limooor

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

סליחה פשוט התגובה הזאת הכעיסה אותי מאוד

g a v i

New member
לימורי, עזבי אותך אחותי!

קודם כל, הייתי לי שיחה עם אותה בחורה והיא הסבירה לי למה תינוקות עושות לה בחילה. (נשמע מזעזע, נכון?) אז, זה אותם דברים פשוטים שעושים לכולנו בחילה - אלא אם כן זה הילד שלנו (הקקי, הפליטות, להחליף חיתולים, איך שהם אוכלים) - והיא צעירה, לא נשואה, עוד אין לה ילדים. מה את מתרגשת? ולמה את מתעצבנת או קוראת שם? בגדול, מאז שהפכתי לאמא אותם דברים כבר לא מגעילים אותי - על אף ילד - אבל לפני? אם תינוק היה פולט על כל החולצה שלי, אולי לא הייתי מקיאה אבל גם לא הייתי נהנת!! ומשם היא מדברת - מקום שהיא לא היתה בו. חוץ מזה, שאם היא באמת תמיד תרגיש ככה ולא תרצה ילדים, מה רע? עדיף שמישהי שנגעלת מילדים לא תלד, נכון?

l o l i l o

New member
גם אני קראתי והתעצבנתי מאוד../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif:-

אבל זה כ"כ לא שווה להתעצבן בגלל אנשים אגואיסטים ומוגי לב!!! שיבושם להם באנוכיות הזו!!!! ואני ממש לא מרחיבה את הדיבור!

l o l i l o

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif8-

בילבול קל באיקונים......

לימיצ

New member
מה את כועסת? ?

גם אני חשבתי ככה עד שנתיים לפני שליבי נולדה, SO? אז גם אני מכעיסה אותך? נו באמת... זכותה לחשוב איך שבא לה, הלו?

minimousegi

New member
לדעתי יש גבול וזאת תגובה די מגעילה

סורי, אני לא מצליחה להבין...

musenok

New member
אני מכירה נשים כאלו, שלא רצו ילדים,

ואח"כ כשנולדו להן ילדים ממש השתנו לגמרי. חברה שלי שונאת ילדים. והיא לא בטוחה שהיא רוצה ילדים. (גם קצת פוחדת) היא אומרת שהיא אוהבת רק את הבת שלי. וכשהקטנה שלי מחייכת אליה, אז היא אומרת שכנראה היא גם תרצה ילד. כשהקטנה שלי היתה פולטת היא הרגישה בחילה, וכשהיתי מחליפה טיטול, היא היתה יוצאת מהחדר. מה שכן היא מודעת שזו בעיה שלה מילדות. וכך אם להסתכל על כל אחת בפרט, זה משהו שקשור לילדות.

לימיצ

New member
לא קשור לילדות, תסלחו לי, וגם ממש

לא "בעיה". בעיניה זו לא בעיה (וגם בעיני זו ממש לא היתה בעיה), אז של מי הבעיה פה בעצם??

לימיצ

New member
קראתי שוב מה שכתבת ואני מבינה

שאצל החברה הספציפית שלך ה הוגדר כבעיה. מצטערת, אבל נא לא להשליך על הכלל.

limooor

New member
התאור המוקצן שלה "לילדים"

את לא חושבת שזה מוגזם לשנוא בצורה כזאת ילד??? כפי שכתבתי שם אני חוזרת לא באה לשפוט את ההחלטות של האחר אבל יש הבדל בין לא לרצות ילד או לא לאהוב ילד לבין לשנוא ולהגיע למצב כזה שהוא מעורר חלחלה

lulyK

New member
כן, זה נשמע קצת קיצוני.

אבל למה את כועסת? זו התחושה שלה והיא מביעה אותה בפורום הבית שלה.

musenok

New member
אני חושבת שכל מי שנמצאת שם בפורום

היא לא שלמה עם זה שלא רוצה ילדים, אחרת בשביל מה היא בכלל צריכה פורום כזה. יש כאלו שמתגאות שהן לא רוצות ילדים, אבל כנראה יש להן בעיה עם זה, אחרת לא היו כותבות שם בפורום.

liat ליאת

New member
עזבי, למה להתעצבן?

זה מה שהיא חושבת, והיא לא נכנסה לכאן להשמיע את זה. את נכנסת לשם לשמוע את זה. הפורום ההוא מיועד לנשים כמוה, ועם כל הקושי שלנו לקבל דברים כאלו - אין מה לעשות. כל אדם ורגשותיו הוא ויש גם כאלה, למרות שזהו קומץ, שלא מתחברות לכל הנושא של אמהות. אין צורך לכעוס

BooBoohh

New member
למה להתעסק בזה בכלל???

עזבי 1 מתוך מיליונים חושב שטויות...

mevav1

New member
אני גם כאובה לראות אנשים עם דעות

כאלה בנוגע לילדים..אבל זאת זכותה(אם כי ההגזמה פה נראית לנו בכל אופן ברורה לעין)..בכל אופן,כל אחת ואופיה,רק שנראה לי באמת שעבר עליה משהו כשהייתה קטנה,או שהיא פשוט באופי כזה,כלומר,אין קשר לעבר ילדותה. מה שבטוח זה שאני למשל,ממתי שנולדתי אהבתי ילדים ולעולם לא נגעלתי מהם בשום צורה ועובדה שהבאתי אותם בגיל צעיר ואני נהנית מהם מכל רגע ולדעתי,רק כשבאמת אוהבים ילדים זה יכול ללכת,כי מי שלא מוןכנה לראות ילדים אז אין,אם יהיו לה ילדים והיא לא תסתדר לרגע עמם אז אבוי.. ולכן,עדיף באמת שמי שלא מסוגלת לכך,שלא תביא,לטובת הילדים עצמם. ואל לך להתעצבן,זאת זכותה של כל אחת גם אם נאמר בטון כזה.

זו זכותה ובשביל זה יש לה פורום רלוו

שרלוונטי עבורה. אני לא יכולה לשפוט אותה על תחושותיה ורצונותיה, בייחוד כשהיא מביעה אותן לא מול העיניים שלי.

ayush

New member
למה את נכנסת לפורום הזה ?

מה יש לך לחפש שם מלבד מריבות ? אני בטוחה שאת מעצבנת אותן לא פחות משהן אותך.

maykee

New member
וכמובן

עדיף שאנשים שמרגישים כך יהיו כנים ולא יפלו לאיזה לחץ סביבתי (הורים, חברים, נורמות) ולא יביאו ילדים לעולם. זה עדיף בהרבה על אנשים שחושבים כמוהם , יולדים ילדים ומתעללים בהם.

comfi

New member
ממש מפחיד ...

אחרי שקראתי כמה מהתגובות שם ממש יכלתי לראות מול עיני את הטיפוס המתעלל בילדים ומייד ניזכרתי באבא הפסיכופט שהרג את הילדה שלו בת החודשיים לפני מספר ימים , יש מספיק פסיכים כאלה שילדים "מגעילים " אותם ולצערי הם מביאים הרבה רוע לעולם . לימור אנשים כאלה לגמרי לא שוים התייחסות ,

למעלה