אנא דייקי.
לא קבעתי שבפורומים אסור שיהיו חילוקי דעות, אלא שיש דרך לבצע זאת. אמנם מעוגנים בתפוז חוקים בנוגע לזכויות יוצרים ויתר דברים רשמיים, אך, בין היתר, החוקים מכילים סעיפים שמטרתם להפוך את הגלישה בפורום לנעימה. אם את עוברת עליהם זו הפרה של החוקים, "דין פרוטה כדין מאה". כאשר כל הפורום מכיל רק הודעות בסגנון "לערוץ AXN לא אכפת מהצופים, הוא מזלזל בנו" או "למה קשה להם לשדר את העונות במקביל", צריך לדעת היכן עובר הגבול ומתי להפסיק. קל וחומר כאשר הנקודה שלך הובהרה כבר בפעם הראשונה וכל חזרה עליה מיותרת לחלוטין ופוגמת בהתנהלות השוטפת של הפורום. לא מנעתי ממך להביע את דעותייך (הלגטימיות לחלוטין. שימי לב שאיני שוללת את ההודעות שלך באופן חד משמעי, אלא טוענת שיש פתח להסתכלות על הדברים ממבט אחר). אין לי שום אינטרסים להגן על הערוץ ואת ההודעות הללו הייתי כותבת גם אם הצבע שלי היה כאן שחור. ברור לכולנו שהפתרון היחיד שירצה אותך הוא הקרנת עונות חמש עד תשע במיידי. הדבר אינו עומד להתבצע בשלב הנוכחי. על כן, לא נותר לי לאחל לך דבר מלבד הצלחה עם העצומה. מבחינתי הנושא מוצה ואם העניין ימשיך לגלוש, אאלץ להסיר הודעות. צר לי שזו הדרך שבה אני מתחילה את הניהול כאן – לא נותרה אופציה אחרת.