סטארגייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cwn

New member
טרול, עפ"י ההגדרה בויקיפדיה:

"הטרול מסב נזק באמצעות התחזות כאחר, כתיבת הודעות הפוגעות במשתתפים אחרים, הפרת כללי ההתנהגות בפורום, שלהוב (Flaming) וכדומה. כמו כן, חלק מהטרולים משתמשים בשיטות של האקרים, כגון גניבת זהויות, וכדומה." http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C_(%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98) טרול עפ"י אחד מהקישורים בויקיפדיה: " Trolls are utterly impervious to criticism (constructive or otherwise). You cannot negotiate with them; you cannot cause them to feel shame or compassion; you cannot reason with them. They cannot be made to feel remorse. For some reason, trolls do not feel they are bound by the rules of courtesy or social responsibility." " When a troll attacks a message board, he generally posts a lot of messages. Even if his messages are not particularly inflammatory, they can be so numerous that they drown out the regular conversations (this is known as 'flooding'). Needless to say, no one person's opinions can be allowed to monopolize a channel." http://web.archive.org/web/20060428091222/http://members.aol.com/intwg/trolls.htm את אולי לא טרולית, אבל חלק מהפעולות שלך בהחלט טרוליות. אני לא אומר שאין לך זכות להביע את הדעה האישית שלך או את המחאה שלך, אבל לא בצורה כזו. אני גם לא אומר שאת היחידה שגבלה פה בפורומים, היו כאן כמה אנשים שכתבו הערות שלגמרי לא במקום לגבייך. אני מודה שהדיונים האחרונים בפורום מוציאים לי את החשק לבוא לכאן שוב ושוב, ואני ממשיך לבוא בגלל שאני מבין שאת עושה את זה לא בגלל רצון לפגוע אלא בגלל שאת מרגישה שפוגעים בך.

Gilliana

New member
נכון, והיא לא עשתה אף אחד מהדברים הללו

לכן עצם כינויי הגנאי מצידכם הם הלא תקינים.

HuGo Hell

New member
הוא או אני לא קראנו לה ככה,

הוא ציין מה זה טרול ומה זה אומר ומה ההגדרה. אני לא קורא ולא תמצאו הודעה שלי שאומרת "היא טרול". הבנת הנקרא, דבר פשוט.

יפעת777

New member
אבל הוא קרא לי טרולית ומצדך לא עשית כלום

אסור לו סתם להקניט בן אדם בפורום

Gilliana

New member
אכן דבר מאד פשוט, אני מסכימה

לכן נבצר מבינתי איך יתכן שאתה טוען כי cwn לא קרא לא טרולית כאשר אמר, ואני מצטטת : "טרוליות היא עבירה על החוקים ואת עוברת על החוקים". כאמור, אני לא ראיתי עבירה על אף חוק, מלבד הבעת דיעה אישית ומחאה מוצדקת לדעתי, שאני אגב שותפה לה וגם אני מוחה בתוקף על ההחלטה השרירותית של הערוץ. שנית, אתה חיזקת את ידיו של cwn וציינת שהוא "מאד שימושי" כלומר, עודדת את קריאות הטרול שלו כאשר כאמור, אין בהן כל ממש.

יפעת777

New member
בקשר לזה שלא נעים לך להכנס אתה יכול לבוא

בטענות רק ל AXN שהם עשו את הבלגן הזה. כי אם הם היו ממשיכים לשדר ברצף אף אחד לא היה נכנס לפורום להתלונן.

MarcoCohen

New member
מה הקשר בין מה שאמרתי

לתגובה שלך:\ את אומרת עם לא היה לך תלונות לא היית נכנסת לפה להתלונן אז אני אומר שהיית נכנסת למקום אחר ואת עונה לי שפה זה הפורום הרשמי שלהם:\
ככה זה קטינות בגיל ההתבגרות

יפעת777

New member
אתה לא מבין כלום

לא היית מוצאת מקום אחר כי אין לי על מה להוציא את העצבים. אני נכנסתי לפה כיוון שזה פורום רשמי שמייצג אותם והם נכנסים לכאן וזה גם המקום לכתוב להם תלונות. ובנוסף לפתוח עצומה נגד הפסקת שידורי סטארגייט.

HuGo Hell

New member
ההנהלה תומכת בו מכיוון

שהוא רשם לך הודעה בכלליות על חוקי תפוז. זה לא היה בכוונה לפגוע בך או לקרוא לך טרול, הוא פשוט רשם והעתיק את חוקי תפוז להודעה....

יפעת777

New member
אז אולי אתה זה שלא מבין הבנת הנקרא?

מה פשר המשפט הזה: "ומה שאת עושה נכלל בתוך ההגדרה." הוא לא אומר כאן שאני בעצם טרולית?

Gilliana

New member
סליחה, חייבת לחלוק עליך

מבחינת הבנת הנקרא הבסיסית ולכן גם בפרשנות משפטית, שהיא הקובעת, ולא פרשנותך האישית - הוא בהחלט קרא לה טרולית.

יפעת777

New member
ועוד דבר:

מנהל פורום לא יכול להחליט על דעת עצמו ופי אינטרסים שלו שדיון לא תואם או כן תואם. הדיון הוא בנושא AXN כך שאין סיבה לקטול אותו. כל העניין הוא שאני באה במחאה נגד מעשיהם של AXN וכיוון שזהו הפורום הרשמי שלהם, הם עומדים מאחורי זה ולא מוצא חן בעיניהם שמיהו חושף את המחדלים שלהם ובא בטענות. אז במקום להתמודד עם הבן אדם בצורה חוקית הם סותמים לו את הפה ועוד פוגעים בזכויות הפרט שלו כאשר הם מערבים גורמים אישיים שלו שלא קשורים לעניין ומעלילים עליו בשקרים. וכל זאת על מנת כדי שלא אחשוף בפני הקהל מדוע הם באמת לא נותנים את עונות 5-9 של AXN. אם הם רוצים ללכת ככה, אז אין בעיה. אני פשוט אגיש תביעה משפטית על מה שהם עושים.

met3

New member
חי בסרט...

בואנה את חיה בסרט!!!(תביעה משפטית???!!!) אני לא מבינה למה את רושמת את כל הטענות שלך בפורום ולא שולחת ישירות להנהלת axn את באמת חושבת שהם רואים מה שאת כותבת פה???-לא!!!!!! אז למה את חופרת...... במה זה כבר יעזור לך??!!! זאת המדיניות של הערוץ הערוץ, הזה ממוחזר בלי סוף... ולא מתחשב בצופים שנשארו לו בשלב כלשהו למנהלים של הפורום ימאס ויתחילו לחסום את התגובות שלך(נצלי כל רגע שנותר לחפור חח...) ואז זה יהיה באמת חבל כי באמת הבנו בעיקרון מה הבעיה שלך...שהיא בעצם לא רק שלך.

יפעת777

New member
מי אמר שלא שלחתי ל AXN

וכן אפשר להגיש תביעה משפטית על דבר כזה כי הם ניסו לפגוע בי גם מעבר לפורום והם גם פוגעים בזכויות חופש הדיבור. AXN ראו את מה שכתבתי כי אחרת הם לא היו מנסים לפגוע בי. אין למנהלים שום זכות לחסום תגובות שלי שהם מחאה נגד המדיניות של הערוץ. מותר לי לפרסם עצומה ואין זכות לאף אחד לחסום אותי. כמו שלכם מותר להגיב לי אז לי מותר להגיב לכם. אין כאן שום עילה לחסימה. הערוץ הזה ממחזר בלי סוף משיקולים כלכליים להרוויח כמה שיותר על חשבון מינימום תמורה ולא ייתכן שזה ימשיך כך. אנשים משלמים מספיק כספים לכבלים על מנת לקבל תמורה הולמת.

MarcoCohen

New member
לאשלח תוכן:\

AXN מנסים לפגוע בך
שמעי תשכרי את צוות לעיניין יעזרו לך תמיד אפשר לפנות לווקר או שבעצם את אומרת שAXN מושחת אבל את צריכה מישהו טוב איתך אז לכי לויק מאקי

למעלה