ילדים והדגול מבינהם בגיל היה בן גילי (המבין יבין) לאחר ששלחתי אותו להסדרי ראיה קבועים אצל אחרת.... וואו הוקל עלי. היום ב"ה יחסית קל לי לגדל את ילדי, בפרט שאין צד שני שמפריע לי והחינוך עלי.

ואני מתלוננת

שהוא לוקח רק שעתיים פעמיים בשבוע ובשביל כל שבת אני צריכה לקבל התמוטטות עצבים (לוקח פעם בכמה חודשים - לאחרונה יש מצבון ליותר..) נכון שצריך לקבל פרופורציה אבל זה כ"כ קשה. אני מרגישה שאני חייבת את החופש הזה!!!

נעה שחר

New member
בדיוק גמני.. חייבת חופש.. אוויר..

הילדים מקסימים והכל.. אבל עדיין... הווריד כבר כואב ...

תפסיקו לבכות../images/Emo7.gif

מי שלא רוצה לבוא ולראות את הילדים שלו,ההפסד שלו בלבד. נכון שקשה לגדל לבד,אבל מה נעשה? נבכה? ואני יודע מה אתן מרגישות.

מבינה אותך מאוד מאוד

גם אני מאוד
ה-X שלי גם התקשר אתמול באופן חגיגי והודיע שיבוא היום לקחת את הילד לשעתיים- וזה אחרי שחודש וחצי הוא לא ראה אותו מדובר בילד סה"כ בן שנתיים וחצי. הוא לא מגיע תקופה ואז אחרי שהוא סופסוף מגיע הילד מתחיל לצפות לאבא- והאבא מאכזב. אני מנסה כבר המון זמן ליצור פגישה משותפת אצל פקידת הסעד כדי לסדר את הנושא אבל תמיד יש לו תירוצים שהוא לא יכול להגיע. הפעם פשוט אמרתי לו:לא!!! עד שאין פגישה הוא לא בא ליראות את הילד-מבחינתי שיבוא לראות את הילד גם פעמיים בשבוע אבל או שזה יהיה מסודר והילד יודע לֶמה לצפות או שלא יבוא בכלל!! הוא כמובן מאוד התעצבן וניסה לראות את הילד בגן- (ולהוציא אותו מהמסגרת) אבל למזלי (ולמזל הילד) לא הסכימו לו. אז עכשיו אני מחכה לפגישה עם פ.הסעד- בתקווה שהצלחתי לגרום לו להבין שהסדרי ראיה צריכים להתבצע באופן מסודר...

נעה שחר

New member
מראש הבהרתי בגנים

שאף אחד לא מוציא את הילדים בלדעדי או ללא אישורי!!! אנירוצה לראות שיחשוב על זה אפילו...

דנידין 1

New member
שאלה פשוטה שאלתי

שאלתי למה החולרות האלה עושים את זה לילדים שלהם הם לא מבינים שזה הורס אותם?

נעה שחר

New member
כנראה שזה לא בראש סדר העדיפיות שלהם...

הילדים בוכים מגעגועים.. ואין לי מה לעשות.. זה הבכי שהכי שובר לי את הלב...

מייקל 120

New member
בנות אני לא רוצה להישמע שובינסט

לעניות דעתי: (בלי כל קשר לזה שאני גבר) א. בזה שלא נתת לו לראות את הילדים היום (מוצדק או לא מוצדק) עשית רע בעיקר לילדים שלך שהינך מגדלת, אינני חושב שהמטרה (חינוך הגרוש) מקדשת את האמצעים (שהילדים לא יזכו לראות את אביהם). ב. יש כזה מושג שהוא לא יודע מעכשיו בידיוק באיזה שעה הוא יבוא או מפני שהוא בא מחוץ לעיר ויתכנו פקקים וכדו' או מפני שיש לו סידורים לעשות ואינו יודע בידיוק מתי יסיימם, ועדיף לו לקבוע שעה משוערת מאשר לקבוע שעה מדוייקת ולאחר. ג. בכל מצב, ניתוק טלפון בפרצוף ויחסים עכורים אלו בין גרוש לגרושה לא רק שלא תורמים לילדים אלא גם מזיקים, אני אישית יכלתי לריב הרבה עם גרושתי כשיש אלף סיבות מוצדקות וסיבות שמרתיחות את הפיוזים, אבל העדפתי לבלוע את הרוק ולהמשיך הלאה בסבר פנים יפות, ושוב בעיקר לטובת הילדים וזה נאמר לגבי כל דבר בחיים.

נעה שחר

New member
א. כתבתי את ההודעה ביום ראשון

ושכחתי לציין שמדובר על יום שני... יום שני הוא התקשר אלי ב3 וחצי. תקציר השיחה: הוא:לא אוכל להגיע היום. אני: בססדר. הוא: את לא שואלת למה? אני: לא.. ביי.. ניתוק. שוב טלפון. הוא: לא אכפת לך ממני. אני: לך לא אכפת מהילדים. הוא: את לא שואלת אפילו למה לא אוכל להגיע. אני: אין טעם.. הוא: השתנית אני: מה ציפית? שאתעצבן שוב? ואז הוא ניתק...

touti

New member
נעה../images/Emo24.gif

אני הייתי מוסיפה משפט כמו אם לא הגעת כנראה שיש לך סיבה טובה...

נעה שחר

New member
אח"כ הוא שלח לי הודעה

שיש לו ראיון עבודה... אז כתבתי "ראיון עבודה בערב? אל תשכח אמצעי מניעה.. שלא יהיו טעויות"...חחח

אiר1

New member
חחחחחחחחחחחחח

אולי "רעיון עבודה"... מסכן, יהיה תשוש אח"כ...

למעלה