סטארגייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יפעת777

New member
AXN ניסו לפגוע בי

וזה לא משהו שפורסם בפורום, כך שאתה לא יודע במה מדובר.

HuGo Hell

New member
אני אסביר לך,

התפקיד של מנהל פורום זה לשמור על סדר בפורום ולדאוג שיהיה נעים בפורום ולא אוירה מכוערת. תפקיד של המנהל לשמור על סדר, כשיש הודעה שמפריעה לסדר ואם לדעת המנהלים ההודעה אינה במקום ותגרום לבלגן וריבים ההודעה תמחק בשביל לשמור על הסדר. אנחנו לא מוחקים הודעות שלך בכוונה, כל הודעה שלדעת ההנהלה אינה מתאימה - נמחקת. אמרתי לך מלא פעמים, יש דרך לדבר ולהביע דיעה כמו שרבים עשו קודם, הפנת את זה כנראה כי התחלת להביע את דעתך בלי לבזות את שם הערוץ ולכן הודעותייך לא נמחקו. ולידעתך, הודעות רבים אחרים נמחקו שנכתבו לך שלא יצא לך לקרוא כי הם אינם היו מתאימים והיו באים מילים שלא לרוח הפורום. זאת הודעתי האחרונה בנושא. תבואי בגישה רגועה, תסבירי את עצמך בצורה מנומסת ותרבותית - אנשים יקשיבו. אנשים לא מקשיבים לצעקות ואם תסתכלי בארכיון של הפורום את תמצאי מלא הודעות שאומרות את אותה הכוונה שלך רק במילים יפות יותר ובצורה מתורבתת בלי להגיד "גונבים אותי" וכאלה, כי בנתיים כל הודעה שלך הייתה הוצאת דיבה על הערוץ ולא ההפך. המשך יום נעים.

יפעת777

New member
אם יש לערוץ AXN בעיה של הוצאת דיבה

הם יכולים לתבוע אותי. חוץ מזה לא כתבתי שהם גונבים אותי. זה ציטוט שקרי. לא השתמשתי בשום שפה בוטה ומותר לי לצעוק. אני כתבתי שהשירות שלהם לקוי ושהם אינם נותנים תמורה הולמת לכסף שמשלמים להם ולדעתי הם לא מקצועיים וזכותי להביע ביקורת שלילית על רמת העבודה והעובדים שלהם.

god of war2

New member
כולכם צודקים

אותי זה גם מעצבן ש axn לא ממשיכה את עונות 5-9 אלא עושה שידור חוזר של עונות 1-4 ולא מתחשבת בצופה וחושבת רק עליה

יפעת777

New member
והכי מרגיז שמי בא נגד AXN ישר מחפשים אותם

בסיבוב, כי יש כאן אנשים (במיוחד מנהלים) שיגנו על AXN מתוך אינטרסים

יפעת777

New member
הכי גרוע שהם קוטעים רצך של סדרה שהיא בעצם

בהמשכים. הרי כל פרק הוא לא ממש בפני עצמו אלא רוב הפרקים מבוססים על פרקים ועל עלילה מתמשכת אז קטיעת רצך הפרקים גורמת ליותר נזק. הרי ב 4 חודשים כבר שוכחים מה בדיוק היה וזה פוגע בלהבין את ההמשך. אם ממשיכים לראות פרקים נוספים אז לא שוכחים כמו שעושים הפסקה, כי העלילה מתמשכת וכך גם דואגת שהצופה לא ישכח מה שהיה בפרקים קודמים. אם זאת הייתה למשל סדרה כמו "צוות לעניין" הנזק לא היה כל כך גרוע, כי כל פרק הוא לגמרי בפני עצמו

Gilliana

New member
וזו לא הפעם הראשונה שהם עושים זאת

עם "תיקים באפלה" אכלנו בדיוק את אותו קש, וכנ"ל גם עם "מחוץ לחוק". זהו פשוט דפוס פעולה ב-AXN, ולא - אין שום הסבר הגיוני ו/או מתקבל על הדעת.

יפעת777

New member
ההסבר הכי הגיוני הוא של מינימום הוצאות כספיות

אני בספק אם הם קנו את עונות 5-9 ולדעתי הם בכוונה לא משדרים את עונות 1-4 כדי לא לקנות עכשיו את עונות 5-9 ולא בגלל שהם רוצים להתחשב כל כך בצופים שלא ראו. אם הם היו מתחשבים אז הם היו נותנים את עונות 1-4 מבלי לפגוע בשידורי עונות 5-9 ברצף לעונות 1-4. הכי מצחיק שהם גם פוגעים ברייטינג שלהם, העיקר שיחסו לעצם כסף

d1f2

Active member
עובדה שבארה"ב חיכו 4 חודשים בין עונה לעונה

+ 3 חודשים פגרה באמצע העונה. הם צריכים לסבול ובגלל שאת ישראלית אז חייבים לך הכל, ברור. משום מה את בטוחה שהערוץ לא יביא את העונות אחרי השידור החוזר. מה את תהיי מוכנה לעשות אם במידה וAXN אכן ישדרו?

יפעת777

New member
זה מדובר בעונות חדשות ולא ישנות

אתה באמת כבר נואש בתירוצים. מה הקשר לזה שאני ישראלית? זו סדרה ישנה ובכל תחנה נורמלית כמדובר בעונות ישנות נותנים אותן ברצף. הסבירו לך את זה כבר מלא פעמים ואתה חוזר על עצמך. אני לא אחכה 4 חודשים לעונות 5-9 רק בגלל ש AXN רוצים לחסוך לעצמם כסף ולא לקנות את העונות האלה על מנת שלא תהיה להם הוצאה גדולה לחודשים האלה. זה שהם לא יודעים לנהל את התקציב שלהם ושהם מחפשים איפה לצאת כמה שיותר מרווחים אף אחד לא צריך לסבול מזה, במיוחד שזה על חשבון מנויי כבלים שהם אלה שמפרנסים אותם.

למעלה