סטארגייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יפעת777

New member
AXN ועוד איך מזלזל וגם פוגע

כי הוא קוטע את הרצף וכל מה שאנשים ראו עד עכשיו ישכחו במשך 4 חודשים. פורום נועד לדיונים ואם יש חילוקי דעות זה טבעי. אם לא היו חילוקי דעות אז לא היה על מה לדון. אם כולם היו מסכימים עם כולם אז היה משעמם והפורום היה גוסס. בכל מקרה יש לי זכות להביע את דעתי ומותר לי גם להתווכח. אני עונה לאנשים ואם את חושבת שאני חוזרת על עצמי, אולי תבדקי גם אנשים אחרים שהם גם חוזרים על עצמם. חוץ מזה אם בן אדם חוזר על עצמו ומנסה להסביר למה הוא חושב בדרך זאת או אחרת זה מותר לו ומנהל פורום בטח שלא יגיד לו מה בדיוק לכתוב כל עוד זה לא עובר את חוקי הפורום. כנראה בגלל שאת חדשה את לא יודעת את כל החוקים, אז אולי כדאי לך לעבור שום על התקנון לפני שאת באה בטענות לאנשים. מותר לי להביע את אי שביעת רצוני מ AXN ופה זה המקום כי זה הפורום הרשמי של AXN והמטרה היא שנציגיו יראו מה אנשים חושבים.

יפעת777

New member
שחכתי לציין

שאין סיכוי שאתפשר. עד היום התפשרתי ושתקתי אבל הפעם זה לא יעבור בשתיקה ל AXN. הם היו יכולים לסדר את הלוח שיתאים לכולם. וכל עניין של להחזיר את עונות 1-4 בא רק משיקולים כספיים ולא משום שיקול אחר. אם הם היו כל כך רוצים לרצות צופים שהפסידו יכלו לתת להם את עונות 1-4 מבלי לפגוע בהמשך שידורי עונות 5-9. העצומה תפורסם בכל האינטרנט ונראה אם יהיה להם נעים עם זה.

Witchcrafts

New member
אנא דייקי.

לא קבעתי שבפורומים אסור שיהיו חילוקי דעות, אלא שיש דרך לבצע זאת. אמנם מעוגנים בתפוז חוקים בנוגע לזכויות יוצרים ויתר דברים רשמיים, אך, בין היתר, החוקים מכילים סעיפים שמטרתם להפוך את הגלישה בפורום לנעימה. אם את עוברת עליהם זו הפרה של החוקים, "דין פרוטה כדין מאה". כאשר כל הפורום מכיל רק הודעות בסגנון "לערוץ AXN לא אכפת מהצופים, הוא מזלזל בנו" או "למה קשה להם לשדר את העונות במקביל", צריך לדעת היכן עובר הגבול ומתי להפסיק. קל וחומר כאשר הנקודה שלך הובהרה כבר בפעם הראשונה וכל חזרה עליה מיותרת לחלוטין ופוגמת בהתנהלות השוטפת של הפורום. לא מנעתי ממך להביע את דעותייך (הלגטימיות לחלוטין. שימי לב שאיני שוללת את ההודעות שלך באופן חד משמעי, אלא טוענת שיש פתח להסתכלות על הדברים ממבט אחר). אין לי שום אינטרסים להגן על הערוץ ואת ההודעות הללו הייתי כותבת גם אם הצבע שלי היה כאן שחור. ברור לכולנו שהפתרון היחיד שירצה אותך הוא הקרנת עונות חמש עד תשע במיידי. הדבר אינו עומד להתבצע בשלב הנוכחי. על כן, לא נותר לי לאחל לך דבר מלבד הצלחה עם העצומה. מבחינתי הנושא מוצה ואם העניין ימשיך לגלוש, אאלץ להסיר הודעות. צר לי שזו הדרך שבה אני מתחילה את הניהול כאן – לא נותרה אופציה אחרת.

Gilliana

New member
מה עניין שמיטה להר סיני?

ל-AXN ממילא מיליוני שידורים חוזרים במשבצות שידור שונות ומשונות, לא היתה שום בעיה לשדר עבורך ועבור כל מי שכמוך פספס, את עונות 1-4 מהתחלה, ובמקביל את עונות 5 עד 9. לא רק שזה לא תירוץ, אלא שהנימוק אינו מתקבל על הדעת.

Gilliana

New member
אגב, הבנתי שהם כבר מאיימים במסגרות נוספות

מחוץ לפורום זה. כנראה שהלחץ מחשיפת הקונספירציה גובר והולך.

יפעת777

New member
נכון הם מאיימים וזה כבר גובל בעבירה על החוק

כנראה שהם רוצים לקבל תביעה משפטית

cwn

New member
טרוליות היא עבירה על החוקים.

ומה שאת עושה נכלל בתוך ההגדרה. הנה כמה דברים על החוקים שגם אם את לא בסדר למרות שלא עברת על שום "חוק" עדיין להנהלה יש שיקול בעניין: "הנהלת הפורומים רשאית, לפי שיקול דעתה הבלעדי, להגביל את אפשרות הכניסה לפורומים מסוימים ו/או להגביל את ההרשאה לכתיבת הודעות ותגובות בפורומים מסוימים." "הצהרות והתחייבויות הגולשות: -לא להציף פורומים ו/או כל שירות אחר בהודעות סרק ו/או בהודעות חוזרות, באופן הפוגע בשימוש באותו שירות;" השאלה אם עברת על חוקים זה בשטח אפור, אבל למנהלים זכות בלעדית להחליט אם כך הדבר, ובנוסף יש להם זכות בלעדית לחסום מישהו מהפורום. המנהלים לא חסמו אותך עד עכשיו כי לא הייתה להם סיבה, אבל אל תחשבי שאת חסינה מכך. שימי לב שעניין חסימה מפורומים לא בהכרח קשור לעניין החוקים. עבירה על החוקים תגרום לבאן מאתר תפוז, עבירה על חוקי הפורום יכולה בקלות לגרור לחסימה מהפורום. אם מנהלת אומרת שדיון כלשהו לא תואם את חוקי הפורום או עבר את הגבול אין מה להתווכח. נ.ב. אני יודע שזה הולך לבוא אז אני רק רוצה לציין שאין לי שום כוונה לפגוע בך או בכל אחד אחר, כתבתי את ההודעה הזו כדי להראות לך איפה את עומדת.

HuGo Hell

New member
לא מבין מה הקשר...

מה אמרתי או מה הוא אמר שלא כשורה שאת יכולה לתבוע אותנו?

יפעת777

New member
מה שאתה עושה זו הוצאת דיבה

טרול זה בן אדם שעובר על החוקים ואני לא עברתי על כך. בגלל שהמנהלת עוד תומכת בך אני אדאג גם להגיש נגדה תביעה משפטית ונגד תפוז. כנ"ל נגדם ונגד AXN שפוגע בזכויות הפרט

למעלה